Kızlar durumlarınız nasıl
ben 6.haftamdayım sabahları bulantım oluyor ama ezik ezik istifra edecek kadar değil
İştahsızlık var uyku çok var bide karnım şişiyo ara ara
Benim bebişim 5 haftalık :) Sık sık başım dönüyor ve gözlerim kararıyor, uykuyu sevmeyen ben iş yerinde masanın üzerinde uyuyakalmışım iyimi :) Bedenimi tanıyamıyorum sanki, başka biri oluyor gibiyim, çok tuhaf hissediyorum :)
Valla al benden de o kadar normalde zaten uykucuydum birazcık şimdi hayatımın tamamını uyuyarak geçirebilirim gibime geliyor :)Gerçektenmii:) ben de iş yerinde akşama kadar esniyoruım
bedenim birden değişecek başka bişey gibi olacam diye düşünüyorum mesela patates çuvalı gibi
Gerçektenmii:) ben de iş yerinde akşama kadar esniyoruım
bedenim birden değişecek başka bişey gibi olacam diye düşünüyorum mesela patates çuvalı gibi
benimde durummum seninle aynı canım sabahları bulantım oluyo istifra etcek kadar değil içim karışıyo hep ama çok değil allaha şükür ben normlade çok uyuyan biriyim bendede uykusuzluk yapıyo geceleri göğüslerim çok şişiyo hasssaslaşıo ağrıyo gergin olıyor ve gazım çok var daha çok geceleriKızlar durumlarınız nasıl
ben 6.haftamdayım sabahları bulantım oluyor ama ezik ezik istifra edecek kadar değil
İştahsızlık var uyku çok var bide karnım şişiyo ara ara
Gözün aydın canım sevindim senin adına :) ❤Kızlar bugün doktora gittim, öncelikle usg ile baktı. Bebiş göründü çok şükür kalbi de oluşmuş kalp kasılmaları ekranda net şekilde görünüyordu ama daha yeni oluştuğu için sesini duyamadık. Sadece izleyebildik. Mide bulantılarımdan bahsettim. Bunların olmasına seviniyoruz çünkü herşeyin yolunda olduğunu gösterir dedi. Bir hap verdi çok bulantım olduğunda içmem için. Folik asit markasını değiştirdi miligramı daha az olanı verdi. Birde birkac tahlil istedi onlarıda 10 gün kadar sonra yaptırıp götürücem. Hicbirsey yiyemedigimi soyledim. Bugün aksam altıya kadar sadece birkac kraker ile duruyordum mesela. Kendini yemek için çok zorlama seni o an tutacak şeyler ye, süt yoğurt ihmal etme 3 ay sonra herseyi yemek isteyeveksin bebek suan senin depolarını kullanıyor zaten dedi
Kızlar bugün doktora gittim, öncelikle usg ile baktı. Bebiş göründü çok şükür kalbi de oluşmuş kalp kasılmaları ekranda net şekilde görünüyordu ama daha yeni oluştuğu için sesini duyamadık. Sadece izleyebildik. Mide bulantılarımdan bahsettim. Bunların olmasına seviniyoruz çünkü herşeyin yolunda olduğunu gösterir dedi. Bir hap verdi çok bulantım olduğunda içmem için. Folik asit markasını değiştirdi miligramı daha az olanı verdi. Birde birkac tahlil istedi onlarıda 10 gün kadar sonra yaptırıp götürücem. Hicbirsey yiyemedigimi soyledim. Bugün aksam altıya kadar sadece birkac kraker ile duruyordum mesela. Kendini yemek için çok zorlama seni o an tutacak şeyler ye, süt yoğurt ihmal etme 3 ay sonra herseyi yemek isteyeveksin bebek suan senin depolarını kullanıyor zaten dedi
Kızlar selam 5 haftalık olmuş benim bebiş dün keseyi gördük. 10 gun sonra kalp atısı için gidicez:))
Benim durumlara gelince; halsizlik ve sicak basması var. Sabahları hiç iştahım yok kahvaltı zor yapıyorum ama daha sonrasında iştahım açılıyor akşam gibi. Çok erken uykum geliyor erken yatıyorum dolayısıyla sabahta erken kalkıyorum :) şimdilik gelişmeler böyle hepimize allah kolaylık versin :)
canlar merhaba bende hamıle kalmak istiyorum sız tecrubelı hamışlerden bıraz fikir alayım yumurtlama gununu takıp ederekmı hamıle kaldınız ?
Yumurtlama günleri önemli tabi canım ama yine de canı ne zaman isterse o zaman geliyor bebişler :) Allah gönlüne göre versin, tez zamanda aramıza katıl inşallah.
Kızlar selam 5 haftalık olmuş benim bebiş dün keseyi gördük. 10 gun sonra kalp atısı için gidicez:))
Benim durumlara gelince; halsizlik ve sicak basması var. Sabahları hiç iştahım yok kahvaltı zor yapıyorum ama daha sonrasında iştahım açılıyor akşam gibi. Çok erken uykum geliyor erken yatıyorum dolayısıyla sabahta erken kalkıyorum :) şimdilik gelişmeler böyle hepimize allah kolaylık versin :)
inşallah canım ınşallah rabbım hayırlısını versın öyle cok ıstıyorum kı ne soğan suyu kaldı ne başka şey herşey kullandım ama olmuyor.
Evet ona gore yaptik biz ve oldu zamanıymış demekki ben hiç korunmadım hap falan onun dışında saglıklı beslenirim aynı şekilde eşimde öyle spor yaparız dikkat ederiz yani kendimize.canlar merhaba bende hamıle kalmak istiyorum sız tecrubelı hamışlerden bıraz fikir alayım yumurtlama gununu takıp ederekmı hamıle kaldınız ?
Tebrikler canım inşallah sağlıkla kucağını da alırsınKızlar selam 5 haftalık olmuş benim bebiş dün keseyi gördük. 10 gun sonra kalp atısı için gidicez:))
canlar merhaba bende hamıle kalmak istiyorum sız tecrubelı hamışlerden bıraz fikir alayım yumurtlama gununu takıp ederekmı hamıle kaldınız ?
Merhaba canım. Ne kadar oldu. Eğer sağlıksal bir problem yoksa öncelikle kafaya takma derim. Çunku takınca olmuyor kendimden biliyorum. Ben aylarca prolaktin tedavisi gördüm. Ve değeler normale döndü ama hala hamile kalamıyordum. Birçok insan tedavi sürecinde hamile kalmış. Kafama takıp duruyodum. Değerlerim normal olmasına rağmen 8 ay olmadı. Bat saymaktan yorulmuştum. Biliyorum kafaya takmamak çok zor ama inan en güzeli. Sonra bıraktım. Demekki nasibimde yokmuş diye. Tabi ki unutmuyosun ama kabulleniyorsun. Ve o ay hamile kaldım. Geciktiğimi bile farketmedim. :) sende düşünme canım. Dua et sadece. Allah inşallah gonlune göre verir ve seninde bebğin olur inşallah:dua.canlar merhaba bende hamıle kalmak istiyorum sız tecrubelı hamışlerden bıraz fikir alayım yumurtlama gununu takıp ederekmı hamıle kaldınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?