Temmuz Ay'ı anneleri

Canim steteskop da iyimiş valla :)) ama bu cihazla dinliyolarmis kalbini :)

Diğer topikte konuşuyorlardı o aleti canım, Fetal doppler deniyormuş sanırım. Ama doktora soracağım steteskopla duyma şansımız var mı diye, boşuna uğraşmayalım yani

dediğin gibi yapacam canım. Çok şükür herşey yolunda şuan :)

Ben bugun 1den sonra arazi oldum. Isten ciktim eve geldim ohh misss
Sen neler yapiyorsun ? Nasil gidiyor.
Valla çok iyi olmuş canım. Ben gayet iyiyim bulantılar biranda yok oldu dünya varmış ya çok rahatladım

Cok sevindim canim. Doya doya ye benim bulantim yok ama herseyeden tiksiniyorum. Karnım ac ne yesem bilemiyorum
O bende de vardı canım ama oda gitti İnşallah seninde iştahın açılır en yakın zamanda zaten çoğu gitti azı kaldı bu dönemin :)

Hadi bakalım darısı benim başıma :) ben izinde evdeyim tüm gün yatıp dinleniyorum. Mutfağa girip kendime yemek hazırlamıyorum yetisebilirse annem gelip yapıyor yada dışarıdan söylüyorum. Bugün doktorun istediği kan tahlillerini yaptırdım haftaya sonuçları götürücem bakalım bu sefer bebeğin pıt pıtlarını duyabilecek miyiz :) özellikle gece yatarken karnımda sızılı bir ağrı hissediyorum sanki tam bebeğin olduğu yerde inşallah herşey yolundadır

İçini ferah tut canım bebeğim seninle ve sağlıklı inşallah :)

O sızı bende de oluyor canım, yer açıyor kendine diye düşünüyorum :) Bol bol dinlen fırsat bulmuşken. Ben yarım günlük kaçamaklar yapıyorum sadece :) Bende yeni yaptırdım kan tahlillerini. Toxoplazam ve Rubella hariç hepsini devlette yaptırdım. Kalanı hastanemde yaptırdım mecbur. Cumartesi gideceğim göstermeye. 9 haftalık oldu, büyümüştür herhale :)

O bende de vardı canım ama oda gitti İnşallah seninde iştahın açılır en yakın zamanda zaten çoğu gitti azı kaldı bu dönemin :)

İnşallah canım. Ben hiç tatlı birşey yiyemiyorum. İncir gördüm , canım çekti aldım. Akşam 1 tane yedim sonra 2 saat öğürdüm, tatlı geldi Neyse en azından süt,yumurta,peynir yoğurt gibi temel gıdaları rahat yiyebiliyorum. Buna da şükür.

Aynen canım zaten önemli olanlar onlar. Doktorum bana günde üç bardak sut içmemi söyledi yoğurt peynirde cabası tabi. Bi kaç gündür düzenli içiyorum çok şükür :)

Aynen canım zaten önemli olanlar onlar. Doktorum bana günde üç bardak sut içmemi söyledi yoğurt peynirde cabası tabi. Bi kaç gündür düzenli içiyorum çok şükür :)

Ben normalde de süt çocuğu olduğum için seve seve içiyorum ama yoğurt sevmem pek. Activa ların meyvelilerini alıyorum onları yiyebiliyorum. Yada cacık yapıyorum. Tek başına yiyemiyorum..

çalışan hamileler var mı aramızda? iş yerine ne zaman bildirmeliyiz?Fikriniz var mı? Benim hiçç söyleyesim yok yöneticime Çalıştığım işyerinde hamileler erken çıkıyor ancak buna ne zaman başlanıyor hiçç bilmiyorum

Ben varım canım, sadece ofistekiler biliyor şimdilik. Fabrikanın haberi yok.. Ne zaman söyleyeceğime karar vermedim daha

Ben normalde de süt çocuğu olduğum için seve seve içiyorum ama yoğurt sevmem pek. Activa ların meyvelilerini alıyorum onları yiyebiliyorum. Yada cacık yapıyorum. Tek başına yiyemiyorum..
Olsun canım ya meyve falanda karıştır. Yoğurdun alternatifi çok :)

Olsun canım ya meyve falanda karıştır. Yoğurdun alternatifi çok :)

Aynen, kefir ve ayran da içiyorum. Dengeleniyordur herhalde :) Et hiç yiyemiyorum. Normalde de zaten köfteden başka et yiyemem ama şimdi görmek bile istemiyorum. Yakında geçer herhalde bu durumlar..

Aynen, kefir ve ayran da içiyorum. Dengeleniyordur herhalde :) Et hiç yiyemiyorum. Normalde de zaten köfteden başka et yiyemem ama şimdi görmek bile istemiyorum. Yakında geçer herhalde bu durumlar..
Valla canım eti bende yiyemiyorum ki normalde çok severdim. Şuan kokusuna tahammül edemiyorum. Sanırım tiksindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…