Canim steteskop da iyimiş valla :)) ama bu cihazla dinliyolarmis kalbini :)
dediğin gibi yapacam canım. Çok şükür herşey yolunda şuan :)Niye yalan olsun tatlım. Gir havuza cikinca mayonu değiştir. Guneste isindiktan sonra şemsiyenin altina kac bol sivi al. Ohh mis iste. Ben giriyorum haftasonları denize. Hiç birşey olmadi. Tabii kanaman filan yoksa,hersey yolundaysa birsey olmaz Allah in izniyle
dediğin gibi yapacam canım. Çok şükür herşey yolunda şuan :)
Evet bi sor sen bende merak ettimDiğer topikte konuşuyorlardı o aleti canım, Fetal doppler deniyormuş sanırım. Ama doktora soracağım steteskopla duyma şansımız var mı diye, boşuna uğraşmayalım yani
Napıyosunuz anneler
Valla çok iyi olmuş canım. Ben gayet iyiyim bulantılar biranda yok oldu dünya varmış ya çok rahatladımBen bugun 1den sonra arazi oldum. Isten ciktim eve geldim ohh misss
Sen neler yapiyorsun ? Nasil gidiyor.
Valla çok iyi olmuş canım. Ben gayet iyiyim bulantılar biranda yok oldu dünya varmış ya çok rahatladım
O bende de vardı canım ama oda gittiCok sevindim canim. Doya doya yebenim bulantim yok ama herseyeden tiksiniyorum. Karnım ac ne yesem bilemiyorum
İçini ferah tut canım bebeğim seninle ve sağlıklı inşallah :)Hadi bakalım darısı benim başıma :) ben izinde evdeyim tüm gün yatıp dinleniyorum. Mutfağa girip kendime yemek hazırlamıyorum yetisebilirse annem gelip yapıyor yada dışarıdan . Bugün doktorun istediği kan tahlillerini yaptırdım haftaya sonuçları götürücem bakalım bu sefer bebeğin pıt pıtlarını duyabilecek miyiz :) özellikle gece yatarken karnımda sızılı bir ağrı hissediyorum sanki tam bebeğin olduğu yerde inşallah herşey yolundadır
Hadi bakalım darısı benim başıma :) ben izinde evdeyim tüm gün yatıp dinleniyorum. Mutfağa girip kendime yemek hazırlamıyorum yetisebilirse annem gelip yapıyor yada dışarıdan söylüyorum. Bugün doktorun istediği kan tahlillerini yaptırdım haftaya sonuçları götürücem bakalım bu sefer bebeğin pıt pıtlarını duyabilecek miyiz :) özellikle gece yatarken karnımda sızılı bir ağrı hissediyorum sanki tam bebeğin olduğu yerde inşallah herşey yolundadır
O bende de vardı canım ama oda gittiİnşallah seninde iştahın açılır en yakın zamanda zaten çoğu gitti azı kaldı bu dönemin :)
Aynen canım zaten önemli olanlar onlar. Doktorum bana günde üç bardak sut içmemi söyledi yoğurt peynirde cabası tabi. Bi kaç gündür düzenli içiyorum çok şükür :)İnşallah canım. Ben hiç tatlı birşey yiyemiyorum. İncir gördüm , canım çekti aldım. Akşam 1 tane yedim sonra 2 saat öğürdüm, tatlı geldiNeyse en azından süt,yumurta,peynir yoğurt gibi temel gıdaları rahat yiyebiliyorum. Buna da şükür.
Aynen canım zaten önemli olanlar onlar. Doktorum bana günde üç bardak sut içmemi söyledi yoğurt peynirde cabası tabi. Bi kaç gündür düzenli içiyorum çok şükür :)
çalışan hamileler var mı aramızda? iş yerine ne zaman bildirmeliyiz?Fikriniz var mı? Benim hiçç söyleyesim yok yöneticimeÇalıştığım işyerinde hamileler erken çıkıyor ancak buna ne zaman başlanıyor hiçç bilmiyorum
Olsun canım ya meyve falanda karıştır. Yoğurdun alternatifi çok :)Ben normalde de süt çocuğu olduğum için seve seve içiyorum ama yoğurt sevmem pek. Activa ların meyvelilerini alıyorum onları yiyebiliyorum. Yada cacık yapıyorum. Tek başına yiyemiyorum..
Olsun canım ya meyve falanda karıştır. Yoğurdun alternatifi çok :)
Valla canım eti bende yiyemiyorum ki normalde çok severdim. Şuan kokusuna tahammül edemiyorum. Sanırım tiksindim.Aynen, kefir ve ayran da içiyorum. Dengeleniyordur herhalde :) Et hiç yiyemiyorum. Normalde de zaten köfteden başka et yiyemem ama şimdi görmek bile istemiyorum. Yakında geçer herhalde bu durumlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?