Temmuz Ay'ı anneleri

Kızlar bugun bana doktor dediki beslenmeden hariç gunde 3 litre su ic hem sen bebegin cok saglikli olur dedi bi tanede yumurta ye dedi hergun mutlaka..kızlar su içmeyi ihmal etmeyin..

Kızlar bugun bana doktor dediki beslenmeden hariç gunde 3 litre su ic hem sen bebegin cok saglikli olur dedi bi tanede yumurta ye dedi hergun mutlaka..kızlar su içmeyi ihmal etmeyin..

Aynen canım su çok önemli Ben zaten damacana ile yaşıyorum yıllardır. O yüzden sıkıntı yok. Yumurta pek yemiyorum ama 3 bardak süt içiyorum o dengeler diye umuyorum...

Suyu ben zaten çok içiyorum canım. Yıllardır böyle alışmışım

Ben su içtiğimde bulantım daha çok artıyor o yüzden doktor çok zorlama sık sık küçük ve katı şeyler tüket dedi icebildigim kadar iciyorum ancak

Ben su içtiğimde bulantım daha çok artıyor o yüzden doktor çok zorlama sık sık küçük ve katı şeyler tüket dedi icebildigim kadar iciyorum ancak

Aynen canım çok zorlama. Kısa sürede geçer inşallah..

Hayırlı olsun canım, gözün aydın. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Çok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız. Temmuz ayı hamileleri olarak doğumlarımız baharda olacak kısmetse, buna da ayrıca seviniyorum.
Benim ara ara hafif bulantım oluyor, umarım artmaz, böyle kalır.
Cilt bakımı için birşey kullanmaya başladınız mı ya da düşünüyor musunuz? (ileride olası çatlaklar için)

Henüz Karnım cikmadigi icin baslamadim canim ama goguslerime bebe yagi sürüyorum onlar bayagi buyuduler

Kızlar nolur bana yardım edin bi akıl verin. Az önce sinir krizi geçirdim. Kendime geldiğimde yaptıklarıma inanamadım. Odamın heryeri dağılmış durumda. Parfümleri falan devirmişim. Yatağım darmadağın. Bianda oldu. Ben kv ile beraber yaşıyorum. Anlaşıyoruz da bi sıkıntımız yok. Görümcemler bizdeler sürekli şimdi okullar kapalı diye. Üç çocuğu var ama sanki canavar. Sabah çığlıklarıyla uyandım. Bende migren var daha önce bahsetmiştim. Uyandığımda kafam kazan gibiydi. Sustum hiçbişi demedim. Ama az önce bianda patladım. Kafam kaldırmadı. Odama geldim kapadım kendimi heryeri yıktım. Ağlama krizine girdim. Yemin ederim ellerim titriyor yazarken. Ya sadece huzur istiyorum. Bide hamilelik var katlanamıyorum. Napmalıyım. Delirmek üzereyim

Sakin olmaya calis cnm. Birkac dua oku. Gebelik siniri de fenadir derler anliyorum seni. Konus gorumcenle de konus dicem ama cocuklara da cok soz gecmiyor. Annen yakındaysa ona mi gitsen biraz?

Kizlar bugün doktor randevum vardı. Simdi ciktim. Bebeğim bayagi büyümüş 2.5 cm olmus doktorum hersey yolunda dedi. Testlerimde iyi cikti cok sukur. 3 hafta sonra 2li teste cagirdi..

Zaten kaçıcam canım yoksa çok stres oldum

Kizlar bugün doktor randevum vardı. Simdi ciktim. Bebeğim bayagi büyümüş 2.5 cm olmus doktorum hersey yolunda dedi. Testlerimde iyi cikti cok sukur. 3 hafta sonra 2li teste cagirdi..
Gözün aydın canım bende ayın dokuzunda gidicem ikili teste

Kızlar benim bulantılarla başım bayağı dertte. Açlıktan bayılacak gibi oluyorum ama lokma koyamıyorum ağzıma, eşim zoruyla dün yemek yedim fark ettim ki tok olunca o kadar bulantı olmuyor. Çok zor biliyorum ama kusacak gibi olsam da yemek yedim zorladım baya kendimi ve karnım doyunca bulantım çok olmadı, sizde biraz zorlayıp denemelisiniz bence denemeye değer.
İkili test hakkında neler düşünüyorsunuz fikirlerinizi merak ediyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…