Ben de hamile olduğunu yeni öğrenenlerdenim.
Kaçıncı haftadasın canım. İnşallah sadece bununla kalır kusmazsınbenim de bulantılarım çok fena, gece uykudan uyandırıyo,henüz kusma yok ama canımdan bezdiriyo bazen
Ben mide bulantısından kafama birsey takamaz durumdayım ztn.. artık yediğim bana kalsa gün yüzü görsemm
İnşallah kızlar sağolun. Belki ilerleyen zamanlarda bir whtsp grubu kurabiliriz diyorum ne dersinizİnşallah biran önce geçer canım..
Kızlar bugun bana doktor dediki beslenmeden hariç gunde 3 litre su ic hem sen bebegin cok saglikli olur dedi bi tanede yumurta ye dedi hergun mutlaka..kızlar su içmeyi ihmal etmeyin..
8. haftadayım, 5.haftadan beri bulantım varKaçıncı haftadasın canım. İnşallah sadece bununla kalır kusmazsın
Suyu ben zaten çok içiyorum canım. Yıllardır böyle alışmışımKızlar bugun bana doktor dediki beslenmeden hariç gunde 3 litre su ic hem sen bebegin cok saglikli olur dedi bi tanede yumurta ye dedi hergun mutlaka..kızlar su içmeyi ihmal etmeyin..
Ben su içtiğimde bulantım daha çok artıyor o yüzden doktor çok zorlama sık sık küçük ve katı şeyler tüket dedi icebildigim kadar iciyorum ancak
Çok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız. Temmuz ayı hamileleri olarak doğumlarımız baharda olacak kısmetse, buna da ayrıca seviniyorum.Hayırlı olsun canım, gözün aydın. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Çok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız. Temmuz ayı hamileleri olarak doğumlarımız baharda olacak kısmetse, buna da ayrıca seviniyorum.
Benim ara ara hafif bulantım oluyor, umarım artmaz, böyle kalır.
Cilt bakımı için birşey kullanmaya başladınız mı ya da düşünüyor musunuz? (ileride olası çatlaklar için)
Kızlar nolur bana yardım edin bi akıl verin. Az önce sinir krizi geçirdim. Kendime geldiğimde yaptıklarıma inanamadım. Odamın heryeri dağılmış durumda. Parfümleri falan devirmişim. Yatağım darmadağın. Bianda oldu. Ben kv ile beraber yaşıyorum. Anlaşıyoruz da bi sıkıntımız yok. Görümcemler bizdeler sürekli şimdi okullar kapalı diye. Üç çocuğu var ama sanki canavar. Sabah çığlıklarıyla uyandım. Bende migren var daha önce bahsetmiştim. Uyandığımda kafam kazan gibiydi. Sustum hiçbişi demedim. Ama az önce bianda patladım. Kafam kaldırmadı. Odama geldim kapadım kendimi heryeri yıktım. Ağlama krizine girdim. Yemin ederim ellerim titriyor yazarken. Ya sadece huzur istiyorum. Bide hamilelik var katlanamıyorum. Napmalıyım. Delirmek üzereyim
Zaten kaçıcam canım yoksa çok stres oldumKızlar nolur bana yardım edin bi akıl verin. Az önce sinir krizi geçirdim. Kendime geldiğimde yaptıklarıma inanamadım. Odamın heryeri dağılmış durumda. Parfümleri falan devirmişim. Yatağım darmadağın. Bianda oldu. Ben kv ile beraber yaşıyorum. Anlaşıyoruz da bi sıkıntımız yok. Görümcemler bizdeler sürekli şimdi okullar kapalı diye. Üç çocuğu var ama sanki canavar. Sabah çığlıklarıyla uyandım. Bende migren var daha önce bahsetmiştim. Uyandığımda kafam kazan gibiydi. Sustum hiçbişi demedim. Ama az önce bianda patladım. Kafam kaldırmadı. Odama geldim kapadım kendimi heryeri yıktım. Ağlama krizine girdim. Yemin ederim ellerim titriyor yazarken. Ya sadece huzur istiyorum. Bide hamilelik var katlanamıyorum. Napmalıyım. Delirmek üzereyim
Gözün aydın canım bende ayın dokuzunda gidicem ikili testeKizlar bugün doktor randevum vardı. Simdi ciktim. Bebeğim bayagi büyümüş 2.5 cm olmusdoktorum hersey yolunda dedi. Testlerimde iyi cikti cok sukur. 3 hafta sonra 2li teste cagirdi..
Gözün aydın canım bende ayın dokuzunda gidicem ikili teste
Gözünüz aydın o zamanBen de hamile olduğunu yeni öğrenenlerdenim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?