Valla canım eti bende yiyemiyorum ki normalde çok severdim. Şuan kokusuna tahammül edemiyorum. Sanırım tiksindim.
Aynen öyle canımYapacak birşey yok o zaman , geçmesini bekleyeceğiz canım.
Ben varım canım, sadece ofistekiler biliyor şimdilik. Fabrikanın haberi yok.. Ne zaman söyleyeceğime karar vermedim daha
Benim de bir terfi durumu vardı, yöneticim bu haberi alınca vazgeçecektir, kendince haklı bahane bulduğu için de göbek atarPıfff
Çalışma durumuyla ilgili olarak hamile olduğunuzu öğrendiğinizde doktor raporuyla iş yerine bildirme durumunda çalışma saatleriniz 5,5 saat olması gerekiyor diye biliyorum. Hamile olan kişiyi iş yeri işten çıkaramıyor ve doktor raporuyla son iki haftaya kadar çalışabiliyorsunuz.
Hamile kadınlara çok kolaylıklar var iş hayatında hepsini değerlendirmelisiniz :)
Bulantılara gelince bende hiç bişey yiyemiyorum sürekli bulantı ve kusma çok halsiz kaldım. Allah yardımcımız olsun inşallah uzun sürmez bu dönem kızlar
Çalışma durumuyla ilgili olarak hamile olduğunuzu öğrendiğinizde doktor raporuyla iş yerine bildirme durumunda çalışma saatleriniz 5,5 saat olması gerekiyor diye biliyorum. Hamile olan kişiyi iş yeri işten çıkaramıyor ve doktor raporuyla son iki haftaya kadar çalışabiliyorsunuz.
Hamile kadınlara çok kolaylıklar var iş hayatında hepsini değerlendirmelisiniz :)
Bulantılara gelince bende hiç bişey yiyemiyorum sürekli bulantı ve kusma çok halsiz kaldım. Allah yardımcımız olsun inşallah uzun sürmez bu dönem kızlar
Düşündüm de güzel olabilir aslında, bir sabah "Günaydınnnn" sonrası "ben hamileyimmmmmm" diye giriş yapılabilir :)O dediğin saat imtiyazı benim bildiğim kamu da var canım. Söylememe nedenim iş kaygısı değil, ne zaman nasıl söylesem bilemedim. Pat diye meraba ben hamileyim denmiyorAra ara çocuk sorup duruyorlar, bu ara sorarlarsa söylerim :)
Bulantıları için Allah kolaylık versin canım. Ben dün yaşadım sadece de, o bile yetti. Allah size güç versin.
Düşündüm de güzel olabilir aslında, bir sabah "Günaydınnnn" sonrası "ben hamileyimmmmmm" diye giriş yapılabilir :)
Gözünüzaydın o Zaman. İnşallah sağlıklı hamilelik geçiririz ve bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız :)İlk bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum 3 aylık korunmadan sonraki ay hamile olduğumu öğrendik 5 hafta 3 günlük hamileyim çok şükür bin şükür insallah sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız Melek'lerimizi
Tebrikler canım. İnşallah güzel bir dönem geçiririz beraber ve sağlıkla alırız kucağımıza canları :)İlk bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum 3 aylık korunmadan sonraki ay hamile olduğumu öğrendik 5 hafta 3 günlük hamileyim çok şükür bin şükür insallah sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız Melek'lerimizi
İlk bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum 3 aylık korunmadan sonraki ay hamile olduğumu öğrendik 5 hafta 3 günlük hamileyim çok şükür bin şükür insallah sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız Melek'lerimizi
Kızlar hepinize tesekkur ederim insallah hepimiz saglicakla kucağımıza alırız..bisey kafama takıldı benim kese boyu 17 mm sizce cok büyük degilmi insallah bi sıkıntı cikmaz herseyden korkar oldum ya
Çok şükür :) karamsar olmak yok, bol bol gülümsüyoruzİlk bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum 3 aylık korunmadan sonraki ay hamile olduğumu öğrendik 5 hafta 3 günlük hamileyim çok şükür bin şükür insallah sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız Melek'lerimizi
benim de bulantılarım çok fena, gece uykudan uyandırıyo,Ben mide bulantısından kafama birsey takamaz durumdayım ztn.. artık yediğim bana kalsa gün yüzü görsemm
İnşallah biran önce geçer canım ya. Bi kaç hafta bende çok kötü oldum. Bulantı ilacı bile kar etmemişti. Ama şimdi kalmadı hiç ilacı bile almıyorum artık. İnşallah bir an önce geçer seninki deBen mide bulantısından kafama birsey takamaz durumdayım ztn.. artık yediğim bana kalsa gün yüzü görsemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?