Temmuz Ay'ı anneleri

Canım benimde mide bulantısıyla başım dertte bende zorda olsa yemeye çalışıyorum hemen uzanıyorum ayakta durdukça daha çok bulanıyo gibi hissediyorum. doktorum ilaç verdi dozu yüksek pek kullanmamaya çalış dedi bir gün arayla kullanıyorum yoksa aç susuz olmuyo halsizlik falan başlıyo

Kizlar merhaba ne durumdasiniz
Dun kontrole gittim 8 haftalik olan bebegim usgde 6+5 gun gozukuyor dr gelisimi yavas dedi kalp atisini duyduk zayif degil gayet normal dedi anne karninda bebegin ölüm olasiligi olabiliyor gelismeyebiliyor dedi cuma gunu tekrar usg ile bakacak o zaman belli olacak simdiden bebegin düşeceğine inandim gibi cok uzgunum hayirlisi Allahtan

Kotu şeyler düşünme canım. İnşallah sağlıkla ilerler gelişimi. Alahhtan hayırlısını istemek lazım

Kizlar bugün doktor randevum vardı. Simdi ciktim. Bebeğim bayagi büyümüş 2.5 cm olmus doktorum hersey yolunda dedi. Testlerimde iyi cikti cok sukur. 3 hafta sonra 2li teste cagirdi..
Çokk sevindim :) Gözünüz aydın tekrar :) ben de sürekli doktora gitmek istiyorum, hep göreyim istiyorum, bana kalsa eve ultrason cihazı alcam :)

İçini ferah tut canım, kalp atışı normal demiş sonuçta.İlerleryene haftalarda açığı kapatır.

Çokk sevindim :) Gözünüz aydın tekrar :) ben de sürekli doktora gitmek istiyorum, hep göreyim istiyorum, bana kalsa eve ultrason cihazı alcam :)

Sağol canım, aynen ben de sürekli gitmek görmek istiyorum. :)

Kötü düşünme öyle şeyler dedikleri çocuklar sapa sağlam doğup büyüyolar herşey nasip sen bol bol dua et gerisini boşver sen kendini üzersen bebişede yansır onlar bizim bir parçamız

Sorma aynı şey bende de var. Elimde olsa 24 saat izlerim

Rendevuya doktormu çağırdı senmi gittin

7 haftada kalp atışını duyduktan sonra tahliller istemişti canım. Anca yaptırıp, sonuç göstermeye gittim. Şimdi 3 hafta sonra 12.haftada çağırdı 2li test için..

7 haftada kalp atışını duyduktan sonra tahliller istemişti canım. Anca yaptırıp, sonuç göstermeye gittim. Şimdi 3 hafta sonra 12.haftada çağırdı 2li test için..
Anladım canım ben sorunum yok diye gitmedim tahliller temizdi şimdide başka şehirdeyim doktorumdan başkasına da gitmek istemedim anca 15 haftada falan gidebilicem yani sorun olmaz inşallah

Anladım canım ben sorunum yok diye gitmedim tahliller temizdi şimdide başka şehirdeyim doktorumdan başkasına da gitmek istemedim anca 15 haftada falan gidebilicem yani sorun olmaz inşallah

Bende de sorun yoktu aslında ama bebeği görmek istedim :) İkili test yaptırmayacaksan sorun olmaz canım ama yaptıracaksan geç olur.

Canım ikili taramanı yaptırmalısın ama. 11-13 hafta yapılıyor. Bebekte Allah korusun down sendromu gibi kalıtsal genetik hastalıklar araştırılıyor. Gerçi 16. Haftada üçlü tarama da yapılıyor ama en iyi sonuç veren ikili diye biliyorum

Peki kalıtsal bir hastalığı olduğunda ne olucak yani

Peki kalıtsal bir hastalığı olduğunda ne olucak yani
Valla canım eğer riskli çıkrsa sonuçlar başka tahliller istiyorlar ama bu tarama testleri kesinlikle bet sonuç vermiyor. Sadece olasılık belirleniyor. Tam olarak bende detayını bilmiyorum gidince oğrenicez bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…