Temmuz Ay'ı anneleri

Benim hastalanmamda bile kasıklarım ağrımaz canım bende çok önceden başlayan kasık ağrılarımdan şüpelenip günüm gelmeden iki gün önce erken gebelik testinde öğrendim günüm beş gün geçincede kan verdim sonuç hamileyimm :)

Ya canım benim hastalığıma yakın olurdu zaten o yüzden ilk başta anlamadım yaa:) ama sanki bazen geriliyo gibi oluyor

kızlar bugün haberi ailelere verdik, bizim evde bayram havası var

Aynen, çok güzel bir şey. Zaten normalde aileme karşı şımarık biriyim, şimdi iyice zıvanadan çıkmazsam iyidir

Bizim bebiş iki taraftara ilk ilgi manyağı olcak gibi

babalara da yarın söyleyeceğiz, hem eşimin ben benim a

Eşim ile benim ikimizin de anne baba ayrı. Babalara yarın söyleyeceğiz :) Birazda yarın şımarırım :)

kolay gelsin ozaman

Kızlar dün geceden beri acayip mide bulantısı yaşıyorum gece kaç kere uyandım ay çok fenayııımm :/

Valla inşallah olmaz canım midem boş ama hab
Ne iyi gelir bilmiyorum zaten benimde korkum mide bulantısı şuan yok inşallahta olmaz
İnşallah canım berbat bişi midem boş ama istifra edesim var sürekli birde bende ülser vardı mide rahatsızlığı olanlar hamilelikte çok zorlanıyor diye duymuştum hep korkardım başıma geldi :/

Doktoruna danış mide bulantısı için haplar varmış belki rahatlatır seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…