saol olduCanım kişisel bilgilere gir bebeğinin tahminen doğucağı tarihi vv-mm-hhhh bu şekilde yaz kaydet
Ya canım benim hastalığıma yakın olurdu zaten o yüzden ilk başta anlamadım yaa:) ama sanki bazen geriliyo gibi oluyorBenim hastalanmamda bile kasıklarım ağrımaz canım bende çok önceden başlayan kasık ağrılarımdan şüpelenip günüm gelmeden iki gün önce erken gebelik testinde öğrendim günüm beş gün geçincede kan verdim sonuç hamileyimm :)
Benimde hep orda bir gerginlik bi ağrı gibi bişey vardıYa canım benim hastalığıma yakın olurdu zaten o yüzden ilk başta anlamadım yaa:) ama sanki bazen geriliyo gibi oluyor
kızlar bugün haberi ailelere verdik, bizim evde bayram havası var
Güzel oluyo yaa. herkes benden daha çok dikkat ediyor. arayıp duruyolar
Aynen, çok güzel bir şey. Zaten normalde aileme karşı şımarık biriyim, şimdi iyice zıvanadan çıkmazsam iyidir
Aynen öyle valla babam günde on kere arıyor :)Güzel oluyo yaa. herkes benden daha çok dikkat ediyor. arayıp duruyolar
Aynen öyle valla babam günde on kere arıyor :)
Aynen öyle valla babam günde on kere arıyor :)
Onları böyle görünce insan daha çok mutlu oluyo yaa yanımızda en büyük destek onlar
Aynen öyle canım zaten bu çok güzel bişi ve insanın ailesiyle paylaşması desteğini görmesi çok güzel :)Onları böyle görünce insan daha çok mutlu oluyo yaa yanımızda en büyük destek onlar
babalara da yarın söyleyeceğiz, hem eşimin ben benim a
Eşim ile benim ikimizin de anne baba ayrı. Babalara yarın söyleyeceğiz :) Birazda yarın şımarırım :)
Aynen öyle canım zaten bu çok güzel bişi ve insanın ailesiyle paylaşması desteğini görmesi çok güzel :)
Kızlar dün geceden beri acayip mide bulantısı yaşıyorum gece kaç kere uyandım ay çok fenayııımm :/
İnşallah canım kraker falan iyi geliyo diyolar yedim ama bi fayda etmedi .sCanım allah yardımcın olsun inşallah çabucak geçer
İn
İnşallah canım kraker falan iyi geliyo diyolar yedim ama bi fayda etmedi .s
İnşallah canım berbat bişi midem boş ama istifra edesim var sürekli birde bende ülser vardı mide rahatsızlığı olanlar hamilelikte çok zorlanıyor diye duymuştum hep korkardım başıma geldi :/Ne iyi gelir bilmiyorum zaten benimde korkum mide bulantısı şuan yok inşallahta olmaz
Valla inşallah olmaz canım midem boş ama hab
İnşallah canım berbat bişi midem boş ama istifra edesim var sürekli birde bende ülser vardı mide rahatsızlığı olanlar hamilelikte çok zorlanıyor diye duymuştum hep korkardım başıma geldi :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?