- 5 Mayıs 2023
- 8.608
- 10.139
- 178
- Konu Sahibi cesursavasci
-
Hergün aynı saatte testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını bırakarak yapmalısınız.Hamilelik için 3 veya 4. Ay denememiz. Bu sefer birgebeningunlugu sitesinden almış olduğum ovulasyon testiyle takibimi yapacağım. Bu formun altında birbirimize ovulasyon testi hakkında yardımcı olabiliriz
Eki Görüntüle 3271158
Hamilelik için 3 veya 4. Ay denememiz. Bu sefer birgebeningunlugu sitesinden almış olduğum ovulasyon testiyle takibimi yapacağım. Bu formun altında birbirimize ovulasyon testi hakkında yardımcı olabiliriz
merhaba benimlde bakabilirmisiniz
Merhaba,Merhaba benimde bakabilirmisiniz
Koyulaşmaya başlıcak olucak.Merhaba,
Bu testleri nerden aldınız. Testler bana yanlış geldi bozuk gibi bunlar.
Max çizgisi her zaman koyu ikinci çizgi yumurtlamaya yakın koyulaşmacak yumurtlama günü max çizgisi ile aynı koyulukta olması gerek ama bu testte tam tersi max silik diğer çizgi koyu.
Teşekkür ederimHergün aynı saatte testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını bırakarak yapmalısınız.
İkisi de kopkoyu olduğunda çatlamak üzere demektir.
Gördükçe yine yorumlarım testinizi
Aynen ne olduğu net bir şekilde belli olmuyorMerhaba,
Max çizgisi her zaman koyu ikinci çizgi yumurtlamaya yakın koyulaşmacak yumurtlama günü max çizgisi ile aynı koyulukta olması gerek ama bu testte tam tersi max silik diğer çizgi koyu.
Testler bozuk gibi dimi.Aynen ne olduğu net bir şekilde belli olmuyor
Merhaba,
Max çizgisi her zaman koyu ikinci çizgi yumurtlamaya yakın koyulaşmacak yumurtlama günü max çizgisi ile aynı koyulukta olması gerek ama bu testte tam tersi max silik diğer çizgi ko
Testler bozuk gibi dimi.
Bu trendyoldan aldığın kesin benim instagramdan aldığım sayfadan almışsın ben o kadından aldım hep testi yanlıştı ben değiştirdim ilk iki ay kullandım artık kullanmıyorum o testleri.Daha öncede almistim bu şekilde idi gebe kalmistim ama kimyasal gebelik geçirdim evet benim koyu çıkmıyor trendyoldan aldim
Teşekkür ederim orayida bi bakimBu trendyoldan aldığın kesin benim instagramdan aldığım sayfadan almışsın ben o kadından aldım hep testi yanlıştı ben değiştirdim ilk iki ay kullandım artık kullanmıyorum o testleri.
Bir gebenin günlüğünden almalısın ben haziran ayında onu kullandım ve tam yumurtlama gününü buldum.
O ilk aldığım testler sürekli ya pembe yada silikti yani kesinlikle bozuk testti.
Fotoğrafını ve markasını atma şansın var mı tabi fotoğrafı bizimle paylaşmak istersenbu ay bnde ovulasyon testi kullaniyom bgn ilk testi yaptim teste gore yarin pozitif olma ihtimali var cunku pozitife yakin bir cizgi cikti ve benim kullandigim test cok iyi anlasilir bir test isterseniz markasini soyleyebilirim
atarim tabi cnm bekletcem birazFotoğrafını ve markasını atma şansın var mı tabi fotoğrafı bizimle paylaşmak istersen
attim cnmFotoğrafını ve markasını atma şansın var mı tabi fotoğrafı bizimle paylaşmak istersen
D vitamininize ve tiroidlerinize baktırın derimDaha öncede almistim bu şekilde idi gebe kalmistim ama kimyasal gebelik geçirdim evet benim koyu çıkmıyor trendyoldan aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?