- 30 Mart 2022
- 7.066
- 4.694
- 123
- Konu Sahibi cesursavasci
-
En alttaki en son yaptığınız ise evet pik olmak üzere. Bir sonrakinde silik çıkarsa yumurta çatlamış demektirBenimki koyulasma var bugün yumurtlama oluyor degilmi
Bugün pik görmüşsünkizlar bakarmisiniz ovulasyon testim 3 gundur bu sekilde cikiyo
oylemi peki tm cnm saolBugün pik görmüşsün
Lh dalgalanması yaşıyor olabilirsin canım adetinin ilk gününün üstünden 12 gün geçmiş daha bence bir kaç güne koyulaşmayı görürsünKızlar son durum böyle bir gün lh koyu bir gün açık daha pik göremedim ama neden böyle acaba
Eki Görüntüle 3273114
Çok dengesizmis lhımLh dalgalanması yaşıyor olabilirsin canım adetinin ilk gününün üstünden 12 gün geçmiş daha bence bir kaç güne koyulaşmayı görürsün
Adetine ne kadar varya benim kafam karisti basladigimdan beri ayni cikiyo sanki once silik sonra netlesmeye baslamasi gerekirken sanki hep ayni sekilde cikti oncesinde boyle olmuyodu cok silik olup sonrasinda netlesiyodu en alttakini yeni yaptim oda boyle cikti bakarmisiniz
Adetine ne kadar var
[/QUOTE
12 13 gun var daha cnm
12 13 gun var daha cnmAdetine ne kadar var
O zaman bugünler senin için çok değerli testler de yumurtanın olduğunu gösteriyor ama catlamiyor hala sen yinede değerlendir bugünleri ama çatlayana kadar devam et12 13 gun var daha cnm
Genellikle 2 döngünün ortası oluyor ama o ortanin 2 3 gün öncesi ve 2 3 gün sonrası önemli. Ovulasyon testiyle net sonuç elde edersinKızlar ben Hazira8 de adet oldum sonra temmuz 4 adet oldum sizce benim yumurtlama ne zaman. Oluyor
tm cnmO zaman bugünler senin için çok değerli testler de yumurtanın olduğunu gösteriyor ama catlamiyor hala sen yinede değerlendir bugünleri ama çatlayana kadar devam et
Merhaba bir gebenin günlüğündeki kaset testleri mi yoksa kağıt testleri mi önerirsiniz bende ordan almayı düşünüyorumBugün aksam vaktinde kasıklarımda ağrı hissettiğim için ovulasyonu bir kere daha yaptım
Eki Görüntüle 3273288
Ben kağıt aldım kağıda yapistiranilmek icinMerhaba bir gebenin günlüğündeki kaset testleri mi yoksa kağıt testleri mi önerirsiniz bende ordan almayı düşünüyorum
İkiside aynı güvenirliktedir dimiBen kağıt aldım kağıda yapistiranilmek icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?