- 5 Mayıs 2023
- 8.608
- 10.139
- 178
- Konu Sahibi cesursavasci
-
Evet güzelmiş baya netattim cnm
Gen testi verdim rahim bağışıklığı yüksek çıktıD vitamininize ve tiroidlerinize baktırın derim
Yumurta veya sperm kalitesiz olunca kimyasal olabiliyor
Bugünü ve 3 4 günü değerlendir canımbgnde boyle cikti degerlendirsemmi acaba bgn
niyr oyle oldu acabaBende pik görmeden t cizgisi siliklesti moralim bozuldu akşam bir daha yapicam
Eki Görüntüle 3272353
üst ustemi yani 5 gun boyuncaBugünü ve 3 4 günü değerlendir canım
Canım benimde 17 hazirandaki çizgim belirgindi ertesi gün pik olacak sandım ama olmadı silikleşti 19 unda pik oldu belki seninki de öyle olurBende pik görmeden t cizgisi siliklesti moralim bozuldu akşam bir daha yapicam
Eki Görüntüle 3272353
Gün aşırı da yapabilirsin ve aynen 5 gün boyunca değerlendir çünkü tam spermin yumurtayı dölleme zamanı gelmiş. Spermler kadın vücudunda 2 3 gün canlı yaşıyor hani o yüzden her gün değilde 1 dolu 1 boş da yapabilirsinüst ustemi yani 5 gun boyunca
Merve iyi ki varsinnCanım benimde 17 hazirandaki çizgim belirgindi ertesi gün pik olacak sandım ama olmadı silikleşti 19 unda pik oldu belki seninki de öyle olur
Rica ederimmmmm ya sende iyiki varsıınMerve iyi ki varsinno zaman yarın yapiyim testi seninkinden örnek alicam ss aldım teşekkür ederimm senin nasıl geçiyor günlerin
Amin canım inşallahRica ederimmmmm ya sende iyiki varsııngüzel geçiyor valla uyuklayıp duruyorum aklımda sizde inşallah isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin Rabbim
Ayy inşallah canım çok teşekkür ederim darısı başınaaAmin canım inşallahmaşallah hep böyle güzel devam eder insallah
anladim cnm tm saol❤Gün aşırı da yapabilirsin ve aynen 5 gün boyunca değerlendir çünkü tam spermin yumurtayı dölleme zamanı gelmiş. Spermler kadın vücudunda 2 3 gün canlı yaşıyor hani o yüzden her gün değilde 1 dolu 1 boş da yapabilirsin
Bugün pik olur bubgnde boyle cikti degerlendirsemmi acaba bgn
Bugün daha çok koyulastiD vitamininize ve tiroidlerinize baktırın derim
Yumurta veya sperm kalitesiz olunca kimyasal olabiliyor
Benimki koyulasma var bugün yumurtlama oluyor degilmiHergün aynı saatte testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını bırakarak yapmalısınız.
İkisi de kopkoyu olduğunda çatlamak üzere demektir.
Gördükçe yine yorumlarım testinizi
tm cnm tesekkur ederim oncesindede kullandim ama baya oldu 3 yil falan unuttumBugün pik olur budeğerlendirin mutlaka ama 6 - 7 gibi tekrar test yapın koyulaşma olucak mı görün
Aynen canım pik görmüşsün bugünü ve 3 4 günü değerlendir yarına catlarBenimki koyulasma var bugün yumurtlama oluyor degilmi
Teşekkür ederim yarın çatlar sanırımAynen canım pik görmüşsün bugünü ve 3 4 günü değerlendir yarına catlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?