Temmuz ayı pozitif bekleyenler buraya :)

Hamilesindir belkide canm bi doktora daha git en iyisi
ya butun belirtiler gebelik gibi ama iste korkuyorum ya deilse diye gaz falanda var hatta gecen gun sebepsiz yere aglamak istedim o derece .sat ;1mayis.bat:28mayis simdiye kadr olmam lazmdi olmadim suan 5 gun gecti.....26da baslayan sıvı kahverengi bi akinti vardi bi iki damla ha adet olucam dedim yok daha sonrasi leke gibi oldu ertisinde camur gibi oldu ..simdide sarı akıntı cok yoruldugumda agir falan kaldirdigimda bi iki damla pembe kan gelio cok cok az

Sen bence hemen bi doktora git ne olur ne olmaz hamileysen birde düşünsene. Yarın hemen git

yarin gidemem gidecegim doktor uzakta burda deil anca randevu alabilirim yarin of of valla kaybetmek istemem hamileysem rabbim esirgesin ona emanet..16 aydir bekliyorum melegimi insallah gelmistir ...

Cnm başka birine git öğrenmen lazım seninle olduğunu bilirsen dikkat edersin. Hem belki ilac flan kullanman gerekir

Ayy benim ramazana denk geliyor zor olucak ama mubarek ayda birbirimize bol bol dua edelim kuzum

cnm bende 16 aylik evliyim 1yildir korunmuyorum .....haziran bitti ama ben daha dogru duzgun adet bile olamadim sacma sapan bi adet donemi gecirdim cnm...vardir bi zamani aminler boşa deil....
Aynen canim bol bol dua edelim ınşallah hayirlisiyla evlat sahibi oluruz

Evet belirtilerin cok benziyor hamileye saglik ocagina git bi degerlerine bakdir kizzz hadi inşallah

Merhaba canlarim malesef haziran benim içinde bitti hayirlisiyla temmuza artık :) Ben hic hamile kalamadim 11 ay oldu biseyleri yanlismi yapiyorum ya anlamadimki
Canm seni çok iyi anlıyorum
Bende de o his oluyor bazen
Beceremiyomuyuz diye
Ama canm oyle duaunmeyelim
Biz elimizden geleni yapalım
Dua wdelim

Merhaba benimde bebeğimin kalbi durduğu için 1 yıl önce kürtaj oldum. Bebekten alınan parça patalojiye gitti mi acaba ? Benim gitti ve malesef mol gebelik çıktı onun için 1 yıldır bekliyorum. Çok dikkat edin arkadaşlar her dr. patalojiye göndermiyor ve sebebi bilinmediği için düşükler tekrarlayabiliyor.

Günaydin herseyin hayirlisi kizlar ben yine adet olmadim istahsizlik gaz seğirme var suan baska bisi yok.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…