ya butun belirtiler gebelik gibi ama iste korkuyorum ya deilse diye gaz falanda var hatta gecen gun sebepsiz yere aglamak istedim o derece .sat ;1mayis.bat:28mayis simdiye kadr olmam lazmdi olmadim suan 5 gun gecti.....26da baslayan sıvı kahverengi bi akinti vardi bi iki damla ha adet olucam dedim yok daha sonrasi leke gibi oldu ertisinde camur gibi oldu ..simdide sarı akıntı cok yoruldugumda agir falan kaldirdigimda bi iki damla pembe kan gelio cok cok azHamilesindir belkide canm bi doktora daha git en iyisi
ya butun belirtiler gebelik gibi ama iste korkuyorum ya deilse diye gaz falanda var hatta gecen gun sebepsiz yere aglamak istedim o derece .sat ;1mayis.bat:28mayis simdiye kadr olmam lazmdi olmadim suan 5 gun gecti.....26da baslayan sıvı kahverengi bi akinti vardi bi iki damla ha adet olucam dedim yok daha sonrasi leke gibi oldu ertisinde camur gibi oldu ..simdide sarı akıntı cok yoruldugumda agir falan kaldirdigimda bi iki damla pembe kan gelio cok cok az
yarin gidemem gidecegim doktor uzakta burda deil anca randevu alabilirim yarin of ofSen bence hemen bi doktora git ne olur ne olmaz hamileysen birde düşünsene. Yarın hemen git
yarin gidemem gidecegim doktor uzakta burda deil anca randevu alabilirim yarin of ofvalla kaybetmek istemem hamileysem rabbim esirgesin ona emanet..16 aydir bekliyorum melegimi insallah gelmistir ...
Aynen canim bol bol dua edelim ınşallah hayirlisiyla evlat sahibi oluruzcnm bende 16 aylik evliyim 1yildir korunmuyorum .....haziran bitti ama ben daha dogru duzgun adet bile olamadim sacma sapan bi adet donemi gecirdim cnm...vardir bi zamani aminler boşa deil....
Ayy benim ramazana denk geliyor zor olucak ama mubarek ayda birbirimize bol bol dua edelim kuzum
Evet belirtilerin cok benziyor hamileye saglik ocagina git bi degerlerine bakdir kizzz hadi inşallahya butun belirtiler gebelik gibi ama iste korkuyorum ya deilse diye gaz falanda var hatta gecen gun sebepsiz yere aglamak istedim o derece .sat ;1mayis.bat:28mayis simdiye kadr olmam lazmdi olmadim suan 5 gun gecti.....26da baslayan sıvı kahverengi bi akinti vardi bi iki damla ha adet olucam dedim yok daha sonrasi leke gibi oldu ertisinde camur gibi oldu ..simdide sarı akıntı cok yoruldugumda agir falan kaldirdigimda bi iki damla pembe kan gelio cok cok az
Sendemi takvimden hesapliyosun kuzumBenimde öyle tatlım artık gece uyumayip degerlendiricez
Sendemi takvimden hesapliyosun kuzum
gidicem cnm gidicem doktor cok iyi kac kisiden duydum oyuzden ona gitmek istiyorum kendi doktoruma evlendigimden beri gidiorum bi hayir gelmedi bide buna gidicem bakalimCnm başka birine git öğrenmen lazım seninle olduğunu bilirsen dikkat edersin. Hem belki ilac flan kullanman gerekir
saglik ocagiyla urasmak istemiorum cnm yoksa coktan gitmistim ...hastaneye gidicrm bi kac gun icinde hayirlisi insallahEvet belirtilerin cok benziyor hamileye saglik ocagina git bi degerlerine bakdir kizzz hadi inşallah
Hayirli haberlerle gel ınşallahsaglik ocagiyla urasmak istemiorum cnm yoksa coktan gitmistim ...hastaneye gidicrm bi kac gun icinde hayirlisi insallah
insallah cnm insallahhHayirli haberlerle gel ınşallah
Evet canim.doktor 3 ay ara ver demisti mayista denedik olmadi.bu ayda deniycez hayırlısı nasilsa öyle olsun umarim bu ay dirAynen öyle ara verirsem belki daha çok kaçıcam bu dusunceden.. Sen düşünüyor musun yeniden?
Evet canim.doktor 3 ay ara ver demisti mayista denedik olmadi.bu ayda deniycez hayırlısı nasilsa öyle olsun umarim bu ay dir
Canm seni çok iyi anlıyorumMerhaba canlarim malesef haziran benim içinde bitti hayirlisiyla temmuza artık :) Ben hic hamile kalamadim 11 ay oldu biseyleri yanlismi yapiyorum ya anlamadimki
Insalllah hayirlisiyla olur kuzummCanm seni çok iyi anlıyorum
Bende de o his oluyor bazen
Beceremiyomuyuz diye
Ama canm oyle duaunmeyelim
Biz elimizden geleni yapalım
Dua wdelim
Canım bende 3 ay once bebegimi kaybettim kalp atislari durdugu icin aldilar ama yine bir sey olursa siye düşünüp o korkuyu iyice içine yerlestirme neyle.karşılaşacagini bilemiyorsun. Ben hala rüyamda bebegimin ultrasyondaki o hareketsiz halini görüyorum bunu da atlatabilmenin yeni.bir heyecan,umut olduğunu düşünüyorum. Güzel düşün birazcıkta cesaret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?