- 21 Ekim 2015
- 37
- 25
- 8
- 38
Gitti.canim patalojiye ben ozellikle istedim ama patolojide bir sey cikmadi yarin kontrole gidicem bakalim artik ne diyecek doktor umarim herşey yolundadırMerhaba benimde bebeğimin kalbi durduğu için 1 yıl önce kürtaj oldum. Bebekten alınan parça patalojiye gitti mi acaba ? Benim gitti ve malesef mol gebelik çıktı onun için 1 yıldır bekliyorum. Çok dikkat edin arkadaşlar her dr. patalojiye göndermiyor ve sebebi bilinmediği için düşükler tekrarlayabiliyor.
Doktord.a.bizde.hic beklemiyorduk boyle.birşey bebegin gelisimi falan cok.iyiydi vardir her iste bir hayir deyip atlatmaya calisiyorumGitti.canim patalojiye ben ozellikle istedim ama patolojide bir sey cikmadi yarin kontrole gidicem bakalim artik ne diyecek doktor umarim herşey yolundadır
Umarim canim tabikiİnşallah canm hepimiz güzel haberler alirz birbrmze destek olucaz :)
İnşAllah, haziran benim için de bitdi artık, dün adet oldum, bu aydan çok umutluydum, klomen kullanmışdm, yumurtam da çatladı 14.gün ama bi türlü olmadı gebelik(( inşAllah temmuza bakalım, ama artık düşünmek istemiyorum elimde deyil ama(( depresyona girdm, dün gece çok ağladm olmadı diye, eşim zor sakinleştirdi((Canm ben o sanciyi tam altı saat boyunca çektim 5 6 parça büyük parçalar attım.. Çok zordu.. Herkes konuştu ben sustum hayırlısı dedim. Şimdi de tekrardan başlamayı düşünüyorum
Doktord.a.bizde.hic beklemiyorduk boyle.birşey bebegin gelisimi falan cok.iyiydi vardir her iste bir hayir deyip atlatmaya calisiyorum
Yaa nasıl bişey kii o bide fiyati ne kadar bilgi verirseniz sevinirimKizlar ovulasyon testi kullanacak misiniz bu ay ya ben.eczaneden aldim markasini suan hatirlamiyorim eve gidince atayım kullanan var mi
Canım ben Mart ayında kullanmaya başladım 40 lı almıştım 5 tanede gebelik testi var içinde 38 TL adetin bittikten sonra başlıyorsun yapmaya gebelik testi gibi ama şartları var sabah ilk idrarla değil 2. İdrarla ve 4 saat hiç sıvı almadan yapıyorsun Yumurtladığın da iki çizgide aynı koyylukta çıkıyor normalde silik bi ikinci çizgi hep çıkıyor bende henüz işe yaramadı 3 aydır ama onun sayesinde çok hamile kalan varYaa nasıl bişey kii o bide fiyati ne kadar bilgi verirseniz sevinirim
Günaydin herseyin hayirlisi kizlar ben yine adet olmadim istahsizlik gaz seğirme var suan baska bisi yok.....
İnşAllah, haziran benim için de bitdi artık, dün adet oldum, bu aydan çok umutluydum, klomen kullanmışdm, yumurtam da çatladı 14.gün ama bi türlü olmadı gebelik(( inşAllah temmuza bakalım, ama artık düşünmek istemiyorum elimde deyil ama(( depresyona girdm, dün gece çok ağladm olmadı diye, eşim zor sakinleştirdi((
Açıkçası sahur iftar oruç nedeniyle Temmuz dan pek umudum yok kızlar uyuruz bol bol diye düşünüyorum :) ama kim bilir belki ummadığımız anda gelir bebeğimiz
gidicem cnmda isler yogun bi turlu gidemedim sali yada carsamba gidicem insaalahCnm doktora git aklim sende kaldı yaa
Kesinlikle o kadar bekleme hiç değilse bugün normal bi yerde bi kan testi yaptirgidicem cnmda isler yogun bi turlu gidemedim sali yada carsamba gidicem insaalah
yaptiramam cnm bugun isler yogun bir yere gidemiyorum ancak pazartesi sali gidebilirim olmadi cumartesi yada pazar acile giderim ama bugun yaptirmam mumkun deil cnmKesinlikle o kadar bekleme hiç değilse bugün normal bi yerde bi kan testi yaptir
insallah cnm yuksek bisilerde ciksa hormon duzenleyen bir bitki var onu kullanirsin yani korkma :)hayirlisi bakalimKızlar kan verdim şimdi hormon tahlili için 2 de çıkacak sonuçlar çok heyecanlıyım inşaAllah iyi çıkar :)
birde kizlar bisi sorucam gecen ruyamda bi meyve gordum.ama hayatimda hic yemedim tadi nasildir bilmem hic te aklimin ucundan gecmiycek bir meyve zaten ulkemizdede yetismio ama ruyamda o meyveyi yedim sabah kalkinca unuttum ruyami ama iki gundur hic yemedigim o meyve aklimda sanki agzima tadi gelir gibi garip bisi ama hayatimda hic yemedim esimede aldiramam buralarda yok hamile olsam ne eder nasil eder bulur ama kesin deil bide isteyipte aldirirsam hamile deilsem kotu olur hamileysem yemezsem sizce ne olur bunu merak ediyorum?
yaptiramam cnm bugun isler yogun bir yere gidemiyorum ancak pazartesi sali gidebilirim olmadi cumartesi yada pazar acile giderim ama bugun yaptirmam mumkun deil cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?