Temmuz ayı pozitif bekleyenler buraya :)

Gitti.canim patalojiye ben ozellikle istedim ama patolojide bir sey cikmadi yarin kontrole gidicem bakalim artik ne diyecek doktor umarim herşey yolundadır

Gitti.canim patalojiye ben ozellikle istedim ama patolojide bir sey cikmadi yarin kontrole gidicem bakalim artik ne diyecek doktor umarim herşey yolundadır
Doktord.a.bizde.hic beklemiyorduk boyle.birşey bebegin gelisimi falan cok.iyiydi vardir her iste bir hayir deyip atlatmaya calisiyorum

Kizlar ovulasyon testi kullanacak misiniz bu ay ya ben.eczaneden aldim markasini suan hatirlamiyorim eve gidince atayım kullanan var mi

Canm ben o sanciyi tam altı saat boyunca çektim 5 6 parça büyük parçalar attım.. Çok zordu.. Herkes konuştu ben sustum hayırlısı dedim. Şimdi de tekrardan başlamayı düşünüyorum
İnşAllah, haziran benim için de bitdi artık, dün adet oldum, bu aydan çok umutluydum, klomen kullanmışdm, yumurtam da çatladı 14.gün ama bi türlü olmadı gebelik(( inşAllah temmuza bakalım, ama artık düşünmek istemiyorum elimde deyil ama(( depresyona girdm, dün gece çok ağladm olmadı diye, eşim zor sakinleştirdi((

Doktord.a.bizde.hic beklemiyorduk boyle.birşey bebegin gelisimi falan cok.iyiydi vardir her iste bir hayir deyip atlatmaya calisiyorum

Seni anlıyorum zor bir durum benim 21 haziranda doğum günümde hemde 1 yıl olucak bebeğimi kaybedeli ben hala aklıma geldikçe ağlıyorum. Ama rabbimin vardır bir hesabı inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.

Açıkçası sahur iftar oruç nedeniyle Temmuz dan pek umudum yok kızlar uyuruz bol bol diye düşünüyorum :) ama kim bilir belki ummadığımız anda gelir bebeğimiz

Yaa nasıl bişey kii o bide fiyati ne kadar bilgi verirseniz sevinirim
Canım ben Mart ayında kullanmaya başladım 40 lı almıştım 5 tanede gebelik testi var içinde 38 TL adetin bittikten sonra başlıyorsun yapmaya gebelik testi gibi ama şartları var sabah ilk idrarla değil 2. İdrarla ve 4 saat hiç sıvı almadan yapıyorsun Yumurtladığın da iki çizgide aynı koyylukta çıkıyor normalde silik bi ikinci çizgi hep çıkıyor bende henüz işe yaramadı 3 aydır ama onun sayesinde çok hamile kalan var

Cnm umutsuzluga kapılmak yok öyle esinide çok uzersin lutfen olucak inşallah ramazan da bol bol dua edicez

Açıkçası sahur iftar oruç nedeniyle Temmuz dan pek umudum yok kızlar uyuruz bol bol diye düşünüyorum :) ama kim bilir belki ummadığımız anda gelir bebeğimiz

Tatlım zaten sahura kadar uyunmuyor değerlendiricez bos geçirmek yok temmuz bizim ayımız olucak :)

birde kizlar bisi sorucam gecen ruyamda bi meyve gordum.ama hayatimda hic yemedim tadi nasildir bilmem hic te aklimin ucundan gecmiycek bir meyve zaten ulkemizdede yetismio ama ruyamda o meyveyi yedim sabah kalkinca unuttum ruyami ama iki gundur hic yemedigim o meyve aklimda sanki agzima tadi gelir gibi garip bisi ama hayatimda hic yemedim esimede aldiramam buralarda yok hamile olsam ne eder nasil eder bulur ama kesin deil bide isteyipte aldirirsam hamile deilsem kotu olur hamileysem yemezsem sizce ne olur bunu merak ediyorum?

Canın çekmıyorsa skntı yok canm birşey olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…