Temmuz ayı pozitif bekleyenler buraya :)

Arkadasin anlattığı gibi.canim adetinin 11 12. Günü testi yapmaya basliyorsun. Aslinda teste baslama.gunun adet döngüne bagli o da testin icinde cizelge halinde veriliyo zaten. Sabah ilk idrarinla yapmıyorsun. Testi yapmadan önceki 4 saat sıvı tuketmemeye calis. Ben her gun ayni saatte yapmistim. Sabah 10 ile aksam 8 arasind yapiyorsun testi. Kontrol cizgisiyle test cizgisi ayni koyulukta ya da test cizgisi kontrol cizgisinden daha koyu olursa 24 ile 36 saat içerisinde yumurtlayacaksin demektir. Koyu cizgiyi gorunce o günü degerlendir mutlaka ve gun aşırı 3 4 gun u de degerlendir. Hatta koyu.çizgiden sonra ben.yine yaptim iki.gun sonra siliklesti bu da yumurtanin catladigi anlamina geliyormus. Diyeceksin ki sen niye hamile.kalamadin uyguladin da bunu bende aciklayamiyorum

Bende internetten sparis veriyim bakalimn bide onunla takip edeyim yumurtlama gunumu bakalim

Hormon testi sonuçlarımı aldım herşey normal doktor güzel dedi 21. Günü tekrar gidicem sabah aç karnına progesteron a bakıcak

hayırlı olsun konun arkadasım..
haziran ayından umudun yok mu acaba yeni başladı ayda ondan sordum canım..
bende bu aydan pozitifi görmeyi çok istiyorum olmazsa temmuzda olur diyelim inşallah ..
rabbim kimseyi bekletmesin inşallah mübarek aydayız bol bol dua edelim.

Canm şuan adetim anca bir dahaki ay oluyor :) umarım sen bu ay hamile kalirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…