ama iste cekiomu cekmiomu emin deilim nasil desem cok garip hep aklimdaCanın çekmıyorsa skntı yok canm birşey olmaz :)
Kızlar kan verdim şimdi hormon tahlili için 2 de çıkacak sonuçlar çok heyecanlıyım inşaAllah iyi çıkar :)
ama iste cekiomu cekmiomu emin deilim nasil desem cok garip hep aklimda
dunden beri sadece sari gelio cok sukur fazlada yormamaya calisiorum kendimiVakit bulduğun ilk an yaptır lekelerin varya o yüzden endiselendim
ya ruyayi hatirlamiodum bile ama n3 bilim iki gundur aklimdaRüyanın etkisinde kalmış olabilir misin
dunden beri sadece sari gelio cok sukur fazlada yormamaya calisiorum kendimi
ya ruyayi hatirlamiodum bile ama n3 bilim iki gundur aklimda
Bende internetten sparis veriyim bakalimn bide onunla takip edeyim yumurtlama gunumu bakalimArkadasin anlattığı gibi.canim adetinin 11 12. Günü testi yapmaya basliyorsun. Aslinda teste baslama.gunun adet döngüne bagli o da testin icinde cizelge halinde veriliyo zaten. Sabah ilk idrarinla yapmıyorsun. Testi yapmadan önceki 4 saat sıvı tuketmemeye calis. Ben her gun ayni saatte yapmistim. Sabah 10 ile aksam 8 arasind yapiyorsun testi. Kontrol cizgisiyle test cizgisi ayni koyulukta ya da test cizgisi kontrol cizgisinden daha koyu olursa 24 ile 36 saat içerisinde yumurtlayacaksin demektir. Koyu cizgiyi gorunce o günü degerlendir mutlaka ve gun aşırı 3 4 gun u de degerlendir. Hatta koyu.çizgiden sonra ben.yine yaptim iki.gun sonra siliklesti bu da yumurtanin catladigi anlamina geliyormus. Diyeceksin ki sen niye hamile.kalamadin uyguladin da bunu bende aciklayamiyorum
pazartesi yapmisrtim negatiftiYorma canm idrar testi yaptın mi?
Bu yontemle tutturan cok her.ne kadar ben.beceremesemdeBende internetten sparis veriyim bakalimn bide onunla takip edeyim yumurtlama gunumu bakalim
Bunu denemeidmde sonuçta 11 aydir tutturamadim bende yani hic olmicakmi hamile kalamicammi hissi var bendedeBu yontemle tutturan cok her.ne kadar ben.beceremesemde
bu ay testi dene cnim umarim isine yararBunu denemeidmde sonuçta 11 aydir tutturamadim bende yani hic olmicakmi hamile kalamicammi hissi var bendede
pazartesi yapmisrtim negatifti
yapicam tekrarBidaha yap canm
hayırlı olsun konun arkadasım..
haziran ayından umudun yok mu acabayeni başladı ayda ondan sordum canım..
bende bu aydan pozitifi görmeyi çok istiyorum olmazsa temmuzda olur diyelim inşallah ..
rabbim kimseyi bekletmesin inşallah mübarek aydayız bol bol dua edelim.
yapicam tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?