- 22 Eylül 2011
- 223
- 111
- 103
Gelişimi iyi dedi ama merak ettim şimdi kaç Cm kilosu ne kadr senin söyledim iGittim canım bizimde belli oldu kızım geliyo inşallah
Evet söyledi 17 santim boyu 215 gr da kilosu seninkinin kaçGelişimi iyi dedi ama merak ettim şimdi kaç Cm kilosu ne kadr senin söyledim i
Hayır canım söylemedi bişey gelişimi iyi dedi o An benimde aklıma gelmediEvet söyledi 17 santim boyu 215 gr da kilosu seninkinin kaç
Canım nasılsın benim gün içerisinde bazen karnım da sertleşme oluyor seninde oluyormuEvet söyledi 17 santim boyu 215 gr da kilosu seninkinin kaç
Sertleşme derken bir tarafta toplanması gibi diyosan oluyor canım ben bugün aşımı vurulmaya gidicem inşallah şuan bir sıkıntımız yokCanım nasılsın benim gün içerisinde bazen karnım da sertleşme oluyor seninde oluyormu
Evet canım karnım dokunduğu zaman sert geliyor öyle hissettiğim An tetanos aşısını benim neden 24kasim dedi acaba canım magnezyum calsiyum kullanmaya başladın miSertleşme derken bir tarafta toplanması gibi diyosan oluyor canım ben bugün aşımı vurulmaya gidicem inşallah şuan bir sıkıntımız yok
CANIM nasılsın nasıl gidiyor karnına büyüdümü hareketlerini hissediyrmsunEvet canım vitamin ve demir hapı kullanıyorum
Çok şükür gayet iyim evet karnım artık baya var hareketlerini 15 den beri hissediyorum karın duvarım inceymiş ondan erken hissettimCANIM nasılsın nasıl gidiyor karnına büyüdümü hareketlerini hissediyrmsun
Canım nasılsın bu ayki kontrolüne gittin mi ben perşembe gitcemmÇok şükür gayet iyim evet karnım artık baya var hareketlerini 15 den beri hissediyorum karın duvarım inceymiş ondan erken hissettim
Canım nasılsın bu ayki kontrolüne gittin mi ben perşembe gitcemm
İyim cnm çok şükür bizde perşembe gitcez merakt ediyorum nekadar büyümüş inş iyi beslenmistir o kötü 4aydan sonraGittim canım hatta ayrıntılıyada girdim çok şükür hiç bir sorunumuz yok aşılarımıda oldum sen nasılsın
İyim cnm çok şükür bizde perşembe gitcez merakt ediyorum nekadar büyümüş inş iyi beslenmistir o kötü 4aydan sonra
Canım bebis Kilo böy ne kadar aynıdır hemen hemen bebislerimizİnşallah canım benim bulantım bitti kilo almalarım başladı bayada aldım
İki hafta önce gittiğimde kilo 470 gr boy 28 cm di şuan nekadar bilmiyorumCanım bebis Kilo böy ne kadar aynıdır hemen hemen bebislerimiz
Maşallah cnm anladım ben yarın gitcm farklı olur ozamanİki hafta önce gittiğimde kilo 470 gr boy 28 cm di şuan nekadar bilmiyorum
Canım nasılsın beBegin nasılİki hafta önce gittiğimde kilo 470 gr boy 28 cm di şuan nekadar bilmiyorum
Çok şükür iyim bebeğimde iyi sen nasılsın nasıl gidiyoCanım nasılsın beBegin nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?