Temmuz ayı pozitif bekleyenler buraya :)

Canım nasılsın benim gün içerisinde bazen karnım da sertleşme oluyor seninde oluyormu
Sertleşme derken bir tarafta toplanması gibi diyosan oluyor canım ben bugün aşımı vurulmaya gidicem inşallah şuan bir sıkıntımız yok

Sertleşme derken bir tarafta toplanması gibi diyosan oluyor canım ben bugün aşımı vurulmaya gidicem inşallah şuan bir sıkıntımız yok
Evet canım karnım dokunduğu zaman sert geliyor öyle hissettiğim An tetanos aşısını benim neden 24kasim dedi acaba canım magnezyum calsiyum kullanmaya başladın mi

Evet canım vitamin ve demir hapı kullanıyorum

Bebek bezi kampanyasından sizi de haberdar edeyim hanımlar; bebek bezi kampanyasına ulaşabilirsiniz. 2 kişiye 1 senelilk bebek bezi kazanma şansıı bizi bekliyor. Bol şanslar

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar folik asit hemen hamile kalimi sagliyor mu acaba ? Ben bir ay oldy kullanali

CANIM nasılsın nasıl gidiyor karnına büyüdümü hareketlerini hissediyrmsun
Çok şükür gayet iyim evet karnım artık baya var hareketlerini 15 den beri hissediyorum karın duvarım inceymiş ondan erken hissettim

İyim cnm çok şükür bizde perşembe gitcez merakt ediyorum nekadar büyümüş inş iyi beslenmistir o kötü 4aydan sonra

İnşallah canım benim bulantım bitti kilo almalarım başladı bayada aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…