Keseye bakıldımı senin cnm
evet canım bakıldı 5+1 de. Sen ne durumdasınKeseye bakıldımı senin cnm
Canımm kalp atışlarını duydun mu bebeğininevet canım bakıldı 5+1 de. Sen ne durumdasın
Canım nasılsın nasıl geçiyor ben çok kötüyüm mide bulantıları kusmakr hep yatıyorumHayırlı olsun canım tebrikler
Canım nasılsın nasıl geçiyor ben çok kötüyüm mide bulantıları kusmakr hep yatıyorum
Bende aynı gece uykulardan uyanıp lavoboyo koşuyorum açım resmen su içiyorum ki bari boş öğürmiyim kilo verdim şu iki gündür hapla rahatım ama doktor olabildiğince kullanmamaya çalış dedi bügün içmiyvem bakalım
Rabbim kucağına aldığın günlerde gostersinÇok şükür kalp atışlarını duydum Allahi ma şükürler olsun dileyen isteyen herkese nasip etsin. Sat a gore 8 haftaligim ama.Geç dollenme olmuş 6 haftalık oluyormusum
Kilo verdin mi canım ben 2kilo verdim hala iştahım yok mide bulantılarım devam ediyor sen neler yiyeblyrsun canım
Çok şükür kalp atışlarını duydum Allahi ma şükürler olsun dileyen isteyen herkese nasip etsin. Sat a gore 8 haftaligim ama.Geç dollenme olmuş 6 haftalık oluyormusum
Amin canımRabbim kucağına aldığın günlerde gostersin
Adet tarihim 29 hazirandı canım bu geçtiğimiz salı duyuldu kalp atışı 6 haftalık dedi sendemi boylesinBende aynı durumdayım sata göre 2 hafta gerideyim doktor bişey dedimi size bu durumla alakalı adet tarihiniz ne zamandı ayrıca
Adet tarihim 29 hazirandı canım bu geçtiğimiz salı duyuldu kalp atışı 6 haftalık dedi sendemi boylesin
Benimde hafif hafif lekelenmelerim oluyo iki hafta iğne vuruldum doktor normal diyo ama canım sıkılıyo benimdeMalesef benim daha da geride 23 haziran kalp atışını geçen pzt duyduk önceki pzt kesenin içinde bebeği bile görememiştik bekliyorum biraz normale dönmesini
Benimde hafif hafif lekelenmelerim oluyo iki hafta iğne vuruldum doktor normal diyo ama canım sıkılıyo benimde
İnşaallah canım mide bulantın oluyomuBenimde kanamam bir hafta oldu bitmedi azaldı sadece. yarın tekrar gideceğim doktora inşallah gelişmesinde bir sıkıntı yoktur dün 6+5 ölçtü doktor aynı Zaman'da adet olduğum kişiler iki aylık oldular. Hayırlısı olsun inşallah sağlıklı olsunlarda
İnşaallah canım mide bulantın oluyomu
Su an öyle aşırı yok ama sabahları kazınıyo gibi oluyo bomboş hissediyorum ağız tadım yok aşırı halsizim canım yüzüm lekelendi birde görsenHayır hiç olmadı ilk çocuğumda baya vardı bunda yok, sende Nasıl durumlar varmı bulantı
Su an öyle aşırı yok ama sabahları kazınıyo gibi oluyo bomboş hissediyorum ağız tadım yok aşırı halsizim canım yüzüm lekelendi birde görsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?