Temmuz ayı pozitif bekleyenler buraya :)

Canım nasılsın nasıl geçiyor ben çok kötüyüm mide bulantıları kusmakr hep yatıyorum

Bende aynı gece uykulardan uyanıp lavoboyo koşuyorum açım resmen su içiyorum ki bari boş öğürmiyim kilo verdim şu iki gündür hapla rahatım ama doktor olabildiğince kullanmamaya çalış dedi bügün içmiyvem bakalım

Çok şükür kalp atışlarını duydum Allahi ma şükürler olsun dileyen isteyen herkese nasip etsin. Sat a gore 8 haftaligim ama.Geç dollenme olmuş 6 haftalık oluyormusum

Kilo verdin mi canım ben 2kilo verdim hala iştahım yok mide bulantılarım devam ediyor sen neler yiyeblyrsun canım

Kilo verdin mi canım ben 2kilo verdim hala iştahım yok mide bulantılarım devam ediyor sen neler yiyeblyrsun canım

Bende üç kilo verdim midem bulanıyo ayrı bide sürekli çıkarıyorum artık biran önce geçsede rahatlasak şuan annemlerin yanındayım onlar bakıyolar yemek yiyip yatıyorum

Çok şükür kalp atışlarını duydum Allahi ma şükürler olsun dileyen isteyen herkese nasip etsin. Sat a gore 8 haftaligim ama.Geç dollenme olmuş 6 haftalık oluyormusum

Bende aynı durumdayım sata göre 2 hafta gerideyim doktor bişey dedimi size bu durumla alakalı adet tarihiniz ne zamandı ayrıca

Benimde hafif hafif lekelenmelerim oluyo iki hafta iğne vuruldum doktor normal diyo ama canım sıkılıyo benimde

Benimde kanamam bir hafta oldu bitmedi azaldı sadece. yarın tekrar gideceğim doktora inşallah gelişmesinde bir sıkıntı yoktur dün 6+5 ölçtü doktor aynı Zaman'da adet olduğum kişiler iki aylık oldular. Hayırlısı olsun inşallah sağlıklı olsunlarda

İnşaallah canım mide bulantın oluyomu

Su an öyle aşırı yok ama sabahları kazınıyo gibi oluyo bomboş hissediyorum ağız tadım yok aşırı halsizim canım yüzüm lekelendi birde görsen

Kalkmadan başucunda kraker leblebi falan bulundur onlardan at ağzına biraz bekleyip kalk iyi geliyor. Ben şu an hamile olduğumu bana hissettirecek her belirtiden mutluluk duyacak durumdayım gelişmesi tam uyumlu değil dedi doktor o yüzden. Sanada Allah kolaylık versin ilk aylar zor geçiyor gerçekten daha sonra rahatlıyorsun merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…