Çok silik çizgi var gibi canım günün geçtimiMrb arkadaşlar bu sabah aç olarak test yaptım ve ikinci çizgim silik çıktı sizce sonuç nedir yardımcı olur musunuz :)
Silik çizgi var canım hayırlı olsunMrb arkadaşlar bu sabah aç olarak test yaptım ve ikinci çizgim silik çıktı sizce sonuç nedir yardımcı olur musunuz :)
Hamilesin canım hayırlı olsun :)Mrb arkadaşlar bu sabah aç olarak test yaptım ve ikinci çizgim silik çıktı sizce sonuç nedir yardımcı olur musunuz :)
Canım nasılsın ben biraz iyim bende kansizlikta var halsizlik cokÇok silik çizgi var gibi canım günün geçtimi
Canım nasılsın ben biraz iyim bende kansizlikta var halsizlik cok
Canım senin kaç kan değerin benim 10.89 etkiliyor beniBugün daha iyim elhamdülillah halsizlik var ama konturolum haftaya ozaman kansızlıkla ilgili konuşulucak
Canım senin kaç kan değerin benim 10.89 etkiliyor beni
Canım Nasılsın dün gittin mi doktora cinsiyetini öğrendin miBilmiyorum canım TL den sonuçları öğrendim bana herşeyin gayet iyi olduğunu sadece B12min düşük olduğunu onuda 12. aydan sonra takviye ediceğini söyledi perşembe konturolum var inşallah sorunsun geçer herşey
Canım Nasılsın dün gittin mi doktora cinsiyetini öğrendin mi
Canım Nasılsın dün gittin mi doktora cinsiyetini öğrendin mi
Canım çok şükür daha iyim 12haftamda söylemedi cuma gidicem inş öğrenim sağlıklı hayırlı evlat olurlar insMeraba nasılsın sende durumlar nasıl cinsiyet öğrenebildinmi
Canım senin kız kesin mi hareketlerini hissediyormusun benim 1haftadir net hissediyorumCanım çok şükür daha iyim 12haftamda söylemedi cuma gidicem inş öğrenim sağlıklı hayırlı evlat olurlar ins
Bende cuma gidicem ihtimal olarak kız demişti bakalım artık nasipte ne var bende 15 den beri hissediyorum hatta artık eşim bile karnımı tutup hissediyo erken başladı bizim yaramazCanım senin kız kesin mi hareketlerini hissediyormusun benim 1haftadir net hissediyorum
Canım karnın büyüdüm ü benim zayıf im ondan mı bilmiyorum çok çıkmış gibi geliyor banaBende cuma gidicem ihtimal olarak kız demişti bakalım artık nasipte ne var bende 15 den beri hissediyorum hatta artık eşim bile karnımı tutup hissediyo erken başladı bizim yaramaz
Benimde çıktı canım sende başka değişiklik varmıCanım karnın büyüdüm ü benim zayıf im ondan mı bilmiyorum çok çıkmış gibi geliyor bana
Yok cnmBenimde çıktı canım sende başka değişiklik varmı
Canım gittin mi doktora bizim cinsiyet belli oldu oğlumu olcak hayırlısıyla insYok cnm
Canım gittin mi doktora bizim cinsiyet belli oldu oğlumu olcak hayırlısıyla ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?