acaba bebistenmidir bu sizi
Hayirli olsun darisi bizlere ins.ovu testi mi kullandin biraz anlatir misinDaha öncede yazdim.19 mayıs 14 haziran son 2 adet tarihin.1 0 temmuzda olmam lazımdı.kasik ağrısı giguste şişlik yaşadım.12 sinde kan verdim 1440 çıktı beta HCG 20 sinde doktor randevusu var.
Silik çizgi varsa kan ver canım benimde silik çıktı bebek varmis
Yok canım normal telefondaki uygulamaya gore 2 günde bir 22-30 haziran arası ilişki olduHayirli olsun darisi bizlere ins.ovu testi mi kullandin biraz anlatir misin
Hayırlı olsun sağlıkla doğsun canım. Kaç gün gecikme oldu?Yok canım normal telefondaki uygulamaya gore 2 günde bir 22-30 haziran arası ilişki oldu
insaaalllah yarindan sonra belli olur artikkk su cumartesiyi bi gorsem de anlasam ne oluyoooinşallah canımmm
Tüm isteyenler bu ay o 2 çizgiyi görür inşallah
9-10 gibi olmam lazımdı 12 sinde kanda belli oldu.g gecikme olmadan da idrarda çıkti.persembe idrarda çıktı pazar adet gunumdu.Hayırlı olsun sağlıkla doğsun canım. Kaç gün gecikme oldu?
Bence gecikme olmadan bile kanda çıkıyor gidin verin keisn cikarKan vermek için gittim beş gün geçsin öyle gel dediler ondan bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?