Temmuz ayı pozitif görme çalışmaları...

Daha öncede yazdim.19 mayıs 14 haziran son 2 adet tarihin.1 0 temmuzda olmam lazımdı.kasik ağrısı giguste şişlik yaşadım.12 sinde kan verdim 1440 çıktı beta HCG 20 sinde doktor randevusu var.

Allah tamamina erdirsin canim benimde goguslerimde sislim ve genel acima var yani uclari acimiyor elimde bastirdigimda ucu aciyo ama genel gogusumde acima cok.sende nasildi?

Gunaydin hanimlar benim bir kac sorum olacakti dun sat imdi test yaptim ikinci cizgi silik cikti. Bir kac saat sonra bir daha yaptim biraz daha koyu cikti. Bugun sabahta uyanir uyanmaz bir tane daha yaptim, dun koyu cikandan biraz daha soluktu sanki rengi. Kafam karisti ya sizce kesin hamilemiyimdir..,?

Benimde ilk yaptığım daha koyu 3 gün sonraki daha soluktu.marka farklıydı.senin ayni marka mi? Testlerin resmini atar misin

Bu ikisini dün yaptim, alttaki resim daha koyu cikti, birinciyi yaptiktan bir kac saat sonra yaptim

Eklentiler

• IMG-20160714-WA0000.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 50
  • received_1145512685512028.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 51
Heveslendirmek istemem ama bence hamilesin.ikiside yanlış olamaz kan ver
Son adet tarihin 15 haziran mıydı normalde 30 günde bir mi oluyorsun ben 14 haziranda adet oldum 12 temmuzda kanda çıktı sende kan ver çıkar bence .ben 28-26 günde bir adet oluyorum

Bugun sabah bir tane daha test yaptim ilk yaptigim gibi cikti daha koyu cikmasi gerekmezmiydi kafam karisti.. her ay 1 yada 2 gun gecikir adetim 12 mayista olmustum gecen ayda 14 haziran bu sekilde 1 yada 2 gun geciyor cok asiri duzenli sayilmaz

Bugun sabah bir tane daha test yaptim ilk yaptigim gibi cikti daha koyu cikmasi gerekmezmiydi kafam karisti.. her ay 1 yada 2 gun gecikir adetim 12 mayista olmustum gecen ayda 14 haziran bu sekilde 1 yada 2 gun geciyor cok asiri duzenli sayilmaz
16 si adet tarihin ozman.ama bence kanda cikar

nerdeyse 5 6 gündür karnım kasıklarım belim çokağrıyor. regle daha 4 5 gün var her an reglim gelicek gibi ağrıyor kızlar.
karın ağrır ama reglin ağrısı bi tık farklı bi tuhaf oluyo insan olcaksamda neden bu kadar erken oluru m ki kafam iyice karıştı.
regl olcakmısım gibi geliyor

canmm ltfenn fzla dsnme bak buraya cok takıldıgındanda oluyo bence bebek dsncesı belrtıler agrılar hıc btmıyor.. bıraz farlı seylerle ılgılen bnce kafanı dagt bıde öle dene derım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…