canmm ltfenn fzla dsnme bak buraya cok takıldıgındanda oluyo bence bebek dsncesı belrtıler agrılar hıc btmıyor.. bıraz farlı seylerle ılgılen bnce kafanı dagt bıde öle dene derım
canım ben zaten mayıs ayı hariç gayet rahatım.
düşünmüyorum mayısta çok abarttım. son 2 aydır çok rahatım. sadece ağrılarım çok fazla buraya yazmak istedim ki uzun zamandır girmiyorum takılmıyorum doğru düzgün vaktimde yok dün gece falan bi iki yorum attım
28 haziran derken?Arkadaşlar benim bat 28 hazirandı hala gelen giden yok aslında düzenli ilişkimiz olmadı pek oyüzden beklemiyodum pek test falan da yapmadım olan ilişkilerde de dikkat ettik hep insanlar okadar uğraşıyor bizimki hemen olmaz heralde dedim ama :s
17 gün test yapmadan nasıl dayanabildinizArkadaşlar benim bat 28 hazirandı hala gelen giden yok aslında düzenli ilişkimiz olmadı pek oyüzden beklemiyodum pek test falan da yapmadım olan ilişkilerde de dikkat ettik hep insanlar okadar uğraşıyor bizimki hemen olmaz heralde dedim ama :s
Ben 10 dakika önce test yaptım sma negatifmoral sıfır
Bat 7 temmuzduadetin ne zamandi
belirtin varmi hiccBat 7 temmuzdu
idrara gecmemistir belkibelirtin varmi hicc
Kasık ağrısı, göğüs şişkinliğim her adet dönemimde oluyo zaten şuanda da var ama 9 gün gecikti diye vende heyecanlanmıştımbelirtin varmi hicc
idrara gecmemistir belki
kanda test yap eger imkanin varsa heyecanlandim simdi inşaallah kanda belli olureBu 2.kez test yapışım 5 gün önce yine yapmıştım
darisi basimaaaaKan testi yaptırdım 92.07 çıktı.Hamileyim.Son adet tarihim 9 hazirandı.Yaptığım testlerin resimleride var burda.Silik çıkmıştı ikisindede.Ben adet tarihine göre 5 haftalık hamile oluyorum.Doktor 4 haftalık dedi bilen var mi bu konuyu.Allah her isteyene nasip etsin arkadaşlar.
Ïnsallahdarisi basimaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?