yasadiginiz belirtiler neydi adet gününüzdedarisi basimaaaa
Aynı adet belirtisi gibi belirtiler göğüslerin uçları acıdı kasiklarda ağrı adet olcak gibi birde halsizlik öğlen bir demlik çayı içtikten sonra normalde hiç uykum gelmez uykum geldi .Ben o anda süpelendim zatenyasadiginiz belirtiler neydi adet gününüzde
Adetle hamilelik belirtileri çok benzer ondada kasik agrilari adet sancilari oluyo yarın gelmezse kan yaptır hementam 28 gunde bir en gec yarina olmam lazim ama rahimde bir agirlik hissediyorum inşaallah adet olmam ama halen kasiklarim sizliyo ..
gelmeZ inşallah hemen yaptiracam vallaAdetle hamilelik belirtileri çok benzer ondada kasik agrilari adet sancilari oluyo yarın gelmezse kan yaptır hemen
kanda test yap eger imkanin varsa heyecanlandim simdi inşaallah kanda belli olure
28 haziran derken?bat= beklenen adet tarihin mi yani .. yoksa adet olduğun son gün mü
17 gün test yapmadan nasıl dayanabildiniz
Valla bilmiyorumya durdum şüphem yok diye test negatif çıkar nasılsa dedim beklentim olmasada testi alıp negatif görünce üzülüyorum ya
Hala yapmadınmı ?
Geç döllenme olmuş galiba doktor 2 günde bir kan ver demedi mi beta HCG düzenli yükseliyor mu diyeKan testi yaptırdım 92.07 çıktı.Hamileyim.Son adet tarihim 9 hazirandı.Yaptığım testlerin resimleride var burda.Silik çıkmıştı ikisindede.Ben adet tarihine göre 5 haftalık hamile oluyorum.Doktor 4 haftalık dedi bilen var mi bu konuyu.Allah her isteyene nasip etsin arkadaşlar.
Yok dışarı çıkma ihtimalim yoktu bugun eşimede söylemek istemiyorum çünkü o çok jeveslenip üzülüyo sonra
Hayir demedi canim.Hamilesin dedi.Anlamadim ben ovaluyasyon testi kullaniyordum yumurta gununude asagi yukari biliyorum ama neden boyle oldugunu.Geç döllenme olmuş galiba doktor 2 günde bir kan ver demedi mi beta HCG düzenli yükseliyor mu diye
Keseyi gormek için ne zman çağırdıHayir demedi canim.Hamilesin dedi.Anlamadim ben ovaluyasyon testi kullaniyordum yumurta gununude asagi yukari biliyorum ama neden boyle oldugunu.
Seni çok iyi anlıyorum canm bugün bende eşime illa test al dedim aldı negatif çıkınca oda çok üzüldü çaktırmıyo sen bana yetersin diyo ama insan yinede dayanamıyor
2 hafta sonra cagirdiKeseyi gormek için ne zman çağırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?