Temmuz ayı pozitif görme çalışmaları...

tam 28 gunde bir en gec yarina olmam lazim ama rahimde bir agirlik hissediyorum inşaallah adet olmam ama halen kasiklarim sizliyo ..
Adetle hamilelik belirtileri çok benzer ondada kasik agrilari adet sancilari oluyo yarın gelmezse kan yaptır hemen

benim gogus ve kasik agrim 25 haz. dan beri varr bugun bel ve rahimde sizi eklendi

Geç döllenme olmuş galiba doktor 2 günde bir kan ver demedi mi beta HCG düzenli yükseliyor mu diye

adet gunum yarin olmam insallah... sizce bu yasadigim nedir.. anneme sordum yorma kendini cok tutsun dediii

Yok dışarı çıkma ihtimalim yoktu bugun eşimede söylemek istemiyorum çünkü o çok jeveslenip üzülüyo sonra

Seni çok iyi anlıyorum canm bugün bende eşime illa test al dedim aldı negatif çıkınca oda çok üzüldü çaktırmıyo sen bana yetersin diyo ama insan yinede dayanamıyor

Geç döllenme olmuş galiba doktor 2 günde bir kan ver demedi mi beta HCG düzenli yükseliyor mu diye
Hayir demedi canim.Hamilesin dedi.Anlamadim ben ovaluyasyon testi kullaniyordum yumurta gununude asagi yukari biliyorum ama neden boyle oldugunu.

Seni çok iyi anlıyorum canm bugün bende eşime illa test al dedim aldı negatif çıkınca oda çok üzüldü çaktırmıyo sen bana yetersin diyo ama insan yinede dayanamıyor

İki kez yaşadık şimdi adetim gecikse bile bişey yoktur gibi çaktırmıyoruz birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…