Temmuz ayı pozitif görme çalışmaları...

Çok tesekkkrdrm kızlar eğer hamile olursam buraya atacaktm umut olsun diye çünkü bnde çok mutlu oldum umitlendim böyle yazanları gordukce çok sukur rabbim kısmet etti ve gerçekten bu ay çok düşünmedim ve nasıl olsa ramazan diye obur ay olur bu ay olmazsa dedim bol bol dua ettm bu arada klomen ve çatlatma iğnesi olmuştum bu ay ilk defa

hayirli olsun canim allah anali babali buyutsun ... darisi basimaaa

belirtilerinimde paylasabilirmisin :) adetinin oldugu gune yakin neler hissettinn

Amin canm çok sagolun darısı hepinize inş . Kızlar bn bndan 6 ay önce kimyasal dusuk yapmistm onda sürekli akintim olmuştu her an adet olacakmisim gibi belirtiler vardı ama bunda nedense sadece basım çok döndü çok halsLik ve uyku hali vardı arada da karnim ağrıyordu ama adet belirtilerim yoktuu hiç ve goguslerim küçük benm hiç bir fark olmadı herkes göğsünden anlıyorum diye dusunuyordm ama tamamn psikolojik her vucuda gore değişiyor belirtiler

adet oluyom galiba bi damla pembe geldiii

Bende olsam şuan adet olmayı bekliyorum pazartesiye kadar gelmezse test ozaman yapıcam çok geçti ama işte

Kızlar merhabalar adet olmama 10 gün var inşallah olmam.4 senedir bebek istiyoruz olmuyor.1 aşılama demesi oldum sonuç hüsran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…