TebriklerKızlar bnde test yaptm şimdi adwtm ux gün geçmişti çok sukur çift çizgiyi gördüm
hayirli olsun canim allah anali babali buyutsun ... darisi basimaaaÇok tesekkkrdrm kızlar eğer hamile olursam buraya atacaktm umut olsun diye çünkü bnde çok mutlu oldum umitlendim böyle yazanları gordukce çok sukur rabbim kısmet etti ve gerçekten bu ay çok düşünmedim ve nasıl olsa ramazan diye obur ay olur bu ay olmazsa dedim bol bol dua ettm bu arada klomen ve çatlatma iğnesi olmuştum bu ay ilk defa
Çok tesekkkrdrm kızlar eğer hamile olursam buraya atacaktm umut olsun diye çünkü bnde çok mutlu oldum umitlendim böyle yazanları gordukce çok sukur rabbim kısmet etti ve gerçekten bu ay çok düşünmedim ve nasıl olsa ramazan diye obur ay olur bu ay olmazsa dedim bol bol dua ettm bu arada klomen ve çatlatma iğnesi olmuştum bu ay ilk defa
Kızlar bnde test yaptm şimdi adwtm ux gün geçmişti çok sukur çift çizgiyi gördüm
Amin canm çok sagolun darısı hepinize inş . Kızlar bn bndan 6 ay önce kimyasal dusuk yapmistm onda sürekli akintim olmuştu her an adet olacakmisim gibi belirtiler vardı ama bunda nedense sadece basım çok döndü çok halsLik ve uyku hali vardı arada da karnim ağrıyordu ama adet belirtilerim yoktuu hiç ve goguslerim küçük benm hiç bir fark olmadı herkes göğsünden anlıyorum diye dusunuyordm ama tamamn psikolojik her vucuda gore değişiyor belirtiler
Sanirim bende olucam benimde adet günüm bugün . Çok karnım agriyo
Bu bizim kaderimiz galiba yaa valla isyan etcek oluyorum artik. Her ay böyle umitleniyorum sonu hüsran.
10 gün öncesinde acaba kanda çıkarmı.çok sabıtsızımBence gecikme olmadan bile kanda çıkıyor gidin verin keisn cikar
10 gün öncesinde acaba kanda çıkarmı.çok sabıtsızım[/QUOTE 10 gün çok ama 2-3 gün önce çıkanlar var.ozmaanda beta HCG yükselecek mi diye 2 günde bir kan istiyor doktor en iyisi adet gününde kan vermek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?