Temmuz ayı pozitif görme çalışmaları...

Kizlar bi yardimci olur musunuz 3 gundur adet sancilari cekiyorum.gogus agrisi,bel agrisi,karin agrisi,karinda sislik,bacak agrisi.bunlarin disinda ciddi yorgunluk ve uyku hali var.adet gunum bugun hala olmadim.3 gun oncesinden bu kadar siddetli agri olmamisti hic.uykudan uyandirir cinste.neden boyle oluyor hamile olabilir miyim? Bugun test yaptim ama negatif

Canım benim durumda aynındı hatta ağrıdan şüpelenip test yapmıştım bugün üç gün geçti ve test yaptım

Üç testim var ilk ikisi silik bugün yaptığım net ümidini kesme

Canım benim durumda aynındı hatta ağrıdan şüpelenip test yapmıştım bugün üç gün geçti ve test yaptım
Her an adet olacagim sanki kasiklarima bir agri giriyor bi sivi hissediyorum hemen bakiyorum akinti sadece 3 gundur bu boyle.insallah bende sizin gibiyimdir.

Her an adet olacagim sanki kasiklarima bir agri giriyor bi sivi hissediyorum hemen bakiyorum akinti sadece 3 gundur bu boyle.insallah bende sizin gibiyimdir.
Aynı durumu yaşadım cidden benim erken başladı ama belki geç döllenmiştir

Kan tahlilinde varsa çıkar canim

Bende bugun yaptigimda sanki coook silik gordum ama esim cizgi yok dedi umutlanmadim bende

aynisini yasayan ben buhun adett oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…