- 19 Mayıs 2016
- 299
- 330
- 33
Kizlar bi yardimci olur musunuz 3 gundur adet sancilari cekiyorum.gogus agrisi,bel agrisi,karin agrisi,karinda sislik,bacak agrisi.bunlarin disinda ciddi yorgunluk ve uyku hali var.adet gunum bugun hala olmadim.3 gun oncesinden bu kadar siddetli agri olmamisti hic.uykudan uyandirir cinste.neden boyle oluyor hamile olabilir miyim? Bugun test yaptim ama negatif
Kizlar bi yardimci olur musunuz 3 gundur adet sancilari cekiyorum.gogus agrisi,bel agrisi,karin agrisi,karinda sislik,bacak agrisi.bunlarin disinda ciddi yorgunluk ve uyku hali var.adet gunum bugun hala olmadim.3 gun oncesinden bu kadar siddetli agri olmamisti hic.uykudan uyandirir cinste.neden boyle oluyor hamile olabilir miyim? Bugun test yaptim ama negatif
Her an adet olacagim sanki kasiklarima bir agri giriyor bi sivi hissediyorum hemen bakiyorum akinti sadece 3 gundur bu boyle.insallah bende sizin gibiyimdir.Canım benim durumda aynındı hatta ağrıdan şüpelenip test yapmıştım bugün üç gün geçti ve test yaptım
Aynı durumu yaşadım cidden benim erken başladı ama belki geç döllenmiştirHer an adet olacagim sanki kasiklarima bir agri giriyor bi sivi hissediyorum hemen bakiyorum akinti sadece 3 gundur bu boyle.insallah bende sizin gibiyimdir.
Kan tahlilinde varsa çıkar canimKizlar bi yardimci olur musunuz 3 gundur adet sancilari cekiyorum.gogus agrisi,bel agrisi,karin agrisi,karinda sislik,bacak agrisi.bunlarin disinda ciddi yorgunluk ve uyku hali var.adet gunum bugun hala olmadim.3 gun oncesinden bu kadar siddetli agri olmamisti hic.uykudan uyandirir cinste.neden boyle oluyor hamile olabilir miyim? Bugun test yaptim ama negatif
Insallah bu ay hamile kalirsam cok sevinecegim.umarim sizinle aynidir hadi insallah.Aynı durumu yaşadım cidden benim erken başladı ama belki geç döllenmiştir
Pazartesiye kadar olmazsam pazartesi tahlil yaptiririm.insallah da adet olmam.Kan tahlilinde varsa çıkar canim
Insallah bu ay hamile kalirsam cok sevinecegim.umarim sizinle aynidir hadi insallah.
Bu ovulasyon testimiEki Görüntüle 1858909
Bu var olduğunu düşündürüyor
Yok canım normal test üç gün geçince yaptım ikitane silik var bu baya koyu çıktıBu ovulasyon testimi
Olduğunu düşündürüyor yazınca sen ovulasyon testi sandım hamilesin canım hayırlı olsunYok canım normal test üç gün geçince yaptım ikitane silik var bu baya koyu çıktı
Tabiki var keske bende boyle gorsen hayirli olsun :)Eki Görüntüle 1858909
Testlere pek güvenmiyorum pazartesi kan vericemOlduğunu düşündürüyor yazınca sen ovulasyon testi sandım hamilesin canım hayırlı olsun
Tabiki var keske bende boyle gorsen hayirli olsun :)
Bence kesin var hayırlı olsunEki Görüntüle 1858909
Sağol canım Rabbim isteyen herkeze nasip etsinBence kesin var hayırlı olsun
aynisini yasayan ben buhun adett oldumKizlar bi yardimci olur musunuz 3 gundur adet sancilari cekiyorum.gogus agrisi,bel agrisi,karin agrisi,karinda sislik,bacak agrisi.bunlarin disinda ciddi yorgunluk ve uyku hali var.adet gunum bugun hala olmadim.3 gun oncesinden bu kadar siddetli agri olmamisti hic.uykudan uyandirir cinste.neden boyle oluyor hamile olabilir miyim? Bugun test yaptim ama negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?