Temmuz ayı pozitif görme çalışmaları...

Testi Neden zaman yaptin? Ben sanki cok az damlattim gibi geldi bana
Ben ilk günüm gelmeden iki gün önce yapmıştım silik çıkmıştı günümde tekrar yaptım daha belirgin silik çizgi vardı bide bugün bunu yaptım böyle çıktı ben sol kasığımdaki ağrıdan şüpelendim çok ağrıyodu

Bu bizim kaderimiz galiba yaa valla isyan etcek oluyorum artik. Her ay böyle umitleniyorum sonu hüsran.

insa. esine mujde verirsin cnm . ama ben bu ayy o yasadiklarim ve bu adett ne oluyo anlamadimm cok gicik oldum kendime

Sende silik cizgi cikmis bende hic yok gibi bi golge esim gormedi o derece.biraz bekleyeyim bakayim pazartesiye kadar olmazsam kan tahliline giderim bende

5 bucuk aylik evliyiZ iki aydir cocuk istiyoruz uzulmemem lazim daha yeni ama insan isteyip bekleyince uzuluyor. Rabbim hakkimizda hayirli olani nasip etsin insallah.
Sende benim gibi yeni gelinsin kaç yaşındasın

Ben adet oldum biraz önce 3 aydr deniyoruz bu ayda husran oldu 1 yıl oldu evleneli haziranda bilseydm böyle olacağını ilk günden beri korunmazdk cook üzülüyorum artk bu ay gün aşırı ilişki oldu ama yine yok niye byle oluyo ağlamak üzereyim esimde yok işte kimseye de anlatamam cook kötüyüm

Bu duyguyu biliyorum insanin icine de bir korku giriyor ya olmazsa diye.ben adet olursam doktora bi kontrole gitmek istiyorum.

Kızlar bugün adet günüm ve hala olmadım sabah test yaptım çıkmadı 19. Gün yumurtlamam oldu. Sizce hamilelik varsa erken mi çıkması için 28 günde bir adet oluyorum

Kızlar gebeligi düşünmemeye çalışın insan psikolojisi çok kuvvetli. Tepki yapıyor akışına bırakın başka şeyle düşünün o zaman olacaktır. Çok örnek gördüm. Rabbim isteyen herkese En kisa zamanda nasip etsin. Aminn

Kızlar bugün adet günüm ve hala olmadım sabah test yaptım çıkmadı 19. Gün yumurtlamam oldu. Sizce hamilelik varsa erken mi çıkması için 28 günde bir adet oluyorum
Beklenen adet gününden sonra çıkar. 5 gun geçtikçe çok büyük ihtimal çıkar canım hayırlısı

Haklısın teşekkür ederim zaten hiç belirti yok her ay yaşadığım hayaller. Bu ayda hüsranla sonuçlanacak

Herkese gunaydin bat 21 temmuz fakat bugun sabah regl oldum ya da oyle dusunuyorum acaba yerlesme kanamasi olabilir mi? Yerlesme kanamasi bat'tan kac gun once olur belirtileri farklari nelerdir bilgisi olan var mi biraz arastirdim ama sizinde fikrinize ihtiyacim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…