Ben ilk günüm gelmeden iki gün önce yapmıştım silik çıkmıştı günümde tekrar yaptım daha belirgin silik çizgi vardı bide bugün bunu yaptım böyle çıktı ben sol kasığımdaki ağrıdan şüpelendim çok ağrıyoduTesti Neden zaman yaptin? Ben sanki cok az damlattim gibi geldi bana
Bu bizim kaderimiz galiba yaa valla isyan etcek oluyorum artik. Her ay böyle umitleniyorum sonu hüsran.
Sende silik cizgi cikmis bende hic yok gibi bi golge esim gormedi o derece.biraz bekleyeyim bakayim pazartesiye kadar olmazsam kan tahliline giderim bendeBen ilk günüm gelmeden iki gün önce yapmıştım silik çıkmıştı günümde tekrar yaptım daha belirgin silik çizgi vardı bide bugün bunu yaptım böyle çıktı ben sol kasığımdaki ağrıdan şüpelendim çok ağrıyodu
Sende silik cizgi cikmis bende hic yok gibi bi golge esim gormedi o derece.biraz bekleyeyim bakayim pazartesiye kadar olmazsam kan tahliline giderim bende
5 bucuk aylik evliyiZ iki aydir cocuk istiyoruz uzulmemem lazim daha yeni ama insan isteyip bekleyince uzuluyor. Rabbim hakkimizda hayirli olani nasip etsin insallah.Tamam canım ama sakın sıkma canını bol bol dua et rahat ol
Sende benim gibi yeni gelinsin kaç yaşındasın5 bucuk aylik evliyiZ iki aydir cocuk istiyoruz uzulmemem lazim daha yeni ama insan isteyip bekleyince uzuluyor. Rabbim hakkimizda hayirli olani nasip etsin insallah.
28 yasindayim ben o yuzden cok beklemeden olsun istiyorum.Sende benim gibi yeni gelinsin kaç yaşındasın
Bu duyguyu biliyorum insanin icine de bir korku giriyor ya olmazsa diye.ben adet olursam doktora bi kontrole gitmek istiyorum.Ben adet oldum biraz önce 3 aydr deniyoruz bu ayda husran oldu 1 yıl oldu evleneli haziranda bilseydm böyle olacağını ilk günden beri korunmazdk cook üzülüyorum artk bu ay gün aşırı ilişki oldu ama yine yok niye byle oluyo ağlamak üzereyim esimde yok işte kimseye de anlatamam cook kötüyüm
Hımm anladım olur inşallah canım28 yasindayim ben o yuzden cok beklemeden olsun istiyorum.
Beklenen adet gününden sonra çıkar. 5 gun geçtikçe çok büyük ihtimal çıkar canım hayırlısıKızlar bugün adet günüm ve hala olmadım sabah test yaptım çıkmadı 19. Gün yumurtlamam oldu. Sizce hamilelik varsa erken mi çıkması için 28 günde bir adet oluyorum
Siz bni yanlış anladınız. Bugün adet günüm 9 gün önce yumurtlamam oldu ovulasyon testi ne göre .Beklenen adet gününden sonra çıkar. 5 gun geçtikçe çok büyük ihtimal çıkar canım hayırlısı
hicrann naptin bakim merak ettimKızlar bugün adet günüm ve hala olmadım sabah test yaptım çıkmadı 19. Gün yumurtlamam oldu. Sizce hamilelik varsa erken mi çıkması için 28 günde bir adet oluyorum
Olmadım daha ama adet sancım da var gibi . Dün adet günümdü biliyosun test yaptım ama hiç bişey çıkmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?