kac aydirnistiyon seninsallah pozitif olur cnm senin ben dun adet oldum malesef bari sen olmaaa
bide parca parca oldum ben
kac gunde bir oluyodunki sen
28 günde bir oluyorum. Bazen gecikiyor 2 3 gün . Ya bide kayinvalidem sürekli ben babaanne olmak istiyorum diyip duruyo. Sınır oluyorum. Yoksa bu kadar takıntılı değildim. 20 yaşındayım dahainsallah pozitif olur cnm senin ben dun adet oldum malesef bari sen olmaaa
bide parca parca oldum ben
kac gunde bir oluyodunki sen
Evlen
Evlendikten 5 ay sonra hamile kaldım ama düşük oldu . Hiç korunmadim şuan yine 5 ay oldu
2 aylik evliyim bende 26 yasindayim benimde ayni sorun esim cocuk istiyo kayinpeder de kayinvalidede istiyo eee bende cok istiyorum belki erken tutmaz ama napim yas gecmeden daha fazla hemen olsun istiyorum. insaallah sende sag salim bebis dogurursun da kayinvaliden susarrr. bide dusun benim karadenizliler ve surekli ima ediyo
Benimde 24 temmuz adet günüm inşallah olmayız.takipte kalalım hiç umudum yok ama şimdiden hayal kurmaktan kendimi alamıyorumMerhaba kızlar beni de aranıza kaçtın . Geçen yıl ekimde evlendim hamile kaldım fakat şubatta kürtaj oldum . Uzun süre korunduk fakat 6 aydır Bebek istiyoruz . Fakat her ay hüsranla sonuçlanıyor . Sat 24 haziran bat 22 temmuz inşallah hepimiz en hayırlı ve en kısa sürede Bebek haberi alırız
Her teste 2. Çizgi silik çıkıyor. 1 haftadir. Adet imi 5 gun geçti. Pko olduğun için tama bilemem. Doktora gidicem bugün dua edin.
Hamileyimm cok sukur Rabbim bu mutlulugu dileyen,isteyen herkese nasip etsin
Arkadaşlar merhaba
Bende yeni üye oldum. 25 temmuzda evliliğimin birinci yıldönümü olacak. Vajinusmus tedavisi gördüm ve ilkez ilişkiye girdim 4 temmuzda. Ama hamilelikte düşünüyorum. 20 haziran adet oldum. 4 ve 5 temmuz ilişkiye girdik acaba hamile kalırmıyım. Vajinusmus yüzünden çok stres yasadım. Şimdi cocuk olmazsa bunun stresini yasamak istemiyorum. Sizce ne Zaman test yapmalıyım. Çokta umutlanmak istemiyorum ama(
Amin iki kez test yaptim cikmadi canim sikildi 3 gun gecmisti bu sabah kan tahlili yaptirdim 3 haftalik daha.Rabbim saglikli sihatli kucagumiza almayi nasip etsin.
canımmmm çok sevindimmmm darısı başıma inşallah tebrik ederim sağlıcakla doğur inallah
28 günde a
28 günde bir oluyorum. Bazen gecikiyor 2 3 gün . Ya bide kayinvalidem sürekli ben babaanne olmak istiyorum diyip duruyo. Sınır oluyorum. Yoksa bu kadar takıntılı değildim. 20 yaşındayım daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?