Temmuz ayı pozitif görme çalışmaları...

28 günde a
insallah pozitif olur cnm senin ben dun adet oldum malesef bari sen olmaaa
bide parca parca oldum ben
kac gunde bir oluyodunki sen
28 günde bir oluyorum. Bazen gecikiyor 2 3 gün . Ya bide kayinvalidem sürekli ben babaanne olmak istiyorum diyip duruyo. Sınır oluyorum. Yoksa bu kadar takıntılı değildim. 20 yaşındayım daha

Arkadaşlar beni de araniza katın. Bat 29 temmuz. Ovulasyon testi yapıp yüksek günleri değerlendirdim. Rabbim ol derse inşallah ikinci bebeğine hamile kalmak istiyorum.

Merhaba kızlar beni de aranıza kaçtın . Geçen yıl ekimde evlendim hamile kaldım fakat şubatta kürtaj oldum . Uzun süre korunduk fakat 6 aydır Bebek istiyoruz . Fakat her ay hüsranla sonuçlanıyor . Sat 24 haziran bat 22 temmuz inşallah hepimiz en hayırlı ve en kısa sürede Bebek haberi alırız

Benimde 24 temmuz adet günüm inşallah olmayız.takipte kalalım hiç umudum yok ama şimdiden hayal kurmaktan kendimi alamıyorum

Her teste 2. Çizgi silik çıkıyor. 1 haftadir. Adet imi 5 gun geçti. Pko olduğun için tama bilemem. Doktora gidicem bugün dua edin.

Pko hastasıyım doğuştan şimdi yine yaptım çift çizgi kesenin görünmesi için erken umarım görünür çok takıyorum sonra. Kesesi ve bebisi erken görünen var mı ultrasonda

Arkadaşlar merhaba
Bende yeni üye oldum. 25 temmuzda evliliğimin birinci yıldönümü olacak. Vajinusmus tedavisi gördüm ve ilkez ilişkiye girdim 4 temmuzda. Ama hamilelikte düşünüyorum. 20 haziran adet oldum. 4 ve 5 temmuz ilişkiye girdik acaba hamile kalırmıyım. Vajinusmus yüzünden çok stres yasadım. Şimdi cocuk olmazsa bunun stresini yasamak istemiyorum. Sizce ne Zaman test yapmalıyım. Çokta umutlanmak istemiyorum ama (

canım merhabalar öncelikle
seninle durumlarımız benzer. bende evliliğimin ilk senesini vajinismus belasıyla geçirdim. atlatınca 6 ay sonra hamile kaldım. şimdi 3 yaşında bir kızım var elhamdülillah. artık ikinciyi istiyorum. ovulasyon testi kullanabilirsin çabuk hamile kalmak istiyorsan. bende bu ay ovulasyon testi kullandım çok umutluyum bakalım nasip kısmet.

Amin iki kez test yaptim cikmadi canim sikildi 3 gun gecmisti bu sabah kan tahlili yaptirdim 3 haftalik daha.Rabbim saglikli sihatli kucagumiza almayi nasip etsin.

allah bagslasn canm herkesnkı bı olmuyo ıstekımınnkı 1 hafta kala cıkıyo kımınnkı 3 gn snra bıle cıkmıyo.. saglkla kucagına al ınsaallah.. darısıda bzlere hayrlısıyla

allah sabr versn canm o ınsanlarn bunaltmasıda yetıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…