Temmuz ayı pozitif görme çalışmaları...

İnşallah canım. Peki bu ovulasyon testini nerden kullanabilirim. Doktora gitmem gerekir mi ?

ınsallah gelmez canım nasıbımzde vardr beı bu ay
yüzedn
inşallah canım ağrılarım var ama kaç gündür regl gelicekmiş gibi o yüzden korkyorum ama agrısı olupta regli gelmeyende cok var hayırlısı bakalım
sende nasıl

yüzedn
inşallah canım ağrılarım var ama kaç gündür regl gelicekmiş gibi o yüzden korkyorum ama agrısı olupta regli gelmeyende cok var hayırlısı bakalımlmıyorum
sende nasıl

aynen bellı olmuyokıkımınn hc belrtısı olmuyo gebe kalıyo kımı ne belrtıler yasıyo gebelk yok herkesn bunyesı farklı brazda psıkolojık sanırım... ben pek takp etmıyorum ama ıkı gun once gece boynca belmden kasgmdan adet baslangıcı gıbı agrı gırdı sonra gectı . benpek umtlanamıyorum ama adet belrtılermde degseblıyo bazen cnku

İnşallah canım. Peki bu ovulasyon testini nerden kullanabilirim. Doktora gitmem gerekir mi ?

eczanelerde bulabilirsin. ben miratech ovulasyon aldım 5 li 25 lira. int de daha uygun fiyata olabiliyor o da aklında olsun. ovulasyon testi için doktora gitmene gerek yok tabi başka sorunun varsa onu bilemem.

Kızlar ben sanırım regl oluyorum karnımda baya sızı var ağrıyor her an gelecek gibi. Önceki regl oldugum aylar gibi yani.
Bilmiyorum hamile değilim sanırım bu ayda

Adet sökmesi derler ya bişiler akıyor yavaştan geliyor sanki öyle bi ağrı yani yüzde 90 geliyor napalım sağlık olsun. Üzülmüyorum rabbim biliyor zamanını.

Canhayat80 canım hissettin mi hiç ? İçine doğdu mu hamile olduğun ?
Canim adet gecikmesi olana kadar hissetmedim.butum adet belirtilerini yasadim senin gibi ha geldi ha gelecek diye bekledim.pet bile koydum o derece.ama gelmedi sari bi akinti cok oldu.bi de sol kasik agrisi da arada girince suphelendim.sonra test yaptim negatif.bugun tahlil verdim oyle cikti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…