İnşallah canım. Peki bu ovulasyon testini nerden kullanabilirim. Doktora gitmem gerekir mi ?canım merhabalar öncelikle
seninle durumlarımız benzer. bende evliliğimin ilk senesini vajinismus belasıyla geçirdim. atlatınca 6 ay sonra hamile kaldım. şimdi 3 yaşında bir kızım var elhamdülillah. artık ikinciyi istiyorum. ovulasyon testi kullanabilirsin çabuk hamile kalmak istiyorsan. bende bu ay ovulasyon testi kullandım çok umutluyum bakalım nasip kısmet.
canm durumlar nasıl. gecen ay sennle aynı gunlere denk gelmstı adetımz bu ay ne durumdasın
bugün yarın gelir canım regl
yüzednınsallah gelmez canım nasıbımzde vardr beı bu ay
yüzedn
inşallah canım ağrılarım var ama kaç gündür regl gelicekmiş gibi o yüzden korkyorum ama agrısı olupta regli gelmeyende cok var hayırlısı bakalımlmıyorum
sende nasıl
Tesekkur ederim darisi sana tez zamanda insallah :)canımmmm çok sevindimmmm darısı başıma inşallah tebrik ederim sağlıcakla doğur inallah
Tesekkur ederim sende bugun kan verecektin sanki hadi guzel haber alalim senden deTebrikler canım hayırlı uğurlu olsun minik bebeğin
Tesekkur ederim sende bugun kan verecektin sanki hadi guzel haber alalim senden de
İnşallah canım. Peki bu ovulasyon testini nerden kullanabilirim. Doktora gitmem gerekir mi ?
Kanda değerin kaç çıktı.hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsinAmin iki kez test yaptim cikmadi canim sikildi 3 gun gecmisti bu sabah kan tahlili yaptirdim 3 haftalik daha.Rabbim saglikli sihatli kucagumiza almayi nasip etsin.
58.75 daha 3 haftalik galiba cok anlamiyorum ama.Kanda değerin kaç çıktı.hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin
Amin insallah saglikli bir sekilde kucagimiza aliriZKanda değerin kaç çıktı.hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin
Benim de o ara adet tarihim insallah olmayız da HamisizdirBenimde 24 temmuz adet günüm inşallah olmayız.takipte kalalım hiç umudum yok ama şimdiden hayal kurmaktan kendimi alamıyorum
Son adet tarihin neydi58.75 daha 3 haftalik galiba cok anlamiyorum ama.
19 hazirandi canim 27 gunde bir oluyorum ben.senin bat ne zaman?Son adet tarihin neydi
Canim adet gecikmesi olana kadar hissetmedim.butum adet belirtilerini yasadim senin gibi ha geldi ha gelecek diye bekledim.pet bile koydum o derece.ama gelmedi sari bi akinti cok oldu.bi de sol kasik agrisi da arada girince suphelendim.sonra test yaptim negatif.bugun tahlil verdim oyle cikti.Canhayat80 canım hissettin mi hiç ? İçine doğdu mu hamile olduğun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?