Benim sat 29hazirandi19 hazirandi canim 27 gunde bir oluyorum ben.senin bat ne zaman?
İnşallah Canım çok istiyorum artık . Ve stres olmaya başladım. İnşallah bu kez hamile kalırızBenimde 24 temmuz adet günüm inşallah olmayız.takipte kalalım hiç umudum yok ama şimdiden hayal kurmaktan kendimi alamıyorum
11 gün boyunca hiç idrar testi yapmadın mıMerhaba kizlar bende araniza yeni katildm siteyi onceden beri takip ediyorum bugün üye oldum. Bnde bugün kan testi verdim. Yarin belli olacak ins hamileyimdir. 11 gunluk bir gecikmem var. Nasip artik. Allah her isteyene hayirlisiyla selamete cikarsin.
Üc kez yaptm hep negatf cikti. Ama belirtlerm var gec dollenme olabilir diyorum. Adet gunlermde kahverngi akinti geldi 3 gun, ara ara karin agrisi yasiyorum adet olckmism gbi. Mide bulantısı yasiyorum m. Bunlar pskilojk deilse nasip artk Allah hayrlsuni versn. Beklmk cok zormus.11 gün boyunca hiç idrar testi yapmadın mı
ben kullanıyorum kilo aldırmıyor aksine vücuttaki kilo alışını verişini dengeliyor doktor kontrlnde kullan ama ben o şekilde yaptım ve hiçbir sıkıntı yokSiz neler yaptiniz hamilelige ön hazirlik olarak nelere dikkat ettiniz ?
3 ay yeter diyolar ya kilo yapar diye korkuyorum
İnşallah artar Canım ben 2 ay çok heyecanlandım günüm bi gün geçti iki gün geçti hemen kan testi yaptım negatif çıktı ve o gün akşamına adet oldum ve çok büyük hayal kırıklığıydı benim için . İnşallah seninki hayal kırıklığı olmazKızlar 6 gün vardı adet olmama kafayı yivektim belirtilerden ve dayanamayıp kan tahlili yaptırdım malesef sonuç 2 çıktı.0_5 aralığı negatif.çok moralim bozuk hayallerim yıkıldı yine
İnşallah artar mı ya çok kötüyüm 4 yıl olduBelki artar daha gunun gecmemis
2 sonuçta çok düşük bi değer hala ümitlenmek nldr doğru bilmiyorum ama kabullenemiyorum galibaİnşallah artar Canım ben 2 ay çok heyecanlandım günüm bi gün geçti iki gün geçti hemen kan testi yaptım negatif çıktı ve o gün akşamına adet oldum ve çok büyük hayal kırıklığıydı benim için . İnşallah seninki hayal kırıklığı olmaz
Canim bence 1 hafta gecene kadar bekle. Hem bu testler insani gercekten cok yipratiyor yaptkca olmsz grdukce canin sikilir.2 sonuçta çok düşük bi değer hala ümitlenmek nldr doğru bilmiyorum ama kabullenemiyorum galibabikaç kere daha yapmıştım hatta bikere aşılama sonrası 1 hafta kala yapmıştım 4.12 çıkmıştı sonra adet oldum.offf offf nolcak napıcam bilmiyorum
Haklısın canım.çok yıpratıyorım kendimi sonuç:2 ama yine ümidimi kaybetmiyorum çok komik bi durum aslında :) Allahım isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah çok istiyorum çokk.Canim bence 1 hafta gecene kadar bekle. Hem bu testler insani gercekten cok yipratiyor yaptkca olmsz grdukce canin sikilir.
Bende çalışıyorum ama olmuyor hemde 6 yıldırKizlarr haziran ayi malesef uzulduk. Simdi uzuntuyu kenara birakip temmuz icin calisma zamani hadi goreyim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?