Temmuz ayı pozitif görme çalışmaları...

Merhaba kizlar bende araniza yeni katildm siteyi onceden beri takip ediyorum bugün üye oldum. Bnde bugün kan testi verdim. Yarin belli olacak ins hamileyimdir. 11 gunluk bir gecikmem var. Nasip artik. Allah her isteyene hayirlisiyla selamete cikarsin.

Merhaaba kizlarr , bende geldim araniza , birden olusan anne olma istegiyle bebekk yapmaya karar verdik bizdee ilk denememiz balkalim nasil olacakkk

11 gün boyunca hiç idrar testi yapmadın mı

11 gün boyunca hiç idrar testi yapmadın mı
Üc kez yaptm hep negatf cikti. Ama belirtlerm var gec dollenme olabilir diyorum. Adet gunlermde kahverngi akinti geldi 3 gun, ara ara karin agrisi yasiyorum adet olckmism gbi. Mide bulantısı yasiyorum m. Bunlar pskilojk deilse nasip artk Allah hayrlsuni versn. Beklmk cok zormus.

Siz neler yaptiniz hamilelige ön hazirlik olarak nelere dikkat ettiniz ?

3 ay yeter diyolar ya kilo yapar diye korkuyorum
ben kullanıyorum kilo aldırmıyor aksine vücuttaki kilo alışını verişini dengeliyor doktor kontrlnde kullan ama ben o şekilde yaptım ve hiçbir sıkıntı yok

Kızlar bu ay yumurtlama takibi yaptım testlerle yumurtlama günümü tespit ettim ateşimide devamlı ölçtüm yumurtlama dönemimde 36.9 lara yükselmişti şuan adetime 6 gün var ateşim 37.2 sizce bu gebelik belirtisimi.

Eklentiler

• image.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar bir sorum olacak klomen kullanırken cinsel perhiz yapmak zorundamıyız? Çünkü ya yumurtlama perhis Zaman'ına denk gelirse :/

Kızlar 6 gün vardı adet olmama kafayı yivektim belirtilerden ve dayanamayıp kan tahlili yaptırdım malesef sonuç 2 çıktı. 0_5 aralığı negatif.çok moralim bozuk hayallerim yıkıldı yine

Kızlar 6 gün vardı adet olmama kafayı yivektim belirtilerden ve dayanamayıp kan tahlili yaptırdım malesef sonuç 2 çıktı. 0_5 aralığı negatif.çok moralim bozuk hayallerim yıkıldı yine
İnşallah artar Canım ben 2 ay çok heyecanlandım günüm bi gün geçti iki gün geçti hemen kan testi yaptım negatif çıktı ve o gün akşamına adet oldum ve çok büyük hayal kırıklığıydı benim için . İnşallah seninki hayal kırıklığı olmaz

2 sonuçta çok düşük bi değer hala ümitlenmek nldr doğru bilmiyorum ama kabullenemiyorum galiba bikaç kere daha yapmıştım hatta bikere aşılama sonrası 1 hafta kala yapmıştım 4.12 çıkmıştı sonra adet oldum.offf offf nolcak napıcam bilmiyorum

Canim bence 1 hafta gecene kadar bekle. Hem bu testler insani gercekten cok yipratiyor yaptkca olmsz grdukce canin sikilir.

Canim bence 1 hafta gecene kadar bekle. Hem bu testler insani gercekten cok yipratiyor yaptkca olmsz grdukce canin sikilir.
Haklısın canım.çok yıpratıyorım kendimi sonuç:2 ama yine ümidimi kaybetmiyorum çok komik bi durum aslında :) Allahım isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah çok istiyorum çokk.

benimde regl geldi bu ay ..

regl geçmeden teset yapmayın kızlar ya sonra üzülüyorsunuz benim gecikmem hiç olmadı olsaydı öyle yapardım test.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…