Amin canim Allah güc versn hepimizeHaklısın canım.çok yıpratıyorım kendimi sonuç:2 ama yine ümidimi kaybetmiyorum çok komik bi durum aslında :) Allahım isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah çok istiyorum çokk.
Alllah hayrlsiyla tez zamanda kavustrsn csnm hepmizi.Bende çalışıyorum ama olmuyor hemde 6 yıldır
Aynen ben de çok stres oluyorum.ilaç kullanırken ya da bişeyler kaldırırken 10 kere düşünüyorum.psikolojim bozulucak bu gidişleBenim adetim bugün olmalı, adet belirtileri dısında hamilelik belirtisi yok gibi. Ya da kendimi hamileliğe şartlandırmamak için hamileliğe yormuyorum ama sürekli hamilemiyim diye düşünmekten strese girdim.
Bu duyguyu biliyorum insanin icine de bir korku giriyor ya olmazsa diye.ben adet olursam doktora bi kontrole gitmek istiyorum.
Aynen bende doktora gidicem. Bu ay olmazsa gelecek aya daha garanti gireyim diye uğrasacam :)) aklımda sürekli bunlar :)))Bende bu ay adetm btsn bi doktara gidcem bende korkuyrm ya olmazsa diye ;(
Sanki çocuğu tek başımıza yapıyozBenim kaynana ima etmiyo direk yüzüme söyler. İnşallah bu yıl hamişsindir kalırız da kapanır çeneleri valla kalbim kırılıyor.
Aynen bende doktora gidicem. Bu ay olmazsa gelecek aya daha garanti gireyim diye uğrasacam :)) aklımda sürekli bunlar :)))
3 ay daha çok kısa bir süre tatlım onlarada artık istiyoruz derseniz bir daha sormazlar bence hala korunuyosunuz sandıkları için soruyorlardır hormonlarına Baktır yanlız canımCook zor bu durumlar ya kayinbabamlar cook istiyorlar biz 1 yıl istemedik 3 aydr ugrasiyoruz onlarda hala istemiyoruz saniyolar söyleyip duruyorlar 3 aydr deniyoruz olmuyoda diyemiyoruz vlla artk ne diyeceğim bilmiyrm bu ay bi dktra gdelm ins bi sknti ckmaz ya
Kızlar 6 gün vardı adet olmama kafayı yivektim belirtilerden ve dayanamayıp kan tahlili yaptırdım malesef sonuç 2 çıktı.0_5 aralığı negatif.çok moralim bozuk hayallerim yıkıldı yine
benimde regl geldi bu ay ..
Cook zor bu durumlar ya kayinbabamlar cook istiyorlar biz 1 yıl istemedik 3 aydr ugrasiyoruz onlarda hala istemiyoruz saniyolar söyleyip duruyorlar 3 aydr deniyoruz olmuyoda diyemiyoruz vlla artk ne diyeceğim bilmiyrm bu ay bi dktra gdelm ins bi sknti ckmaz ya
Beklemenin en kötü yanı bunlar zaten pazar günü belim tutuldu kramp girdi kas gevşetici ilaç bile içemedim ya bişi varsa diye gerçi doktorlar gecikme olmadan içtiğiniz ilaçlar bebeği etkilemiyor diyor ama yine de içemiyosun
Peki arkadaşlar sıkıntıların ne olduğu sanırım belli değil sizlerde, bende şöyle bir sıkıntı var yumurta rezervlerimin azaldığını söylüyorlar e2hormon 519 çıkıyor Fsh 3,12-lh 4,62 ve ben altı yıldır tedavi oluyorum olmuyor en son mart ayında iki aylık düşük yaptım tutdu yani ama o da olmadı bana önereceğiniz bildiğiniz birşeyler varmı tıpla olmuyor bitkilere bakıyorum
Hayıt tohumunu bilmiyorum bana testere dişli Aslan pençesi dediler 6gündğr onu içiyorum inşallah faydası olur bakalım hayıt tohumunu da karıştırsam Nasıl olur acabafsh ıyı cıkms aslnda 3 cıkms gayet ıyı dıger degerlerle bılgım yok ama.. benm fsh 9 falan daha dusuk olması lazım aslnda... ormonları dengelemek ıcın hayıt otu ıcılıyo genelde bır ay deneyn ıstersenız.. saracoglunn sıtesnden bakablrsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?