Hayıt tohumunu bilmiyorum bana testere dişli Aslan pençesi dediler 6gündğr onu içiyorum inşallah faydası olur bakalım hayıt tohumunu da karıştırsam Nasıl olur acaba
Insallah kimsenin kucagini bebissiz birakmasin.. Gecen aydan beri herseyi hamilelige yordum 3 hafta kasik agrisi yasadim son bir haftada bas dönmesi basladi dayanamayip acile gittim haftasonu idrar yollari iltihabi cikti. Biz adet bitiminden itibaren calismalara baslamistik doktor antibiotik verdi bu ay yapmasan iyi olur dedi ama esime söylemedimumarim bir an önce gecer. Adetim 4-5 agustos arasi ilacimda 22 temmuz son umarim hamile kalabilirim bu halde ve egerki öyle olursa umarim bebis haberi alama kadar ilacin etkisi geerde sorun olmaz.. Cok istiyorum bi bebegimin olmasini o yüzden esimden sakladim doktorun söyledigini dua edin kizlar bide yumurtlama gununde akintidan bahsediliyor benimki basladi ve dün kesildi goguslerimde sismedi daha of cok karisik herkes kafana takma diyor ama insan düsünmeden edemiyor. Gecen ay günlerce basi catladi bi agri kesici bile icmedim simdi antibiotik kullanmak zorundayim bu durumu yasayip rahat hamile kalabilen varmi aranizda?
Ben Bir yıllık evliyim ama vajinusmusu yeni yendim ilk denemede de cocuk istiyorum çünkü vajinusmus yüzünden Bi senem cok kötü gecti. O zaman bile insanlar durumu bilmeden cocuk soruyor sürekli şimdi gene soracaklar. Bu senemde cocuk soruları gelmesin bunun içinde kötü Zaman'lar geçirmeyeyim diye cocuk olsun istiyorum hemen. Birde bunda cocuk olmazsa stresini kaldıramam. İnşallah hepimizin gönlüne göre olur
Ya adet günüm bugün yarın ama nette okuduğum kadarıyla yerleşke kanaması oluyor. Nette 6-12 gün arasında oluyor yazıyordu. Bende öyle bişey yok. Hamilelik yasayan herkeste yerleşke kanaması oluyor mu ? Bendeki tek belirti Bi haftadır göğüslerimdeki şişkinlik.
Aslında evet takmamak lazım ama insanın elimde olmuyorayy canım benim ya seni çok iyi anlıyorum. sen daha vajinismusu yeni aşmışssın balayında sayılırsın takma o milleti eşinle biraz bunun keyfini yaşayın derim. benim fikrim tabi bu. bu etraftaki insanlar yok mu insanın mutluluğunu huzurunu engelliyor resmen.
hayır canım bazılarında oluyor bazılarında olmuyor. benim ilk bebeğimde olmadı mesela. belirtiler de adetle çok çok yakın. küçük farklılıklar olabiliyor ama onu deneyim kazanınca anlıyor insan. göğüsler adete çok yakın bir zamanda şişiyor ya mesela. benim hamile kaldığım ay adetime 12-13 gün kala şişmişti hatta noluyor demiştim. meğer hamileymişim. bakalım bu defada erken şişti tesadüf değildir umarım :)[/QUOT
Arada Bi sancı giriyor gaz gibi bacaklarıma kadar vuruyor sonra 5 dk sonra geciyo ha adet olmama ha olacam diye bekliyorum. Cok umutlu da değilim sanki hamilelik uzunca Bi süre uzak bana gibi geliyor. Olması mucize gibi geliyor ama gene de olur mu diye bekliyorum((
test yaptınmı mayıs tan beri adet olmamışsın pco var mı canım keşke bi doktora gitseydinarkadaşlar merhaba..
ben nısan ayında gonalf+çatlatma ıgnesı vurundum o ay tutmadı 3 mayısta adet oldum..
ve hala adet olmadım dr gıtmedım sorum su böyle gecıkme normalmı
adet olmadan da hamıle kalınır mı
evet ara ara yaptım fakat bırsey yok..pco ne anlamadım canımtest yaptınmı mayıs tan beri adet olmamışsın pco var mı canım keşke bi doktora gitseydin
Polikistik over sendromu canım ne olduğunu bilmiyosan yoktur zatenevet ara ara yaptım fakat bırsey yok..pco ne anlamadım canım
canm zaten km olrsa olsun enıyorz olmuyo dıye acıklma yapmayn bnce kurtalamazsınız sorularndan yoksa. bız 3 yıllk ewlıyız hala vaktı var dha acelemz yok dıyorz halbukı ıstyorz ıkı yıldr bı tane aılama yaotrdk kmsnn haberı yok.. dahada canınız sıklr acklama yapmayn tavrnızı koyun
3 ay daha çok kısa bir süre tatlım onlarada artık istiyoruz derseniz bir daha sormazlar bence hala korunuyosunuz sandıkları için soruyorlardır hormonlarına Baktır yanlız canım
Kizlar merhaba araniza yeni katildim sizlere bir sorum olacak 3 aylik evliyim evlendigimden beri bir bebis icin uğraşıyoruz bu ay reglim 4 gun gecikti regl olmam gereken ilk gun test yaptim bir sey cikmadi bugun tekrar yaptim ikinci cizgi cok silik cikti isikta falan gorunuyordu ama hic yok da diyemeyecegim sizler neler dusunuyorsunuz yardimlariniza ihtiyacim var umutlandim biraz
Geç döllenme de olabilir cnm bence kan testi yaptır yada bir iki gün daha bekle test yap
Sorma yaaa dimi .Sanki çocuğu tek başımıza yapıyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?