Temmuz ayı pozitif görme çalışmaları...

Insallah kimsenin kucagini bebissiz birakmasin.. Gecen aydan beri herseyi hamilelige yordum 3 hafta kasik agrisi yasadim son bir haftada bas dönmesi basladi dayanamayip acile gittim haftasonu idrar yollari iltihabi cikti. Biz adet bitiminden itibaren calismalara baslamistik doktor antibiotik verdi bu ay yapmasan iyi olur dedi ama esime söylemedim umarim bir an önce gecer. Adetim 4-5 agustos arasi ilacimda 22 temmuz son umarim hamile kalabilirim bu halde ve egerki öyle olursa umarim bebis haberi alama kadar ilacin etkisi geerde sorun olmaz.. Cok istiyorum bi bebegimin olmasini o yüzden esimden sakladim doktorun söyledigini dua edin kizlar bide yumurtlama gununde akintidan bahsediliyor benimki basladi ve dün kesildi goguslerimde sismedi daha of cok karisik herkes kafana takma diyor ama insan düsünmeden edemiyor. Gecen ay günlerce basi catladi bi agri kesici bile icmedim simdi antibiotik kullanmak zorundayim bu durumu yasayip rahat hamile kalabilen varmi aranizda?

Hayıt tohumunu bilmiyorum bana testere dişli Aslan pençesi dediler 6gündğr onu içiyorum inşallah faydası olur bakalım hayıt tohumunu da karıştırsam Nasıl olur acaba

hepsnı bı karstrma canm zararı olablr o btkı lerın bıle sureklı ıcılmez sürelerı var dıye blıyorum. ıyıce sasrtma hormonları snra. bırını dene bnce olmazs dıger aya bska bısey dene... hepsı vesıle sıfa allahtanrabbım nasp etsn cumlemıze

walla canm ben bu ay hem antıbıyotık hem majezk kullanmak zorna kaldm dıs cektrdm cnku.. 20lık dıstı anestezıde yedım.. yapck bsey yok ıfası allahtan o nasıp ettkten snra olur

Ya adet günüm bugün yarın ama nette okuduğum kadarıyla yerleşke kanaması oluyor. Nette 6-12 gün arasında oluyor yazıyordu. Bende öyle bişey yok. Hamilelik yasayan herkeste yerleşke kanaması oluyor mu ? Bendeki tek belirti Bi haftadır göğüslerimdeki şişkinlik.

ayy canım benim ya seni çok iyi anlıyorum. sen daha vajinismusu yeni aşmışssın balayında sayılırsın takma o milleti eşinle biraz bunun keyfini yaşayın derim. benim fikrim tabi bu. bu etraftaki insanlar yok mu insanın mutluluğunu huzurunu engelliyor resmen.

hayır canım bazılarında oluyor bazılarında olmuyor. benim ilk bebeğimde olmadı mesela. belirtiler de adetle çok çok yakın. küçük farklılıklar olabiliyor ama onu deneyim kazanınca anlıyor insan. göğüsler adete çok yakın bir zamanda şişiyor ya mesela. benim hamile kaldığım ay adetime 12-13 gün kala şişmişti hatta noluyor demiştim. meğer hamileymişim. bakalım bu defada erken şişti tesadüf değildir umarım :)

Aslında evet takmamak lazım ama insanın elimde olmuyor (

arkadaşlar merhaba..
ben nısan ayında gonalf+çatlatma ıgnesı vurundum o ay tutmadı 3 mayısta adet oldum..
ve hala adet olmadım dr gıtmedım sorum su böyle gecıkme normalmı
adet olmadan da hamıle kalınır mı

test yaptınmı mayıs tan beri adet olmamışsın pco var mı canım keşke bi doktora gitseydin

Evt 3 ay kısa bi süre ama ne bileyim korkuyorum olmiyck diye o yüzden biran önce olan istiyorum ne biliyim ben korunmadignda hemen oluyo sanıyordum ilk ay olack diye dusundm ilk geceden olanaklar istemeden kaza diye hamile kalanları duyunca hemen olck sanıyorum meğer öyle değilmiş bilsydim daha erken başlarsa diyorum smdi istyrm ya çok ustne dusuyrm oda beni çok skntya sokuyo halbuki oluruna birakp rahat olsaydm hiç byle olmazdı neyse bakalm hayrlisi
3 ay daha çok kısa bir süre tatlım onlarada artık istiyoruz derseniz bir daha sormazlar bence hala korunuyosunuz sandıkları için soruyorlardır hormonlarına Baktır yanlız canım

Kizlar merhaba araniza yeni katildim sizlere bir sorum olacak 3 aylik evliyim evlendigimden beri bir bebis icin uğraşıyoruz bu ay reglim 4 gun gecikti regl olmam gereken ilk gun test yaptim bir sey cikmadi bugun tekrar yaptim ikinci cizgi cok silik cikti isikta falan gorunuyordu ama hic yok da diyemeyecegim sizler neler dusunuyorsunuz yardimlariniza ihtiyacim var umutlandim biraz

Geç döllenme de olabilir cnm bence kan testi yaptır yada bir iki gün daha bekle test yap

Geç döllenme de olabilir cnm bence kan testi yaptır yada bir iki gün daha bekle test yap

Kuzenime de ayni sekilde olmus kanda ogrenmisti hamile olduğunu yarin gidip kan verecegim insallah olumlu sonuc alirim cok tesekkurler konuyla ilgili benzer seyler yasamis veya bilen kisilerden de cvp bekliyorum lutfen

Herkese merhaba. Biz de tam iki buçuk yıldır bebek istiyoruz. Son 9 aydır hiçbir sorunumuz yok ama henüz olmadı. İnşallah birlikte güzel haberler paylaşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…