Canım idrar yolları enfeksiyonu olmuşsun. Antibiyotik kullanmadan geçmiyor maalesef. Bir de günde üç dört litre su içmeye çalış kurtulmak için. Bu arada enfeksiyon biraz ilerleyince kanama yapıyor. Bende de iki kez oldu. O yüzden pembe görünüyorKizlar size birsey sorcam reglime 6 gun var ve bugun baslayan yanma hissi idrarimi yaparken yanma oluyo aksama dogru idrar yaptiktan sonra yanma yanma bitincede pembemsi bi leke gordm peceteyle silince sanki pembe bir iki damla idrar yapmis gibi akinti degildi ve cok acidi bi fikriniz varmi ya ?
Saol canim yaa cok korktum bugun 2 duduk yaptim 3.yu dusuruyorum sandim bi an cok saol icimi rahatlattinCanım idrar yolları enfeksiyonu olmuşsun. Antibiyotik kullanmadan geçmiyor maalesef. Bir de günde üç dört litre su içmeye çalış kurtulmak için. Bu arada enfeksiyon biraz ilerleyince kanama yapıyor. Bende de iki kez oldu. O yüzden pembe görünüyor
Bendede bel agrisi cok var oturup kalkarke zorlaniyorum bide tuvaletim gelince adet olcakmmisim gibi karnim agriyo tabi benim adetime 6 gun varya kesin adet olucamBenim adetim 3 gün geçikti.adet olcapım zamanlardaki ağrılar yok hiç aprı yok bi belirti yok çok ilginç.sadece belim ağrıyor ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum çok nadir sap kasığıma giren iğne batması gibi sızı.başka hiç birley yok.test yapmıycam bıktım çünkü yapmaktan 10 gğn geçikme olursa yapıcam.benim gibi olan varmı acaba
belli olmaz canımm.araştırmalarım sonucu bel ağrısıı şüpheliBendede bel agrisi cok var oturup kalkarke zorlaniyorum bide tuvaletim gelince adet olcakmmisim gibi karnim agriyo tabi benim adetime 6 gun varya kesin adet olucam
Öyle mi. Allah sabır versin canım. İnşallah sağlıkla huzurla büyüteceğin bir bebeğin olur en yakın zamanda. Evde antibiyotik varsa hemen başla sabaha daha kötü olabilir. Hatta ilerlerse idrarı tutamıyorum. Bir kez asansörde kaçırmıştım öyle. Antibiyotiğin kılavuzunda SİSTİT için kullanılır yazarsa kullan canımSaol canim yaa cok korktum bugun 2 duduk yaptim 3.yu dusuruyorum sandim bi an cok saol icimi rahatlattin
Inslah vardir cok istoyorum ama pek samiyorum gerci bana bi su verdiler nisa suyu 7 ayri sehirden toplaniyomus bu bide icine 70 ayetel kursi 70 nas 70 fatiha 70 ihlas 70 felak bunlari esin okuy suya sonra her sabah 3 kucuk yudumla iciriyo sonra birlikte oluyosun 7 gun boyunca olcakmis bunu yaptim insallah nasip kismetbelli olmaz canımm.araştırmalarım sonucu bel ağrısıı şüpheli
Takmamaya calisiyorum bakalim insallah canim :*İnşalllahhhhh olurrrrr takma düşünme hiççç psikolojini yjpratma rahat ol
Benim adetim 3 gün geçikti.adet olcapım zamanlardaki ağrılar yok hiç aprı yok bi belirti yok çok ilginç.sadece belim ağrıyor ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum çok nadir sap kasığıma giren iğne batması gibi sızı.başka hiç birley yok.test yapmıycam bıktım çünkü yapmaktan 10 gğn geçikme olursa yapıcam.benim gibi olan varmı acaba
Canım 20 gün adet gecikmesi diyorsun doktora gitmelisin bence hamile değilsen hormonlarında bir sorun olabilir inşaAllah bebek vardır çok ihmal etmişsin adetin düzenlimiydi pekiBende aynı hayal kırıköıpı korkuaundan yapmıyorum test ama bu ay beklentimde yok ama adetim se geçeli 20 gün oldu :)
Ne durumdasın canımYa adet günüm ve ben akşam yemek vakti adet olduğumu sandım ama hala kahverengi lekeden baska kanamam olmadı. Yerleşme kanaması adet günü olur mu ? hala sancım var kanamam artacak diye korkuyorum. Normalde leke görmeye başladım mı sancıdan yerimde duramaz ve gittikçe kanamam artardı. Bu defa Bi kaç damla kahverengi leke gördüm ve tuvalete gittiğimde peçeteyle silince hafiften lekeleniyor. Sancım da ara ara oluyor. Sizce bu normal mi gebelik olabilir mi? Uyuyamıyorum bu saatte düşünmekten heran kanamam artacak diye de korkuyorum((
Evt 3 ay kısa bi süre ama ne bileyim korkuyorum olmiyck diye o yüzden biran önce olan istiyorum ne biliyim ben korunmadignda hemen oluyo sanıyordum ilk ay olack diye dusundm ilk geceden olanaklar istemeden kaza diye hamile kalanları duyunca hemen olck sanıyorum meğer öyle değilmiş bilsydim daha erken başlarsa diyorum smdi istyrm ya çok ustne dusuyrm oda beni çok skntya sokuyo halbuki oluruna birakp rahat olsaydm hiç byle olmazdı neyse bakalm hayrlisi
Canım günğn kaç gün geçti benikinci çizgiyi göremedim belki daha erkendirKızlar nerelerdesiniz huuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?