Temmuz ayı pozitif görme çalışmaları...

3 gün geçti ama yumurtlamam 19.gün oldu 28 günde bir adet oluyorum normalde

Bir kaç gün daha geçerse kan testi yaptır bazı insanların idrar testinde çıkmaya biliyo benim kuzenim iki aylıkken böyle öğrendi testler olumsuz olunca doktora falan gitmemiş midesi falan bulanınca doktora gidip öğrendi

3 gün geçti ama yumurtlamam 19.gün oldu 28 günde bir adet oluyorum normalde
canım geç yumurtlamışsın regly nin gecikmesi normal bende 28 günde bir oluyorum en geç 14. gün yumurtluyorum bazen 12. gün olduğu bile oluyor döngün uzamış bu ay

Cumaya kadar beklicem bakalm .

bnde henuz ne pozıtıfı görebldım nede nagetıfı buun adet gnm nrmalde ama bakalm hayrlısı artık olcksmda oluyum stresı yetıyo ınsanan

Canım 20 gün adet gecikmesi diyorsun doktora gitmelisin bence hamile değilsen hormonlarında bir sorun olabilir inşaAllah bebek vardır çok ihmal etmişsin adetin düzenlimiydi peki

Aldım şimdi test yapvam varsa çıkar zayen bukadar gecikmeye yoksada doktora :)

kızlar merhaba,
bugün predictor erken gebelik testi aldım. adetim ayın 29 unda. sizce hangi gün yapmalıyım bu konuda tecrübesi olanlar var mı. önceki hamileliğimde normal testlerden alıp adet günü yapmıştım net bir şekilde çift koyu çizgiyi görmüştüm.

naptın canım geldimi regl inşallah hamilesindir ya inşallahh

yok canm gelmedı ya aksam agrm vardı hafften su an yok bısey gogsumun yanarı koltuk agrıma dgru acıyo ama nrmalde adettede oluyo bu pek belrtı aramıyoum yanı.. inşallah cnm ya pek heveslenmıyorum ama allah blıyo hayalkrklıgına ugramak ıstemıyorum

canm adet gnn gecmeden yapma bence gectyseyap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…