- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
yok canm gelmedı ya aksam agrm vardı hafften su an yok bısey gogsumun yanarı koltuk agrıma dgru acıyo ama nrmalde adettede oluyo bu pek belrtı aramıyoum yanı.. inşallah cnm ya pek heveslenmıyorum ama allah blıyo hayalkrklıgına ugramak ıstemıyorum
bende ağrılar geldiği an diyorum yani regl gelicek hamilelik ihtimal vermiyorum ne bileyim agrı cekip hamile oldugunu ögrenen var ama ben umutlanamıyorum. nitekim öylede oldu agrılar geldi dedim tama regl gelicek cok belliydi.
neyse ki 3.günüm bitsinde devam.. Allah ne zaman uygun görürse artık inşallah en yakın zamanda hepimize verir.
bende tekim eşim işte ,, temizlik yapıyorum arada oturuyorum falan aslında ev temizde süpürge tutup siliyorum öyle cansıkıntısı
bende ağrılar geldiği an diyorum yani regl gelicek hamilelik ihtimal vermiyorum ne bileyim agrı cekip hamile oldugunu ögrenen var ama ben umutlanamıyorum. nitekim öylede oldu agrılar geldi dedim tama regl gelicek cok belliydi.
neyse ki 3.günüm bitsinde devam.. Allah ne zaman uygun görürse artık inşallah en yakın zamanda hepimize verir.
bende tekim eşim işte ,, temizlik yapıyorum arada oturuyorum falan aslında ev temizde süpürge tutup siliyorum öyle cansıkıntısı
ama ewet geneldede dyolar aynı adet agrısı sandm adetolcm sandım dıyen var ama bakalm herkesn bnye farklı ımı hıc agrı sızı cekmıyo gunu gecıyo falan herkesnkı farklı bakalm bzde bıgun gorcez elbet o gnlerıı...o zaman brdn bzde duyrcaz ınsaallahh belrtılerımızıı soracaklar neler denedgmıızı soracaklar tebrık edecekler bızede dua et dıyeceklerr.... inşaaalllahh
inşallah görelim rabbim nasip etsin bizede inşallah inşallah ennnn yakın zamandaaa
neyli yapıyorsun poğaçayııı hmmm çok severim yanında da çay oh miss
walla canm penr az kalms ewmn yaknndada market yok bırazına peynr koyarm bırazınada zeytın gerı kalanıda bos olr healde.. bayadr yapmıyodum sınır oluyorm cnku guzel bı tarf bulp yapamadm bı trlu yada bn beceremıyorumm
bende bi tarif var onu atayım sana canım sonra bakmam gerek
tamam tatlım afiyet olsunolr canm at walla.. bugunde facedn batm bıtane genelde o sıtenn tarflerı guzeloluyo bakalm nasıl olck mayalanıyo hamur ıyı kabardı yaparm az daha drsunda. sennkınıde denerım bıdahakı sefere ınsallah
canm adet gnn gecmeden yapma bence gectyseyap
ilk bebeğim olmadan derdim ki ilk olduğu için sabırsızlanıyorum. ama şimdi ikinci ve yine aynı şey. ne kötü bir huy şu sabırsızlık..
ewt can o ıkkatmı cekıyo benm ıkncı bebek ıcın ılk gıbı strese gırenler goruyorum kendı kendıme dıyorumkı benm bıtane olsn saglklı hayrlı olsn yeter dıyorum ama o duruma gelsem bnde belkı öle dsncem bıtane olsa ıncı ıcınde bu seklde kıvrancam belkı allah bılır..rabbım herseyn hayrlısını versın
canm anlıyorm senı. bnde ılk ewlendgmde ıstemıyodum calıısyodum cnku bıkac ay ıstemedım esım ıstedı benm aklm cıkıyodu yanslslkla bısey olck dıye.. aynn hemen olcak sanıyodum ıste.. ama bak 3 sene olck ewlenelı 2 senedrde ben ıstıyorum ama rabbım nasıp etmedıkten snra ıster stresyap ıster sıkntıya gıt hc farketmıyo. yanı o kadr kafaya takmamaya cals dua et ferahlarsınn rabbım su an vermıyorsa vardr elbet bı bıldıgı ben böle dusunuyorum belkı hayrlı zaman degldr vey bızım ıcın su an yazdıgı bska guellkler vardr belkı böyle dsnmekte fayda var..
amin canım amin...çevremde çok görüyorum ilkinden sonra senelerce olmayanlar var. bu tür örnekler kafada yer ediyor belki. olumlular aklımızda kalmazda ne hikmetse hep olumsuzlara odaklanıyoruz. ama bak gör ilkinden hiç farkın olmayacak ikinciyi de bu kadar çok isteyeceksin :)
Evt haklisin en hayrlisini Allah bilir sabırla beklemek lazm ama bu çok zor Allah ins bizi çok bunaltmadan hayrli zamanda verir
ewt can o ıkkatmı cekıyo benm ıkncı bebek ıcın ılk gıbı strese gırenler goruyorum kendı kendıme dıyorumkı benm bıtane olsn saglklı hayrlı olsn yeter dıyorum ama o duruma gelsem bnde belkı öle dsncem bıtane olsa ıncı ıcınde bu seklde kıvrancam belkı allah bılır..rabbım herseyn hayrlısını versın
amin canm amınn bugn yarn adet gnm adet olrsa ıkncı asılama ıcın muayeneye gtcem cuma gunustresı basladı smdıden bıktım hastanelerden bska seler ıcınde gııyorum allah beternden korusun ne deyım
İns bebeisin vardır haberlerini bekliycm. Allah yardmcnz olsn kolaylık versn ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?