Temmuz ayı pozitif görme çalışmaları...

son 4 gün bekliyorum sabırsızlıkla ama büyük ihtimalle adet olucam .hiç kasıklarım ağrımıyo.ilk hamile kaldığım da iç çamaşırım sıkıyo gibi bi ağrı vardı kasıklarımda ve akıntım çoktu her defasında hastalandım sanıp wcye gidip bakıyodum.gözbebeklerim büyüdü ve hiç uykum gelmiyodu.sabah cin gbi ayaktaydım :) ama 6.hafta gebelikte gelişimi durdu ve kürtaj oldum şimdi 4 senediir yine aynı heycanı yaşamak içn çabalıyorum.ameliyat oldum,rahim flimi çekildim,aşılama oldum ve şimdi zayıflamam gerek bu süreçte çok kilo aldım zayıflayıp hmn tüp bebek yaptırmak stiyorum

ilk bebeğim olmadan derdim ki ilk olduğu için sabırsızlanıyorum. ama şimdi ikinci ve yine aynı şey. ne kötü bir huy şu sabırsızlık..
belkide Allahım tarafından sabrımızla sınanıyoruz bilemiyorum.her seferinde kendime söz veriyorum sabredicem diye ama adetime 6 gün kala gebelik testi yaptırdım düşünün :)

Slm.ben bu ay kas gevsetici ilaç kullandim 4 gün sadece sonrasında da bebek denedik hamile kalmami engeller mi o ay ilaç kullanmış olmam

Slm.ben bu ay kas gevsetici ilaç kullandim 4 gün sadece sonrasında da bebek denedik hamile kalmami engeller mi o ay ilaç kullanmış olmam

walla cnm etkılıyosa ben bu ay majezık parıl ve dıs ıcın anııyotık kullandım benm hc olmaz ama sanmıyorum etkleyecegnı

kızlar naber nasıl gidiyor benim bat a son 8 gün geri sayım..

Kizlar adetim 7 temmuzda basladi 14 gün oldu su an ve akintim 3-4 gündür azaldi o sarkan akinti 3-4 gün öncesine kadar vardi sizce erken yumurtlama olmus olabilirmi? Biri bana yardimci olursa sevinirim

canım yarın bi test yap istersen yarına kadar olmazsan.

Arkadaslar 20 liralik beklenen adettarihinden 6 gun oncesine kadar sonuc gosteren testten yaptim cok cok silik bi ikinci cizgi gordum ama hemen bakinca anlasilmiyo cok dikkatli bakinca anlasiliyo hatta esimle kiz kardesimede gosterdim yaniliyorumdur diye onlarda gordu ama kan testi negatif bi fikriniz varsa lutfen yardim edin bana ya

O testler bazen yanilabilyo cnm adet olmadıysan biraz daha bekle kan testini tekrarla

canm adete kac gun var.. kanda cıkmayıpta ıdrarda cıkması ck zor bı ıhtımal once kanda cıkar snra ıdrarda ama hakknda hayrlısı olsn yınede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…