canım çn takvimi sanırım tutmuyo çoğunlukla yani çevremde kime sorsam tutmadı dediÇin takvimine göre bu ay olmazsa hep erkek
belkide Allahım tarafından sabrımızla sınanıyoruz bilemiyorum.her seferinde kendime söz veriyorum sabredicem diye ama adetime 6 gün kala gebelik testi yaptırdım düşünün :)ilk bebeğim olmadan derdim ki ilk olduğu için sabırsızlanıyorum. ama şimdi ikinci ve yine aynı şey. ne kötü bir huy şu sabırsızlık..
ınsallah cnm dsnmuyorum ben adet olmayı beklıorum walla yoksa ck uzuluyorum bebek var dıye dsnnce
Slm.ben bu ay kas gevsetici ilaç kullandim 4 gün sadece sonrasında da bebek denedik hamile kalmami engeller mi o ay ilaç kullanmış olmam
canım çn takvimi sanırım tutmuyo çoğunlukla yani çevremde kime sorsam tutmadı dedi
kızlar naber nasıl gidiyor benim bat a son 8 gün geri sayı
benmde adet gnm bugun ve bı anönce su belrszlkten krtlmk ıstıyorum adet olcksmdaoluyum yoksa kendmı heveslendrmeye baslıyorum ıcım yanacak snra
canım yarın bi test yap istersen yarına kadar olmazsan.
Arkadaslar 20 liralik beklenen adettarihinden 6 gun oncesine kadar sonuc gosteren testten yaptim cok cok silik bi ikinci cizgi gordum ama hemen bakinca anlasilmiyo cok dikkatli bakinca anlasiliyo hatta esimle kiz kardesimede gosterdim yaniliyorumdur diye onlarda gordu ama kan testi negatif bi fikriniz varsa lutfen yardim edin bana ya
Yok daha olmadim bugunu saymazsak 4 gun var daha adetimeO testler bazen yanilabilyo cnm adet olmadıysan biraz daha bekle kan testini tekrarla
Arkadaslar 20 liralik beklenen adettarihinden 6 gun oncesine kadar sonuc gosteren testten yaptim cok cok silik bi ikinci cizgi gordum ama hemen bakinca anlasilmiyo cok dikkatli bakinca anlasiliyo hatta esimle kiz kardesimede gosterdim yaniliyorumdur diye onlarda gordu ama kan testi negatif bi fikriniz varsa lutfen yardim edin bana ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?