Canim bugunu saymazsak 4 gun var adetime bende sasirdim ama ne biliyim doktorum 1 hafta 10 gun bekle bakalim dedicanm adete kac gun var.. kanda cıkmayıpta ıdrarda cıkması ck zor bı ıhtımal once kanda cıkar snra ıdrarda ama hakknda hayrlısı olsn yınede
Canim bugunu saymazsak 4 gun var adetime bende sasirdim ama ne biliyim doktorum 1 hafta 10 gun bekle bakalim dedi
Haklisin valla ne diyim ama iste sabirsizlaniyo insan :) adetimin gecikmesini beklesem sence yinede bi umut var mi ?cok erken yapmıssın testı ama cnm ya dktrlara kalsa kanı bıle adet 3 5 gn gecmeden almak ıstemıyolarr.. kaldıkı sen 5 gn önceden hem kan hem ıdrar yapmıssın bak smdı strese beklıceksın.. daha sabrlı ol bıdakıne bence yıne sen sıkntıya dsceksın cunku
Haklisin valla ne diyim ama iste sabirsizlaniyo insan :) adetimin gecikmesini beklesem sence yinede bi umut var mi ?
Canim benimvya ne guzel konusuyosun umutlandim simdi :)nedn umut olmasnkı. alah ıstedkten snra menopoza gıren kadın gebe kalıyo :)
Canim benimvya ne guzel konusuyosun umutlandim simdi :)
Eki Görüntüle 1860132 kızlar adetim pazar günüydü olmadım test yaptım bi bakabilir misiniz acaba .
valla umutlandırmak ıstemem ama ben ıkıncı cızgıyı görüyorumEki Görüntüle 1860132 kızlar adetim pazar günüydü olmadım test yaptım bi bakabilir misiniz acaba .
ne mutlu sana allah tamamına erdırsın canımBende dört haftalık hamileyim şu anda
Arkadaşlar ben yeni hamile olduğumu öğrendim iç çamaşırıma bi leke gelmiş başına gelen varmı ne olur bebeğime bir şey olmasın daha önce kürtaj olmuştum
Koyu değil böyle bulaşmış gibi pembe amabi daha aynı üzüntüyü yaşamak istemiyorum
regl mi oluyorsun canım yacok haffff acık pembemsıbı damla bıle degl peceteye bulastı benm.. adetım bıgun gectı s anda adet sancım falanda yok hala benmkı bu sekıde.... senn gebelgnde yenı ısedaha 3 4 haftalk falansa ınsallah yerlesme kanamasıdr canım. takp et cogalrsa mtlaka acıle gt ıcın rahat eder hc olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?