- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
regl mi oluyorsun canım ya
Arkadaşlarrr hayırlı Cumalar öncelikle benim sormak istediğim bi şey var ovulasyon testi aldım bu ay ve başladım adetimin 14 ve 15. günü çift çizgi gördüm ve birliktelik oldu batıma 6 gün varken erken gebelik test yaptım yani dün. Bugün de öylesine ovulasyon testi yaptım ve baya koyu çıktı sizce gebelik var mıdır4 ay önce kürtaj oldum ve bi bebeğim olmasını sizin kadar çok istiyorum
Erken gebelik testi tek çizgi negatif yani acaba daha erken olduğundan mı diye düşündüm ama umutlanmak da istemiyorumgebelk testı nasılcıktı cnm
Erken gebelik testi tek çizgi negatif yani acaba daha erken olduğundan mı diye düşündüm ama umutlanmak da istemiyorum
Mecbur bekleyeceğimcanm erkn daha sabret bıraz bekle adet gnunu
Arkadaşlarrr hayırlı Cumalar öncelikle benim sormak istediğim bi şey var ovulasyon testi aldım bu ay ve başladım adetimin 14 ve 15. günü çift çizgi gördüm ve birliktelik oldu batıma 6 gün varken erken gebelik test yaptım yani dün. Bugün de öylesine ovulasyon testi yaptım ve baya koyu çıktı sizce gebelik var mıdır4 ay önce kürtaj oldum ve bi bebeğim olmasını sizin kadar çok istiyorum
5 gün varken yani bugüncanım bu ovulasyon testi adetine 6 gün varken mi bu kadar koyu çıktı.
5 gün varken yani bugün
HERHANGİ Bİ TEDAVİ GÖRDÜNÜZ MÜ TÜP BEBEK YADA AŞILAMAkızlar yorum yapın adete 5 gün kala ovulasyon testinde çift koyu çizgi nedir sizce..
Yok hayır görmedimHERHANGİ Bİ TEDAVİ GÖRDÜNÜZ MÜ TÜP BEBEK YADA AŞILAMA
Bi kaç gün daha beklemekte fayda var sanırımADETE 5 GÜN KALA SANKİ BİRAZ ERKEN GİBİ AMA BİLEMİYORUM TABİ BELLİ DE OLMAZ.İSTERSEN KAN TAHLİLİ YAPTIR EMİN OLMAK İÇİN
Geç yumurtlama da olabilir.Bi kaç gün daha beklemekte fayda var sanırım
Ama zaten ayın 13 ve 14 ü yumurtlama olmuştu tekrar yumurlama olur mu ovulasyon testiyle takip yaptım daGeç yumurtlama da olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?