Temmuz ayı pozitif görme çalışmaları...

Ama zaten ayın 13 ve 14 ü yumurtlama olmuştu tekrar yumurlama olur mu ovulasyon testiyle takip yaptım da
KIZLAR BİŞİ SORUCAM YUMURTLAMA GÜNÜNÜZÜ HESAPLAMA DIŞINDA HERHANGİ BİR TESTLE BELİRLİYEBİLİYORMUSUNUZ.GEBELİK TESTİ YAPAR GBİ YUMURTLAMA GÜNÜNÜ BELİRTEN YANİ

PEKİ 1 SEFERLİKMİ NASIL KULLANILIYOR.HESAPLANIP MI ALINIYOR.BİRAZ DETAY VERİRMİSİN KUSURABKMA GERÇEKTEN İLK DEFA DUYDUM
Olabilir bende bu ay denedim zaten gittigidiyor dan sipariş verin çok uyguna geliyo ben 25 ovulasyon 2 erken gebelik testini 23 tl ye aldım. Adetinizin bitiminden itibaren eğer düzenli ise hangi gün başlamanız gerektiği yazıyor zaten bem 12. Gün başladım günden güne koyulaştı 14. Ve 15. Günümde tam koyu oldu. Koyu yu gördükten sonra 24 48 saat içinde yumurtlama gerçekleşiyo onu dikkate alarak 2 gün birliktelik oluyo Rabbim nasip ederse tutuyo etmezse diğer ay devam :) :)

PEKİ 1 SEFERLİKMİ NASIL KULLANILIYOR.HESAPLANIP MI ALINIYOR.BİRAZ DETAY VERİRMİSİN KUSURABKMA GERÇEKTEN İLK DEFA DUYDUM
Bunun için adeti ayda bir düzenli olanlar adet kanaması başladıktan 12 gün sonra teste başlayarak 5 gün boyunca her gün test yapabilirler. BULDUM NETTEN BAKTIM SAĞOL YİNEDE TEŞEKKÜR EDERİM

HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH HEPİMİZ İÇİN SENİN İÇİN DE.BENDE DENİCEM ÇOK SAOL DETAYLI VERDİN BİLGİ İÇİN HEYCAN YAPTIM VALLA.DAHA ÖNCE ATEŞİMİ ÖLÇEREK BULMAYA ÇALIŞIYORDUM AMA HEP YANILTTI DERECELER BENİ.ŞİMDİ BUNU DENİCEĞİM.TELEFONUNDA ADET TAKVİMİ UYGULAMAYI KULLANIYORMUSUN.ORDAKİ KAYITLARA GÖRE 27 27 29 GÜNDE BİR ADET OLUYORUM DEVAMLI DEĞİŞİKLİK GÖSTERİYOR :)

Bunun için adeti ayda bir düzenli olanlar adet kanaması başladıktan 12 gün sonra teste başlayarak 5 gün boyunca her gün test yapabilirler. BULDUM NETTEN BAKTIM SAĞOL YİNEDE TEŞEKKÜR EDERİM
Evet ama adet kanaması düzensiz olanlar adet bitiminden koyu çift çizgi görene kadar devam eder sıkıntı yok yani :)

Evet ama adet kanaması düzensiz olanlar adet bitiminden koyu çift çizgi görene kadar devam eder sıkıntı yok yani :)
Evet kullanıyorum bi iki gün sapma önemli değil sen adetin başından itibaren say 10. Gün başla büyük ihtimalle 14. 15. Gün fln görürsün çifti :) rica ederim bu arada

Hayır gayet düzenli :) dediğim gibi 10. Gününde başlarsın ne olur ne olmaz diye koyu çifti yakalayıncaya kadar uygularsın testi
Lütfen kızlar biri bana da cevap versin ben bu ay ovulasyon kullandım. 15 gün pozitifti ve önceki gününü o günü ve sonraki günü değerlendirdim. Ateşim yumurtlamadan önce 36.1-2 falandı yumurtlamada 36.9 çıktı ve şuan adetime 2 gün var 37.1 37.2 civarı ateşim. Birde ovulasyon testlerim yumurtlamadan sonra pozitif olmaya devam etti sizce idrar testi yapsam çıkarmı gebelik ihtimalim nedir buayda olmazsa artık yapmıcam valla yaa

Eklentiler

• image.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 53
Tatlım ovulasyon hala kalın çift se gebelik ihtimali var diye okudum ama zaten bende de o durumdam muzdarip olduğum için yazdım 2 gün daha bekle bakalım bu arada yarın fln de koyu çifti görürsen gebelik testi yap bizi de haberdar et

Ama zaten ayın 13 ve 14 ü yumurtlama olmuştu tekrar yumurlama olur mu ovulasyon testiyle takip yaptım da
Çok nadir de olsa bazen 2.kez yumurtlama olabiliyor. Regl gecikmeleride bu yüzden oluyor. Bu ay bende de oldu değerlendirdik :) tutarsa artık bakıcaz..
Ama inşallah hamilesinizdir.

Çok nadir de olsa bazen 2.kez yumurtlama olabiliyor. Regl gecikmeleride bu yüzden oluyor. Bu ay bende de oldu değerlendirdik :) tutarsa artık bakıcaz..
Ama inşallah hamilesinizdir.
Aaaa hiç bilmiyordum o zaman bizee değerlendirelim boş geçmesin :) Teşekkürler bilgilendirme için :)

Ben bebegimi bugun dusurdum.çok üzgünüm.Birden bir agri.Suan doktordan geldim.Miyom varmis galiba ondan oldu.Doktorda fazlada bilgi vermedi.Kan aldi sonuc 4 saat sonra.

Sabah sabah bi mucize olsun allahım lutfenn
Resim koyacam koyamıyorum ikinci çizgi çelik çıktı nasıl resim koyacak kızlar yardım edin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…