KIZLAR BİŞİ SORUCAM YUMURTLAMA GÜNÜNÜZÜ HESAPLAMA DIŞINDA HERHANGİ BİR TESTLE BELİRLİYEBİLİYORMUSUNUZ.GEBELİK TESTİ YAPAR GBİ YUMURTLAMA GÜNÜNÜ BELİRTEN YANİAma zaten ayın 13 ve 14 ü yumurtlama olmuştu tekrar yumurlama olur mu ovulasyon testiyle takip yaptım da
Evet ovulasyon testi işte . Aynı gebelik testi gibi idrar ile yapılıyoKIZLAR BİŞİ SORUCAM YUMURTLAMA GÜNÜNÜZÜ HESAPLAMA DIŞINDA HERHANGİ BİR TESTLE BELİRLİYEBİLİYORMUSUNUZ.GEBELİK TESTİ YAPAR GBİ YUMURTLAMA GÜNÜNÜ BELİRTEN YANİ
PEKİ 1 SEFERLİKMİ NASIL KULLANILIYOR.HESAPLANIP MI ALINIYOR.BİRAZ DETAY VERİRMİSİN KUSURABKMA GERÇEKTEN İLK DEFA DUYDUMEvet ovulasyon testi işte . Aynı gebelik testi gibi idrar ile yapılıyo
Olabilir bende bu ay denedim zaten gittigidiyor dan sipariş verin çok uyguna geliyo ben 25 ovulasyon 2 erken gebelik testini 23 tl ye aldım. Adetinizin bitiminden itibaren eğer düzenli ise hangi gün başlamanız gerektiği yazıyor zaten bem 12. Gün başladım günden güne koyulaştı 14. Ve 15. Günümde tam koyu oldu. Koyu yu gördükten sonra 24 48 saat içinde yumurtlama gerçekleşiyo onu dikkate alarak 2 gün birliktelik oluyo Rabbim nasip ederse tutuyo etmezse diğer ay devam :) :)PEKİ 1 SEFERLİKMİ NASIL KULLANILIYOR.HESAPLANIP MI ALINIYOR.BİRAZ DETAY VERİRMİSİN KUSURABKMA GERÇEKTEN İLK DEFA DUYDUM
Bunun için adeti ayda bir düzenli olanlar adet kanaması başladıktan 12 gün sonra teste başlayarak 5 gün boyunca her gün test yapabilirler. BULDUM NETTEN BAKTIM SAĞOL YİNEDE TEŞEKKÜR EDERİMPEKİ 1 SEFERLİKMİ NASIL KULLANILIYOR.HESAPLANIP MI ALINIYOR.BİRAZ DETAY VERİRMİSİN KUSURABKMA GERÇEKTEN İLK DEFA DUYDUM
HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH HEPİMİZ İÇİN SENİN İÇİN DE.BENDE DENİCEM ÇOK SAOL DETAYLI VERDİN BİLGİ İÇİN HEYCAN YAPTIM VALLA.DAHA ÖNCE ATEŞİMİ ÖLÇEREK BULMAYA ÇALIŞIYORDUM AMA HEP YANILTTI DERECELER BENİ.ŞİMDİ BUNU DENİCEĞİM.TELEFONUNDA ADET TAKVİMİ UYGULAMAYI KULLANIYORMUSUN.ORDAKİ KAYITLARA GÖRE 27 27 29 GÜNDE BİR ADET OLUYORUM DEVAMLI DEĞİŞİKLİK GÖSTERİYOR :)Olabilir bende bu ay denedim zaten gittigidiyor dan sipariş verin çok uyguna geliyo ben 25 ovulasyon 2 erken gebelik testini 23 tl ye aldım. Adetinizin bitiminden itibaren eğer düzenli ise hangi gün başlamanız gerektiği yazıyor zaten bem 12. Gün başladım günden güne koyulaştı 14. Ve 15. Günümde tam koyu oldu. Koyu yu gördükten sonra 24 48 saat içinde yumurtlama gerçekleşiyo onu dikkate alarak 2 gün birliktelik oluyo Rabbim nasip ederse tutuyo etmezse diğer ay devam :) :)
Evet ama adet kanaması düzensiz olanlar adet bitiminden koyu çift çizgi görene kadar devam eder sıkıntı yok yani :)Bunun için adeti ayda bir düzenli olanlar adet kanaması başladıktan 12 gün sonra teste başlayarak 5 gün boyunca her gün test yapabilirler. BULDUM NETTEN BAKTIM SAĞOL YİNEDE TEŞEKKÜR EDERİM
Evet ama adet kanaması düzensiz olanlar adet bitiminden koyu çift çizgi görene kadar devam eder sıkıntı yok yani :)
Evet kullanıyorum bi iki gün sapma önemli değil sen adetin başından itibaren say 10. Gün başla büyük ihtimalle 14. 15. Gün fln görürsün çifti :) rica ederim bu aradaHAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH HEPİMİZ İÇİN SENİN İÇİN DE.BENDE DENİCEM ÇOK SAOL DETAYLI VERDİN BİLGİ İÇİN HEYCAN YAPTIM VALLA.DAHA ÖNCE ATEŞİMİ ÖLÇEREK BULMAYA ÇALIŞIYORDUM AMA HEP YANILTTI DERECELER BENİ.ŞİMDİ BUNU DENİCEĞİM.TELEFONUNDA ADET TAKVİMİ UYGULAMAYI KULLANIYORMUSUN.ORDAKİ KAYITLARA GÖRE 27 27 29 GÜNDE BİR ADET OLUYORUM DEVAMLI DEĞİŞİKLİK GÖSTERİYOR :)
2016 YILINDA 3 KERE 29 GÜNDE BİR ADET OLMUŞUM.2 KEREDE 27 GÜNDE BİR OLMUŞUM.ACABA DÜZENSİZMİ ?Evet ama adet kanaması düzensiz olanlar adet bitiminden koyu çift çizgi görene kadar devam eder sıkıntı yok yani :)
Hayır gayet düzenli :) dediğim gibi 10. Gününde başlarsın ne olur ne olmaz diye koyu çifti yakalayıncaya kadar uygularsın testi2016 YILINDA 3 KERE 29 GÜNDE BİR ADET OLMUŞUM.2 KEREDE 27 GÜNDE BİR OLMUŞUM.ACABA DÜZENSİZMİ ?
Lütfen kızlar biri bana da cevap versinHayır gayet düzenli :) dediğim gibi 10. Gününde başlarsın ne olur ne olmaz diye koyu çifti yakalayıncaya kadar uygularsın testi
Tatlım ovulasyon hala kalın çift se gebelik ihtimali var diye okudum ama zaten bende de o durumdam muzdarip olduğum için yazdım 2 gün daha bekle bakalım bu arada yarın fln de koyu çifti görürsen gebelik testi yap bizi de haberdar etLütfen kızlar biri bana da cevap versinben bu ay ovulasyon kullandım. 15 gün pozitifti ve önceki gününü o günü ve sonraki günü değerlendirdim. Ateşim yumurtlamadan önce 36.1-2 falandı yumurtlamada 36.9 çıktı ve şuan adetime 2 gün var 37.1 37.2 civarı ateşim. Birde ovulasyon testlerim yumurtlamadan sonra pozitif olmaya devam etti sizce idrar testi yapsam çıkarmı gebelik ihtimalim nedir buayda olmazsa artık yapmıcam valla yaa
Çok nadir de olsa bazen 2.kez yumurtlama olabiliyor. Regl gecikmeleride bu yüzden oluyor. Bu ay bende de oldu değerlendirdik :) tutarsa artık bakıcaz..Ama zaten ayın 13 ve 14 ü yumurtlama olmuştu tekrar yumurlama olur mu ovulasyon testiyle takip yaptım da
Aaaa hiç bilmiyordum o zaman bizee değerlendirelim boş geçmesin :) Teşekkürler bilgilendirme için :)Çok nadir de olsa bazen 2.kez yumurtlama olabiliyor. Regl gecikmeleride bu yüzden oluyor. Bu ay bende de oldu değerlendirdik :) tutarsa artık bakıcaz..
Ama inşallah hamilesinizdir.
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun .Ben bebegimi bugun dusurdum.çok üzgünüm.Birden bir agri.Suan doktordan geldim.Miyom varmis galiba ondan oldu.Doktorda fazlada bilgi vermedi.Kan aldi sonuc 4 saat sonra.
Tesekkur ederim.6 haftaliktiÇok üzüldümmm çok geçmiş olsun kaç haftalıktı
Tesekkur ederim.Çok üzüldüm çok geçmiş olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?