- 27 Mayıs 2016
- 85
- 11
- 88
- 32
Adetiniz geçer ve ateş böyle yüksek devam ederse hamilelik ihtimali çok yüksek. Ama luteal faz 16 güne kadar uzayabiliyor bunuda unutmayınLütfen kızlar biri bana da cevap versinben bu ay ovulasyon kullandım. 15 gün pozitifti ve önceki gününü o günü ve sonraki günü değerlendirdim. Ateşim yumurtlamadan önce 36.1-2 falandı yumurtlamada 36.9 çıktı ve şuan adetime 2 gün var 37.1 37.2 civarı ateşim. Birde ovulasyon testlerim yumurtlamadan sonra pozitif olmaya devam etti sizce idrar testi yapsam çıkarmı gebelik ihtimalim nedir buayda olmazsa artık yapmıcam valla yaa
Geçmiş olsun Rabbim acinizi hafifletsin. En hayirli zamanda tekrar nasip etsnBen bebegimi bugun dusurdum.çok üzgünüm.Birden bir agri.Suan doktordan geldim.Miyom varmis galiba ondan oldu.Doktorda fazlada bilgi vermedi.Kan aldi sonuc 4 saat sonra.
Sabah idrar testi yaptım negatif malesef , adetime 2 gün var silikte olsa çıkardı diye düşünüyorum. Ama ateşim hala 37Adetiniz geçer ve ateş böyle yüksek devam ederse hamilelik ihtimali çok yüksek. Ama luteal faz 16 güne kadar uzayabiliyor bunuda unutmayın
Gec döllenme olmustur belki. Beklemeniz lazim. Ya da gercekten yoktur. Hakkinizda hayirlisi olsunSabah idrar testi yaptım negatif malesef , adetime 2 gün var silikte olsa çıkardı diye düşünüyorum. Ama ateşim hala 37
Bence hamilesin canim benimde 2. Gebeligimde aynibsekilde cikmisti ama benimki düstüKızlar sizce hamilemiyim
Çok geçmiş olsun canım allah isteyen herkese nasip etsin pazartesi gidicem kan testi için reglime 6 gün varBence hamilesin canim benimde 2. Gebeligimde aynibsekilde cikmisti ama benimki düstüumarim saglikli bir gebelik olur hemen bi kan testi yaptir canim senin adina cok sevindim
6 gun mu var bu kadar erken nasil cikti oyle silik cizgi ya sasirdim vallahi benim adetimden 8 gun gectikten sonra silik cikmistiÇok geçmiş olsun canım allah isteyen herkese nasip etsin pazartesi gidicem kan testi için reglime 6 gün var
Valla canım bilmiyorum ki piskolojim bozuldu zaten hastaneyede gidip negatif sonuç almaktan korkuyorummm6 gun mu var bu kadar erken nasil cikti oyle silik cizgi ya sasirdim vallahi benim adetimden 8 gun gectikten sonra silik cikmisti
Herkes erken gebelik hamilesin diyor biraz ümit var içimde6 gun mu var bu kadar erken nasil cikti oyle silik cizgi ya sasirdim vallahi benim adetimden 8 gun gectikten sonra silik cikmisti
Hamile oldugun kesin zaten ben gordum ikinci cizgiyi korkmana hic gerek yok git yaptir kan testini icini ferah tut gebelik kasetlerinin yanilma payi cok az cunkuHerkes erken gebelik hamilesin diyor biraz ümit var içimde
İnşallah canımHamile oldugun kesin zaten ben gordum ikinci cizgiyi korkmana hic gerek yok git yaptir kan testini icini ferah tut gebelik kasetlerinin yanilma payi cok az cunku
Gerçekten maşallah 6 gün kala bu çıkması çok ilginç bende 6 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı şimdi 4 gün var beklemedeyimİnşallah canım
Erken gebelik testine boşuna fazla para veriyorsunuz canım ilişkiden 6 gün sonra filan yazıyor ama yalan bende silik çıkınca ondan alim kesin çıkar dedim ondada silik çıktıGerçekten maşallah 6 gün kala bu çıkması çok ilginç bende 6 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı şimdi 4 gün var beklemedeyim
Yok para vermedim ovulasyon testi aldım onun yanında gönderdiler 2 adetErken gebelik testine boşuna fazla para veriyorsunuz canım ilişkiden 6 gün sonra filan yazıyor ama yalan bende silik çıkınca ondan alim kesin çıkar dedim ondada silik çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?