Temmuz ayı pozitif görme çalışmaları...

Adetiniz geçer ve ateş böyle yüksek devam ederse hamilelik ihtimali çok yüksek. Ama luteal faz 16 güne kadar uzayabiliyor bunuda unutmayın

Ben bebegimi bugun dusurdum.çok üzgünüm.Birden bir agri.Suan doktordan geldim.Miyom varmis galiba ondan oldu.Doktorda fazlada bilgi vermedi.Kan aldi sonuc 4 saat sonra.
Geçmiş olsun Rabbim acinizi hafifletsin. En hayirli zamanda tekrar nasip etsn

Kızlar merhaba, nasılsınız?
myzt EceCigdem ? Çok sayfa vardi okuyamadim. Durumlar var mi?
Ben bu ay akıntı takibi yaptım ve ateş ölçtüm. Bugün beklenen adet günüm. Ama geç yumurtladigim.jcin bekleyeceğim. Geçen ayda gec yumurtlamişım sonradan farkettim. (24.gün yumurtluyorum resmen) Geç yumurtladigimi anlamadigim icin o gunleri boş geçirmişim Ya ovu testiyle ya akintiyla ya ateşle herha gi bir yontemle muhakkak kişi ne zaman yumurtladigini hesap etmeli .
Bakalım ne olacak

Kizlar adetime 2 gun kaldi ben dayanamayip test yaptim yine 2 tane biri aksam yaptim negatifti digerinide gece yaptim negatif sabah kalktigimda ikinci cizgi silikti adetime 1 hafta varken erken gebelik testi yapmistim 6 gun oncesine kadar gosteren ondada ikinci cizgi silik cikmisti sonradan adetime 2 gun varken yaptigim testte acaba diyorum sabaha kadar bekleyince idrar ekrana akip kutuyupta ikinci cizgimi oldu yoksa gercekten ikinci cizgi var mi insallah hamileyimdir

Kızlar sizce hamilemiyim

Eklentiler

• image.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 136
  • image.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 146
Bence hamilesin canim benimde 2. Gebeligimde aynibsekilde cikmisti ama benimki düstü umarim saglikli bir gebelik olur hemen bi kan testi yaptir canim senin adina cok sevindim
Çok geçmiş olsun canım allah isteyen herkese nasip etsin pazartesi gidicem kan testi için reglime 6 gün var

Çok geçmiş olsun canım allah isteyen herkese nasip etsin pazartesi gidicem kan testi için reglime 6 gün var
6 gun mu var bu kadar erken nasil cikti oyle silik cizgi ya sasirdim vallahi benim adetimden 8 gun gectikten sonra silik cikmisti

Herkes erken gebelik hamilesin diyor biraz ümit var içimde
Hamile oldugun kesin zaten ben gordum ikinci cizgiyi korkmana hic gerek yok git yaptir kan testini icini ferah tut gebelik kasetlerinin yanilma payi cok az cunku

Gerçekten maşallah 6 gün kala bu çıkması çok ilginç bende 6 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı şimdi 4 gün var beklemedeyim
Erken gebelik testine boşuna fazla para veriyorsunuz canım ilişkiden 6 gün sonra filan yazıyor ama yalan bende silik çıkınca ondan alim kesin çıkar dedim ondada silik çıktı

Merhaba kızlar ben bu ay klomen ve progestan kullandım progestanı bıraktıktan sonra 4. Günüm bugün adet olmadım hala. Dün idrar testi yaptım tek çizgi tam adet olmam gereken gün yaptım testi değişir mi bilemiyorum. bu durumda olan var mı?

Bat 22 temmuzdu adet olmadım bugün büyük bir heyecanla test yaptım tek çizgi çıktı .hayal kırıklığı yaşadım yine . Çok kötüyüm şuan hala da adet olmadım ( bi kaç gün bekleyeyim bidaha yapacağım ama artık umudum kalmadı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…