Temmuz ayı pozitif görme çalışmaları...

canlar adetime 5 gün var ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama net gözüküyor. sizce ovulasyon testleri hamileliği gösterir mi.

Kızlar benim adetim çok gecikmişti yazdıö daha önce de idrar testi aldım iki kez yaptıö bir gün arayla ama negatif çıktı hala hastalanmadım gecikmedir deyip dr. Ada gitmemiştim yarın gidicem kan vermeye ama adet belirtimde hiç yok kasık batöası bel ağrısı ve aşırı bulantı ve baş dönmesi var bugün gecikeli 26 gün oldu idrarda kesin çıkar demiştim gecikme olalı çok oldu diye ama sizce idrarda çıkmama ihtimali varmı

Canım senin baya olmuş idrarda gözükürdü olsaydı stres yaptıysan bişeyi ondan gecikme olmuş olabilir

Canım senin baya olmuş idrarda gözükürdü olsaydı stres yaptıysan bişeyi ondan gecikme olmuş olabilir

Bende öyle düşümdüm ama nebileyim yarın gidicem bi dr. A miyom falan da olabilğr dedim zaten bebek konusunda çok kararsızım isteklimiyim değişmiyim hazır değilim gibş geliyor :)

Kizlar benim adetim asiri duzensiz yani ne zaman adet olacagim hic belli olmaz 3 4 ayda bir yani genelde olabilmek icin ilac kullanirim sansima tam ramazan ayinin ortasinda adet oldum hic aklimda doktora gitmeden hamile kalmak yoktu ta ki burda ovu testini kesfedene kadar siparis ettim ve rastgele baslayayim dedim testlerimi yorumlar misiniz ?

Eklentiler

• P_20160727_002342.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 42
Can'larım bana yorumlarınızı söyleyin. Dün kü lh testim ama ovü takvimine görevde dünde en yüksek ovü günümdü.. Kafam karıştı...

Eklentiler

• image.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 46
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr :) güzel bi gününüz olsun inşallah:) bat son 3 dua edin lütfennnn bebişim olsun

Kızlar merhaba 6 gün gecikmeden sonra bugün doktora gittim . Bebiş yok . 3.28 cm kist oluşmuş . Kanda pıhtılaşma çok yüksek (zaten ilk bebeğim bu yüzden düştü) bide prolaktin yani süt hormonu aşırıymış . Zaten göğüslerim aşırı şişmişti ve çok hassastı. Prolaktin Bebek olmasını engellermiş . 2 ay ilaç kullanacağım . Sonrasında inşallah olur çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş

Sakın kendini üzme hayırlısı böyleymiş stresde yapma buda çok etkiliyor allah en kısa zamanda sanada nasip eder inşallah moralini yüksek tut

Sakın kendini üzme hayırlısı böyleymiş stresde yapma buda çok etkiliyor allah en kısa zamanda sanada nasip eder inşallah moralini yüksek tut
Açıkçası üzülüyor insan ama hayırlısı böyleymiş çalıştığım için zamanı böyle süper oluyordu :) ama kısmet . En hayırlı Zaman'da en sağlıklı şekilde herkese verir Rabbim inşallah çok teşekkür ederim

Kizlar naber bir suredir yoktum giremedim. Kimler hamiss ne? Ne durumdasiniz bakayimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…