Canım senin baya olmuş idrarda gözükürdü olsaydı stres yaptıysan bişeyi ondan gecikme olmuş olabilirKızlar benim adetim çok gecikmişti yazdıö daha önce de idrar testi aldım iki kez yaptıö bir gün arayla ama negatif çıktı hala hastalanmadım gecikmedir deyip dr. Ada gitmemiştim yarın gidicem kan vermeye ama adet belirtimde hiç yok kasık batöası bel ağrısı ve aşırı bulantı ve baş dönmesi var bugün gecikeli 26 gün oldu idrarda kesin çıkar demiştim gecikme olalı çok oldu diye ama sizce idrarda çıkmama ihtimali varmı
Canım senin baya olmuş idrarda gözükürdü olsaydı stres yaptıysan bişeyi ondan gecikme olmuş olabilir
Hayirlisi olsun :) kacinci ayda hamile kaldiniz ?Kızlar ben de sonunda pozitifi gördüm.rabbim inşallah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder.Allahım isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin
2.ayda hamile kaldım cnmHayirlisi olsun :) kacinci ayda hamile kaldiniz ?
2.ayda hamile kaldım cnm
Hayırlı olsun cnm gecikmen var muydı bat be zamanHayirlisi olsun :) kacinci ayda hamile kaldiniz ?
Canımmm kan verdin mi?canlar adetime 5 gün var ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama net gözüküyor. sizce ovulasyon testleri hamileliği gösterir mi.
Canımmm kan verdin mi?
Gecikmem vardı evet.2 gün bekledim.Hayırlı olsun cnm gecikmen var muydı bat be zaman
Sakın kendini üzme hayırlısı böyleymiş stresde yapma buda çok etkiliyor allah en kısa zamanda sanada nasip eder inşallah moralini yüksek tutKızlar merhaba 6 gün gecikmeden sonra bugün doktora gittim . Bebiş yok . 3.28 cm kist oluşmuş . Kanda pıhtılaşma çok yüksek (zaten ilk bebeğim bu yüzden düştü) bide prolaktin yani süt hormonu aşırıymış . Zaten göğüslerim aşırı şişmişti ve çok hassastı. Prolaktin Bebek olmasını engellermiş . 2 ay ilaç kullanacağım . Sonrasında inşallah olurçok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş
Açıkçası üzülüyor insan ama hayırlısı böyleymiş çalıştığım için zamanı böyle süper oluyordu :) ama kısmet . En hayırlı Zaman'da en sağlıklı şekilde herkese verir Rabbim inşallah çok teşekkür ederimSakın kendini üzme hayırlısı böyleymiş stresde yapma buda çok etkiliyor allah en kısa zamanda sanada nasip eder inşallah moralini yüksek tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?