Temmuz ayı pozitif görme çalışmaları...

Benim bugun adet gunum hic agrim yok daha ama hamilleik belirtimde yok zaten bu ay olmaz diye dusunuyorum ben. Cunku adetim gecen ay 28 inde bitmisti ve biz sadece 30-4 ve 24 unde birlikte olduk. Yani yumurtlama donemimde bile degil hic biri. O yuzden adet gecikmesi yasayacagim herhalde bu ay yine

Benim bu ay bos canim buyuk ihtimalle

Dyanamadım ve yaptım.sonuç negatif maalesef Hiç umudum kalmadı. Adetten 15 gün sonra bi kanama(lekelenme tarzında) olmuştu. Havuza grmiştim o dönem. Mikrop mu yaptım yoksa?

İnş.hayırlısı.Ne gbi belirtilern var?Akıtım coktu.şimdi yok denwcek kadar azaladı.o yüzden umudum yok aslında ama merak iştw.

Akıntım hala devam ediyor cnm migdem çok bulanıyor ve yorgunluktan ölüyorum hiç birsey yapmak istemiyorum ama artık bıktım ugrasmaktan takipten bklemekten bir yıl oldu bnm arkadaslarımın birlikte düğünlerimizin oldugu hep bbkleri oldu istemedikleri halde çok istememek lazım galiba doktorada gttim hersey yolunda saglıklısın dedi ve bu ay hiç olmayan lekelenmende oldu bugün dayanamayıp test yaptım yine negatif dedim belki silik çıkar

Dyanamadım ve yaptım.sonuç negatif maalesef Hiç umudum kalmadı. Adetten 15 gün sonra bi kanama(lekelenme tarzında) olmuştu. Havuza grmiştim o dönem. Mikrop mu yaptım yoksa?
Canım bu ay tatilde bnde havuz deniz derken tatilin son günü ilkkez lekelenme geldi okadar heyecanlandımki bata 4 gün var bnde bugün yine test yaptım negatif galiba havuzdan oldu

Senin epey belirtin var. İnş hamilesindir canım. 4 gün bi geçsin hayırlısıyla. Umarım güzel hbrler alırız ve paylaşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…