Kizlar naber bir suredir yoktum giremedim. Kimler hamiss ne? Ne durumdasiniz bakayimm
Benim bu ay bos canim buyuk ihtimalleKızlar merhaba, nasılsınız?
@myztEceCigdem ? Çok sayfa vardi okuyamadim. Durumlar var mi?
Ben bu ay akıntı takibi yaptım ve ateş ölçtüm. Bugün beklenen adet günüm. Ama geç yumurtladigim.jcin bekleyeceğim. Geçen ayda gec yumurtlamişım sonradan farkettim. (24.gün yumurtluyorum resmen) Geç yumurtladigimi anlamadigim icin o gunleri boş geçirmişimYa ovu testiyle ya akintiyla ya ateşle herha gi bir yontemle muhakkak kişi ne zaman yumurtladigini hesap etmeli .
Bakalım ne olacak
Benim de son 4gün.yrn sabah yapıcam inş.test bakalı.inş güzel hbrler alırzgünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr :) güzel bi gününüz olsun inşallah:) bat son 3 dua edin lütfennnn bebişim olsun
Tebrik ederim canim cok sevindim
Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsinTebrik ederim canim cok sevindim
Amin insallah allah kimseye aratmasin ilk mi ?Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin
Amin canım evet ilkAmin insallah allah kimseye aratmasin ilk mi ?
İnsan ilkte hic bisey anlamiyo acemilik yasiyo. Ben simdi tekrar hamile kalirsam neler yaparim diye herseyi dusunuyorum. Tecrube bi baska sanirimAmin canım evet ilk
20 yaşındayım artık sen düşün halimiİnsan ilkte hic bisey anlamiyo acemilik yasiyo. Ben simdi tekrar hamile kalirsam neler yaparim diye herseyi dusunuyorum. Tecrube bi baska sanirim
Merhaba canım, temmuzda da olmadı bebiş ya hayırlısı. İki gün gecikmeyle adet oldum. Sende durumlar ne?Kizlar naber bir suredir yoktum giremedim. Kimler hamiss ne? Ne durumdasiniz bakayimm
Benim de son 4gün.yrn sabah yapıcam inş.test bakalı.inş güzel hbrler alırz
İnş.hayırlısı.Ne gbi belirtilern var?Akıtım coktu.şimdi yok denwcek kadar azaladı.o yüzden umudum yok aslında ama merak iştw.BEN 4 TANE KADAR YAPTIM HAKKIMI ERKEN KULLANDIM ÖNCELERDE :) oyuzden yapmiciiiiiiim hadi hayırlısı
İnş.hayırlısı.Ne gbi belirtilern var?Akıtım coktu.şimdi yok denwcek kadar azaladı.o yüzden umudum yok aslında ama merak iştw.
Canım bu ay tatilde bnde havuz deniz derken tatilin son günü ilkkez lekelenme geldi okadar heyecanlandımki bata 4 gün var bnde bugün yine test yaptım negatif galiba havuzdan olduDyanamadım ve yaptım.sonuç negatif maalesefHiç umudum kalmadı. Adetten 15 gün sonra bi kanama(lekelenme tarzında) olmuştu. Havuza grmiştim o dönem. Mikrop mu yaptım yoksa?
Senin epey belirtin var. İnş hamilesindir canım. 4 gün bi geçsin hayırlısıyla. Umarım güzel hbrler alırız ve paylaşırızAkıntım hala devam ediyor cnm migdem çok bulanıyor ve yorgunluktan ölüyorum hiç birsey yapmak istemiyorum ama artık bıktım ugrasmaktan takipten bklemekten bir yıl oldu bnm arkadaslarımın birlikte düğünlerimizin oldugu hep bbkleri oldu istemedikleri halde çok istememek lazım galiba doktorada gttim hersey yolunda saglıklısın dedi ve bu ay hiç olmayan lekelenmende oldu bugün dayanamayıp test yaptım yine negatif dedim belki silik çıkar
Senin epey belirtin var. İnş hamilesindir canım. 4 gün bi geçsin hayırlısıyla. Umarım güzel hbrler alırız ve paylaşırız[/QUOT
Hayırlısı artık seninde 30 temmuzdu
evet 30 ya da 31. Yerleşme kanaması olsa lekelenmeeler idrarda cıkardı di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?