İlişkiden 15 gün sonra belli oluyor benim çok silik çizgi çıkmıştıevet 30 ya da 31. Yerleşme kanaması olsa lekelenmeeler idrarda cıkardı di mi?
evet 30 ya da 31. Yerleşme kanaması olsa lekelenmeeler idrarda cıkardı di mi?
bu arada erkende olabilir gecerse pazartesi kan veririz ayyy yapıskan gbi hissettim kndimi hahahaevet 30 ya da 31. Yerleşme kanaması olsa lekelenmeeler idrarda cıkardı di mi?
Aynennn tam gaz devammmKizlarr haziran ayi malesef uzulduk. Simdi uzuntuyu kenara birakip temmuz icin calisma zamani hadi goreyim sizi
Beklicez o zmn daha o kadar olmadı inş.:)İlişkiden 15 gün sonra belli oluyor benim çok silik çizgi çıkmıştı
Denerim tabi. Bu ay da olmazsa yumurtlama takip testi alıcam artık.Aynıyız tatlım bnmde 12 temmuzdada kanmam geldi şimdi bide söyle bir durum var bebeği olmayan bi kaç senelik iki arkadasım vardı bunlar bu çörekotu bal ve tarçın karışımı yapıyorlar ilk ay tutuyor oda bi arkadasına söylüyor onunda ilk ay tuttu tanıyorum eger olmazsa birlikte deneyeniliriz ne dersin tani inşallah gerek kalmazda
Tam net ne zmn göründü peki? bebeğin hayırlı olsun inş. canım.İlişkiden 15 gün sonra belli oluyor benim çok silik çizgi çıkmıştı
B
bu arada erkende olabilir gecerse pazartesi kan veririz ayyy yapıskan gbi hissettim kndimi hahaha[/QU
İnş. canım
Ben de alcamm . Bi haftayA belli olur bnm.. Bugun modem bulandi sevindimmDenerim tabi. Bu ay da olmazsa yumurtlama takip testi alıcam artık.
Evet mantıklı cnm netten mi alıyorsun bu aarda yaşın kaçDenerim tabi. Bu ay da olmazsa yumurtlama takip testi alıcam artık.
Çok teşekkür ederim tatlım allah sizede nasip etsin ben 15. gün hemen gördüm çizgiyi ama çok silikti inanamamıştım pazartesi günü tekrardan yaptım ve pozitif çıktı yumurtlama günü değişiyor o yüzden hiç korunmadan 2 günde bir gerekirse hergün birlikte olun Benim ilk ayda tutduTam net ne zmn göründü peki? bebeğin hayırlı olsun inş. canım.
Ne güzel maşallah canım. sorunsuz saglıklı bi hamilelik dilerim inş. sanaÇok teşekkür ederim tatlım allah sizede nasip etsin ben 15. gün hemen gördüm çizgiyi ama çok silikti inanamamıştım pazartesi günü tekrardan yaptım ve pozitif çıktı yumurtlama günü değişiyor o yüzden hiç korunmadan 2 günde bir gerekirse hergün birlikte olun Benim ilk ayda tutdu
Amin canım inşallahinş ca
Ne güzel maşallah canım. sorunsuz saglıklı bi hamilelik dilerim inş. sana
Superrrr bu ay bnm de ikinci ay ve bir hafta sonraaa ogrencmm modem bulaniyor seninde bulandimi oncesinde2.ayda hamile kaldım cnm
Canim senin yine iyi ben 21 yasindayim oglum var iki yasini doldurdu20 yaşındayım artık sen düşün halimi
MaşallahhhCanim senin yine iyi ben 21 yasindayim oglum var iki yasini doldurdu
Hadi bskslım inş.güzel hbrler gelirBen de alcamm . Bi haftayA belli olur bnm.. Bugun modem bulandi sevindimm
Netten alırım evet.Ben 34 yadsındayım.İk 27 yasında anne olmuştum.O zmn stressiz yumurtlama takibi yapmayankorunmayı bıraktıktan 3 ay sonra hamile kalmıştım.Yasım ilerledi,o yüzden de korkuyrm aslındaEvet mantıklı cnm netten mi alıyorsun bu aarda yaşın kaç
Annem bni 40 da dogurmuş bişey olmas takıntı yapmamak lazım varmı bir blirti ne durumdasınNetten alırım evet.Ben 34 yadsındayım.İk 27 yasında anne olmuştum.O zmn stressiz yumurtlama takibi yapmayankorunmayı bıraktıktan 3 ay sonra hamile kalmıştım.Yasım ilerledi,o yüzden de korkuyrm aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?