Temmuz ayı pozitif görme çalışmaları...

Benim bat 27 temmuzdu. Sadece akintim var baska birsey yok daha

Gögüslerim hassas .Bazen de kasık agrısı ama bu belirtiler adet öncesi de oluyr. Son 2 ya da 3. cok heyecanlı bi süreç. İnş. Güzel sonuçlanır canım

Hayir kizlar test yapmadim sadece adet gecikmesidir diye dusunuyorum cunku bu ay pek iliski durumu olmadi 3 kere oldu onunda ikisi adetten sonra digeride bikac gun oncr zaten yumurtlama gunune ait falan iliski yok yani

İliski sonrasi kasik batmasi olanlar var mi ? Bide agri ?

Bnm batma war adetime 1 hafta war agrio hafiftenn
Benim zaten normLde 27 sinde adet olmam lazimdi ama olmadim. Ve dun gece esimle birlikte olduk ve o an kasiklarimda batmalar olmustu. Simdi de cok hafif bir kasik agrim var ama ayaklarimda hafif uyusmus gibi nedenini anlamadim. Adetim mi gelecek acaba ? Ama yumurtlama gununde olsaydik kesin hamilelik olurdu yani

Test yapsana belli olur ayaklarda uyusma gebeliktee olur cnku. Bi de adetine as warken birliktee olunca bnm Hemen geliyor yani senin hala mi gelmedi

Kizlar Merhaba 3 senelik evliyim 2 yaşında oğlum var. Eşimle bebek yapmaya karar verdik korunmayi biraktik bu ayin sonu regl başlangıcım biz 24 ünde yani adetime 1 hafta kala iliskiye girdik korunmasz gebelik olabilirmi ? Hiç beklentim yoktu benim ama goguslerim ilk gebeligim ki gibi sizlio ben hamile kaldığımı goguslerimden anlamistim böyle bi ihtimal olabilirmi ?

Y
a gogus sizlamasii adet zamanlari da brazen Cok oluyor bench en onemli belirti asiri uyku hali cnm yumutrlaman duzensizse olabilir, digger turlu Zor ama Olsunn bidahaki ay olur)

İnş.hamilesndir.Adetten bi gün önce ilişki olunxa adet kanamqsı başlıyr hemen benim de.

Adetim 27 sinde gelmesi gerekiyodu biz hem 24 unde hemde dun gece birlikte olduk ama hala gelmedi. Ama kesinlikle heveslenmeyecegim. Normalde duzenli gelem adetim vardi. Gecen ay biraktik korunmayi. Mayis sonu haziran ve temmuz boyunca hic korunmadik. Ama gecen ay tam 11 gun geckmem oldu. Cok fazla emindim hamileyim diye ama cikmadi bisey. O yuzdn bu ay hic heveslenmeyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…