Benim bat 27 temmuzdu. Sadece akintim var baska birsey yok daha
Test yaptınmıBenim bat 27 temmuzdu. Sadece akintim var baska birsey yok daha
naptinBen hala adet olmadım ama test yatim çıkmadı adet olcak gibi de hissediyorum yaaa
Dunyanin en guzel duygusudur kesin bnm bir yil once kalbi durdu simdi denemeye basladikk yine cnmHadi bskslım inş.güzel hbrler gelir
Allahım o üzüntüyü yasatmasın inş.Saglıklagelsinler canımDunyanin en guzel duygusudur kesin bnm bir yil once kalbi durdu simdi denemeye basladikk yine cnminsallahhhh herkesss mutluuu olurrrr ))
Bnm batma war adetime 1 hafta war agrio hafiftennİliski sonrasi kasik batmasi olanlar var mi ? Bide agri ?
Benim zaten normLde 27 sinde adet olmam lazimdi ama olmadim. Ve dun gece esimle birlikte olduk ve o an kasiklarimda batmalar olmustu. Simdi de cok hafif bir kasik agrim var ama ayaklarimda hafif uyusmus gibi nedenini anlamadim. Adetim mi gelecek acaba ? Ama yumurtlama gununde olsaydik kesin hamilelik olurdu yaniBnm batma war adetime 1 hafta war agrio hafiftenn
Test yapsana belli olurBenim zaten normLde 27 sinde adet olmam lazimdi ama olmadim. Ve dun gece esimle birlikte olduk ve o an kasiklarimda batmalar olmustu. Simdi de cok hafif bir kasik agrim var ama ayaklarimda hafif uyusmus gibi nedenini anlamadim. Adetim mi gelecek acaba ? Ama yumurtlama gununde olsaydik kesin hamilelik olurdu yani
a gogus sizlamasii adet zamanlari da brazen Cok oluyor bench en onemli belirti asiri uyku hali cnm yumutrlaman duzensizse olabilir, digger turlu Zor ama Olsunn bidahaki ay olurKizlar Merhaba 3 senelik evliyim 2 yaşında oğlum var. Eşimle bebek yapmaya karar verdik korunmayi biraktik bu ayin sonu regl başlangıcım biz 24 ünde yani adetime 1 hafta kala iliskiye girdik korunmasz gebelik olabilirmi ? Hiç beklentim yoktu benim ama goguslerim ilk gebeligim ki gibi sizlio ben hamile kaldığımı goguslerimden anlamistim böyle bi ihtimal olabilirmi ?
İnş.hamilesndir.Adetten bi gün önce ilişki olunxa adet kanamqsı başlıyr hemen benim de.Benim zaten normLde 27 sinde adet olmam lazimdi ama olmadim. Ve dun gece esimle birlikte olduk ve o an kasiklarimda batmalar olmustu. Simdi de cok hafif bir kasik agrim var ama ayaklarimda hafif uyusmus gibi nedenini anlamadim. Adetim mi gelecek acaba ? Ama yumurtlama gununde olsaydik kesin hamilelik olurdu yani
Aynenn :)İnş.hamilesndir.Adetten bi gün önce ilişki olunxa adet kanamqsı başlıyr hemen benim de.
Canım benim terikler Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsinnnBeeennn ve adetime 4 gun varken bugun hamile oldugumu ogrendim allahimmm nasil guzel bi duygu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?