İnşallah canım benim bakalım hayrlisi biz kadınlar hep bi telasci olduğumuz için bi an once olsun diye bekliyoruz sanırım :)Y
a gogus sizlamasii adet zamanlari da brazen Cok oluyor bench en onemli belirti asiri uyku hali cnm yumutrlaman duzensizse olabilir, digger turlu Zor ama Olsunn bidahaki ay olur)
Burada konu acmistm bi hafta once falan hamile olabilir miyim diye yumurtlama donemim bitince 1 2 gun sonra goguslerm sisti midemde yanma gibi bulanti gibi seyler hissediordm kasik agrilarim oldu psikolojiktir bu kadar erken olmaz dediler ve ruyamda goruyordm kac sefer dogum yaptim bebege yemek yediriyodum biberon falan gordm test yapip pozitif oldugunu gordm dayanamadim bugun sabah testi yaptm daha adetime 4 gun vardi ve supriiizz hemen hastane kan verdm onu beklemek cok zor geliyo ve kanda da cikti daha esime soylemedim eve gelmesini bekliyorumTurkuaz07 hayırlı olsun cnm maşallah :) neler yaşadın yazar mısın
Sağlıkla kucagına al hayırlı evlat olsun inşallahBurada konu acmistm bi hafta once falan hamile olabilir miyim diye yumurtlama donemim bitince 1 2 gun sonra goguslerm sisti midemde yanma gibi bulanti gibi seyler hissediordm kasik agrilarim oldu psikolojiktir bu kadar erken olmaz dediler ve ruyamda goruyordm kac sefer dogum yaptim bebege yemek yediriyodum biberon falan gordm test yapip pozitif oldugunu gordm dayanamadim bugun sabah testi yaptm daha adetime 4 gun vardi ve supriiizz hemen hastane kan verdm onu beklemek cok zor geliyo ve kanda da cikti daha esime soylemedim eve gelmesini bekliyorum
Huhuuuuuuuu:))))))) harikasinnnnn. Idrar testi ilemiiii belli olduuuuu bnm de. Bes gun warrBeeennn ve adetime 4 gun varken bugun hamile oldugumu ogrendim allahimmm nasil guzel bi duygu bu
Harika haberrrr :))))Burada konu acmistm bi hafta once falan hamile olabilir miyim diye yumurtlama donemim bitince 1 2 gun sonra goguslerm sisti midemde yanma gibi bulanti gibi seyler hissediordm kasik agrilarim oldu psikolojiktir bu kadar erken olmaz dediler ve ruyamda goruyordm kac sefer dogum yaptim bebege yemek yediriyodum biberon falan gordm test yapip pozitif oldugunu gordm dayanamadim bugun sabah testi yaptm daha adetime 4 gun vardi ve supriiizz hemen hastane kan verdm onu beklemek cok zor geliyo ve kanda da cikti daha esime soylemedim eve gelmesini bekliyorum
Ne guzel olumlu sonuclarrr geliyorrr bizedeeee gelck ins:)) sen ne zamandrrr deniosun bnm ikinci ayİnşallah canım benim bakalım hayrlisi biz kadınlar hep bi telasci olduğumuz için bi an once olsun diye bekliyoruz sanırım :)
7 aydir bekliyoruz benimde 4 5 gun var daha adetime ama cikti predictor erken gebelik testi yaptim sende dene istersen cikiyoNe guzel olumlu sonuclarrr geliyorrr bizedeeee gelck ins:)) sen ne zamandrrr deniosun bnm ikinci ay
Amin insallah yaaSa
Sağlıkla kucagına al hayırlı evlat olsun inşallah
Sağlıkla kucağına al Can'ım inşallahEvet betahcg 30.9 çıktı
Can'ım gecmiş olsun prolaktini kafama çok takmıştım ilaç da kullanmıştım. Ama benim yeni doktorum prolaktin gebeliğe engel değil dedi. Hakikaten benim prolaktinim yükssekken gebelik oluştu.Kızlar merhaba 6 gün gecikmeden sonra bugün doktora gittim . Bebiş yok . 3.28 cm kist oluşmuş . Kanda pıhtılaşma çok yüksek (zaten ilk bebeğim bu yüzden düştü) bide prolaktin yani süt hormonu aşırıymış . Zaten göğüslerim aşırı şişmişti ve çok hassastı. Prolaktin Bebek olmasını engellermiş . 2 ay ilaç kullanacağım . Sonrasında inşallah olurçok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş
Ayrıca kanda pıhtılaşma sorununuzu Nasıl tespit ettiniz?Kızlar merhaba 6 gün gecikmeden sonra bugün doktora gittim . Bebiş yok . 3.28 cm kist oluşmuş . Kanda pıhtılaşma çok yüksek (zaten ilk bebeğim bu yüzden düştü) bide prolaktin yani süt hormonu aşırıymış . Zaten göğüslerim aşırı şişmişti ve çok hassastı. Prolaktin Bebek olmasını engellermiş . 2 ay ilaç kullanacağım . Sonrasında inşallah olurçok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş
Canım benim daha 1 hafta oldu diyebilirim yarın regl günümNe guzel olumlu sonuclarrr geliyorrr bizedeeee gelck ins:)) sen ne zamandrrr deniosun bnm ikinci ay
Ben dubaideim burda Yok ondan cnm ama cikio wet bnm ilk gebeliktedee erkenden ckti7 aydir bekliyoruz benimde 4 5 gun var daha adetime ama cikti predictor erken gebelik testi yaptim sende dene istersen cikiyo
Ewt cnm ilki Uç aylikken kalbi durdu ama bi yil gectigi simdi basladikk:)))Canım benim daha 1 hafta oldu diyebilirim yarın regl günüm) yeni başladık yani ilk gebelik mi olcak senin ki
Esine nasil dicennnnnn:)Amin insallah yaa
Rabbim bi an once kucağına almayi nasip eder cnm inşallahEwt cnm ilki Uç aylikken kalbi durdu ama bi yil gectigi simdi basladikk:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?