Temmuz ayı pozitif görme çalışmaları...

Y

a gogus sizlamasii adet zamanlari da brazen Cok oluyor bench en onemli belirti asiri uyku hali cnm yumutrlaman duzensizse olabilir, digger turlu Zor ama Olsunn bidahaki ay olur)
İnşallah canım benim bakalım hayrlisi biz kadınlar hep bi telasci olduğumuz için bi an once olsun diye bekliyoruz sanırım :)

Turkuaz07 hayırlı olsun cnm maşallah :) neler yaşadın yazar mısın
Burada konu acmistm bi hafta once falan hamile olabilir miyim diye yumurtlama donemim bitince 1 2 gun sonra goguslerm sisti midemde yanma gibi bulanti gibi seyler hissediordm kasik agrilarim oldu psikolojiktir bu kadar erken olmaz dediler ve ruyamda goruyordm kac sefer dogum yaptim bebege yemek yediriyodum biberon falan gordm test yapip pozitif oldugunu gordm dayanamadim bugun sabah testi yaptm daha adetime 4 gun vardi ve supriiizz hemen hastane kan verdm onu beklemek cok zor geliyo ve kanda da cikti daha esime soylemedim eve gelmesini bekliyorum

Sa
Sağlıkla kucagına al hayırlı evlat olsun inşallah

Harika haberrrr :))))

Can'ım gecmiş olsun prolaktini kafama çok takmıştım ilaç da kullanmıştım. Ama benim yeni doktorum prolaktin gebeliğe engel değil dedi. Hakikaten benim prolaktinim yükssekken gebelik oluştu.

Ayrıca kanda pıhtılaşma sorununuzu Nasıl tespit ettiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…