Temmuz ayı tüp bebek tedavisine başlayacak hanımlar toplanalım

Arkadaşlar raporsuz ilaçlara ne kadar ödediniz. Sekretere sordum 4-5 bin tutanda varmış 6-7 bin tutanda eczaneye göre değişiyormuş garip. Tek fiyat olması gerekmiyor mu?

Şu ilk muayenede iyi davranma sözünüz o kadar doğru ki. Hep aynı tavırlar. Alışmışlar sıradan geliyor yaşadıklarımız. Allah kimseye muhtaç etmesin. Cocuk olmasa git evlatlık al derler. Zamandan ve paradan çalanlar uzak olsun bizden. İns biran önce kurtuluruz. (Allah vicdanlı doktorlarla karşılaştırsın hepimizi)

Ve lütfen üzmeyin kendinizi üzülmenin bize hiç bı faydasi yok. Elinizden geleni yapmışsınız ve yapıyorsunuz.Vicdaniniz rahat olsun. Dunyaya bir kez geliyoruz. Ömrümüzü buna üzülerek geciremeyiz. Bizim sınavımızda buymuş ne yapalım. Mucadeleyi bırakmamaliyiz, güçlü olmak zorundayız. Guzel haberleri illaki alacağımızı düşünüyorum

Arkadaşlar raporsuz ilaçlara ne kadar ödediniz. Sekretere sordum 4-5 bin tutanda varmış 6-7 bin tutanda eczaneye göre değişiyormuş garip. Tek fiyat olması gerekmiyor mu?
Tek fiyat olmuyor canım her hastanın dozu farklı ilaçları takviyeleri farklı ayrıca tanıdık eczane olan lar daha uygun alıyor. Aynı ilaçlar bile farklı flyatşar oluyor aslında fiyat aynı liste fiyatı ama indirim yapan yerler oluyor

Ben 4 kutu gonalf 1 kutu büyüme hormonu saizen 2400 e aldım.Ama 1 kutu daha gonalf alacam çatlama iğnesi ortalama bana 3200 e mal olur gibi

Aa bende bu adetimde başlıyorum Nicel beye... Hayırlısı olsun inşallah. Aynı şekilde hiç bir şey hissetmiyorum.Tepkisizim. Boylesi daha iyi stres iyi değil.
Yaaa bi arkadaş buldum kendime ne zaman gideceksiniz, süreci beraber geciricez demekki. Eskisehir den mi geleceksiniz

Yaaa bi arkadaş buldum kendime ne zaman gideceksiniz, süreci beraber geciricez demekki. Eskisehir den mi geleceksiniz
Evet Hayırlısi ins tek seferde kurtuluruz bu işten Ben Bilecik'teyim canım. Temmuz 15 gibi adet olurum sanırım. Normalde Yunus Emre'de bir kez aşılama olmuştum. Bizleri çok ileri tarihe attılar. Beklemek istemedim. Nicel beyle ilgilide olumlu çok şey duydum ona gittim.

Bende yarın gidicem bakalım inşallah. Detayları ilaçları konuşuruz istersen ben bi gideyim bakalım ne olacak. Inşallah dediğin gibi ilk deneme de olsun kavuşalım minnoslarimiza

Bende yarın gidicem bakalım inşallah. Detayları ilaçları konuşuruz istersen ben bi gideyim bakalım ne olacak. Inşallah dediğin gibi ilk deneme de olsun kavuşalım minnoslarimiza
Evet konuşuruz canım. Uygun Eczane bulmak lazım. Adet ikinci gün gidecekmişim igneyi o gün vurmaları gerekmiyor mu? Aynı gün iğneleri alıp başlanacak o zaman sanırım

Evet konuşuruz canım. Uygun Eczane bulmak lazım. Adet ikinci gün gidecekmişim igneyi o gün vurmaları gerekmiyor mu? Aynı gün iğneleri alıp başlanacak o zaman sanırım
Biz bi tane eczane bulduk kütahyadan. Yardımcı olurum dedi ama bakalım ne kadar yardımcı olur. Hangi ilaçları verecek. Benim yarın 3. Gün olacak adetin. Iki ya da üçüncü günü demişti zaten. Evet muhtemelen hemen başlamamız lazım ignelere

Evet üçüncü günde olur Hayırlısı olsun

Merhabalar. Siz tedaviye başlasanız sanirim. Ilk etapta hangi ilaçları kullandınız
Canım ben tedavi öncesi 2 ay günde 2 defa biesteron, q10, balık yağı kullandım adetin 16.günü lucrin iğne vuruldum yumurtaları baskılamak ve aynı anda büyümelerini sağlamak için dedi doktorum. Adetin 5.günü gonalf 300 doz başladık 13 cc de saizen büyüme hormonu. Bu benim 3.tedavim ilkinden kızım var ikinci deneme mart ayında kısa protokol oldu. İlk tedavide 2 embiryo 5.gün e gitmişti mart ayında 5.gün e giden yumurtam olmadığı için 3.gün embiryosu transfer oldum negatif aldım bu sebeple doktorum kaliteyi artırmak için takviye verdi 2 ay kullandım bakalım fayda edecek mi iki tedavi de de 10 yumurtam olmuştu 8i olgundu

Ben de tam bu nedenlerle vazgeçtim tüp bebekten 4 tane başarısız denemem oldu keşke kişiye özel ilgi olsa ama öyle birşey de mümkün değil. Maddi tarafı bir yana ben o hormonları alarak kendime daha fazla zarar vermek istemiyorum. Umarım siz en kısa sürede mutlu sonuca ulaşırsınız.

Merhaba. Insallah tutar. ben de yaptıracağım. Carsamba günü toplanacak yumurtalar.
5. Gün pazar gününe denk geliyor. O gün transfer edilir mi yoksa doktor pazar günü izin mi kullanır? nasil oluyor bu işler ? biliyorsanız paylaşabilir misiniz?

Canım bizim klinikte pazar günleri normal muayene yok ama onu ve transfer işlemleri yapılıyormuş galiba öyle duymuştum.muhtemeln sizinde öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…