Hayirli olsun canim. Bende ikinci tedavime basladim. Tedavinin ayrintilari cok yok aslinda adetli gideceksiniz hormon testleri yapilacak uygun ilaclar ve dozlari belirlenecek. Ayni saat diliminde duzenli kullanacaksiniz ve belli araliklarla doktora gideceksiniz yumurtalarin buyumesi takip edilecek bu igne kullanimi 10-14 gun arasi suruyor. Son igneyi yaptiktan sonra saatini doktorun belirleyecegi catlatma ignesini yapacaksin. Amac buyutulen yumurtalarin kontrol disi catlamasini onlemek. Bu igneden 24-36 saat sonra yumurta toplama islemine alinacaksiniz ayni gun esinizde sperm verecek. Sonrasi yumurtalara embriyologlara kalmis iste gucelce dollenip buyuyecekler insallah 5. Gune kadar gidecekler ve transfer gunu kararlastirilacakMerhabalar kızlar
Aranıza yeni katıldım 1 seneyi aşkın bebek istiyoruz eşimde sperm sorunları Bende de tek tüp tıkalı ilaç tedavileri işe yaramadı 24 temmuzda tedaviye başlıyoruz inşallah ayrıntıları yapılmaması gerekenler nelerdir
İlaçlar ne kadar maliyetli ücretini hiç bilmiyorum herkes farklı fiyat söylüyorHayirli olsun canim. Bende ikinci tedavime basladim. Tedavinin ayrintilari cok yok aslinda adetli gideceksiniz hormon testleri yapilacak uygun ilaclar ve dozlari belirlenecek. Ayni saat diliminde duzenli kullanacaksiniz ve belli araliklarla doktora gideceksiniz yumurtalarin buyumesi takip edilecek bu igne kullanimi 10-14 gun arasi suruyor. Son igneyi yaptiktan sonra saatini doktorun belirleyecegi catlatma ignesini yapacaksin. Amac buyutulen yumurtalarin kontrol disi catlamasini onlemek. Bu igneden 24-36 saat sonra yumurta toplama islemine alinacaksiniz ayni gun esinizde sperm verecek. Sonrasi yumurtalara embriyologlara kalmis iste gucelce dollenip buyuyecekler insallah 5. Gune kadar gidecekler ve transfer gunu kararlastirilacak
Kulanilan ilaca ve dozuna gore degisiyor canim isimlerinden fiyat bilgisini netten ogrenirsin. Gonal f 225 doz kullaniyodum ben bi kutu iki gun gidiyor gitmiyordu bazilari gonal f 50 doz kullaniyor onlara tabi daha cok gidiyor bu faktorde maliyete etki ediyor bayaİlaçlar ne kadar maliyetli ücretini hiç bilmiyorum herkes farklı fiyat söylüyor
24 ü adetimin 2. Günü aynı zamanda doğum günüm gidecez inşallah hayırlısıyla bakalım ne ilaç yazacak bu arada çok teşekkür ederim ilginiz için anlatımınız içinKulanilan ilaca ve dozuna gore degisiyor canim isimlerinden fiyat bilgisini netten ogrenirsin. Gonal f 225 doz kullaniyodum ben bi kutu iki gun gidiyor gitmiyordu bazilari gonal f 50 doz kullaniyor onlara tabi daha cok gidiyor bu faktorde maliyete etki ediyor baya
Hayirlisi olur insallah bende bayramda adet olurum herhalde aramizda 10 gun fark olacak umarim guzel haberlerini aliriz burdan24 ü adetimin 2. Günü aynı zamanda doğum günüm gidecez inşallah hayırlısıyla bakalım ne ilaç yazacak bu arada çok teşekkür ederim ilginiz için anlatımınız için
Kaç yumurta toplandı canımHerkese merhaba, benim de bugün yumurta toplama işlemim yapıldı. Haliyle aşırı endişeliyim ne oldu ne olacak diye çünkü yumurta sayım da azdı. Ne kadar zor dayanması, beklemesi, sabır etmesi. Allah hepinizin yardımcısı olsun.
3 yumurta toplandı dün, bugünse Birinin tutmadığını diğer ikisinin orta kalite embiriyo olduğunu öğrendim. Fakat hala deliler gibi endişeliyim üçüncü gün transfer olabilir dediler. Şans bakalım bahtımızda ne varsa o olacak.Kaç yumurta toplandı canım
İlk denememiydi canım. Üçüncü gün gelişimi güzel olup tutanda var içini ferah tut3 yumurta toplandı dün, bugünse Birinin tutmadığını diğer ikisinin orta kalite embiriyo olduğunu öğrendim. Fakat hala deliler gibi endişeliyim üçüncü gün transfer olabilir dediler. Şans bakalım bahtımızda ne varsa o olacak.
Evet benim ilk tüp bebek denemem olumsuz iki aşılamam var amaİlk denememiydi canım. Üçüncü gün gelişimi güzel olup tutanda var içini ferah tut
Canım protein ağırlık beslen. Arı sütü bal polen karışımı mutlaka aç karnına tüket. Yumurta kalitesi açısından. Bol su içMerhaba kızlar ben de sürpriz bir şekilde perşembe günü tedaviye başladım. Benim de sorunum rezerv azlığı. 3 tane folikül görünüyor ama bugün bir tane geliştiğini öğrendim.bugün gonal f in yanında cetrotide verdi doktor. Muhtemelen havuz yöntemini kullanıcak doktor. Bu süreçte nelere dikkat ediyorsunuz yazar mısınız? Umarım hepimiz için hayırlısı olur.
teşekkür ederim canım ben de çok protein ağırlıklı beslenirim ama hastaneden benim sebze ağırlıklı eşimin ise protein ağırlıklı beslenmemizi söylediler. arı sütü bal poleni denemek istiyorum ama nereden alacağımı bilemedim. önerebileceğin bir yer var mı?Canım protein ağırlık beslen. Arı sütü bal polen karışımı mutlaka aç karnına tüket. Yumurta kalitesi açısından. Bol su iç
Migrosta var canım ordan alabilirsin kaliteyi cidden artırdığını düşünüyorum benteşekkür ederim canım ben de çok protein ağırlıklı beslenirim ama hastaneden benim sebze ağırlıklı eşimin ise protein ağırlıklı beslenmemizi söylediler. arı sütü bal poleni denemek istiyorum ama nereden alacağımı bilemedim. önerebileceğin bir yer var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?