Bayadır bekliyoruz sorunlar cıktı corona cıktı her bişeyden dolayı ertelendi 1 senedir yumurtam catladıgında agrıdan hastanelik oluyorum ve cektiğim o acının heray boşa cıkması gerildim baya ama yapacak bişey yok hayırlısı olsun inşallah
Bayadır bekliyoruz sorunlar cıktı corona cıktı her bişeyden dolayı ertelendi 1 senedir yumurtam catladıgında agrıdan hastanelik oluyorum ve cektiğim o acının heray boşa cıkması gerildim baya ama yapacak bişey yok hayırlısı olsun inşallah
Evet bende bahçecideyim ve yumurta toplamam bayrama denk geliyor ama iptal olan bişey yok. Nöbetçi doktor olacak en kötü o alacak yumurtaları. Ertelemek bana da saçma geldi
Merhaba hepinize. Bende temmuz da basladim ilk aşamaları hallettik yumurta toplamada oldu embriyoları doldurduk ohss riskim vardı 17 yumurta toplandı çünkü. Bende ilaçlara devam transfer i bekliycem artık. Hepinize kolaylıklar diliyorum bu süreçte, her şey gönlünüzce olsun yeni başlayan arkadaşlar varsa içiniz rahat olsun nasıl yaparım nasıl geçer diye endişe etmeyin ki sizi yormasın. Bende çok endiseliydim her gün igne ilaç nasıl olacak falan derken bitiriverdik yarısını
evet canım bahçecide öyle bir kolaylık yapıyorlar işlemler bayrama da denk gelse bir doktor gelip toplama işlemini yapıyor sonra yine süreci kendi doktorun takip ediyor
Kızlaarr yardım konu açtım ama pek yazan olmadı orayaa.Yumurta toplama sürecinde 10. Günüm bugün. E2 değerim 2 gün önce 1300dü bugün 1100 olmuş. Yumurtalarım çatlıyor mu yoksa? Çok yumurtam var pcosum ama en büyüğü 14 olmuş yeterli değil mi acaba diye düşündüm. Bi de niye azaldı değerim o kadar iğne yapmama rağmen
kızlar dondurulmuş embriyo transferi olxam. Doktorum estrofem hap verdi ve bu hap bende odem yaptı. Ayni sorunu yaşayan var mı? Ne yapmak gerekiyor bilmiyorum. Ellerim ayaklarım şişti resmen. Bir de transfer öncesi nelere dikkat ettiniz? Neler yaptınız?
Kızlaarr yardım konu açtım ama pek yazan olmadı orayaa.Yumurta toplama sürecinde 10. Günüm bugün. E2 değerim 2 gün önce 1300dü bugün 1100 olmuş. Yumurtalarım çatlıyor mu yoksa? Çok yumurtam var pcosum ama en büyüğü 14 olmuş yeterli değil mi acaba diye düşündüm. Bi de niye azaldı değerim o kadar iğne yapmama rağmen
kızlar dondurulmuş embriyo transferi olxam. Doktorum estrofem hap verdi ve bu hap bende odem yaptı. Ayni sorunu yaşayan var mı? Ne yapmak gerekiyor bilmiyorum. Ellerim ayaklarım şişti resmen. Bir de transfer öncesi nelere dikkat ettiniz? Neler yaptınız?
Daha transfer olmadım ama önceki denemelerim de estrofem kullandım. Hiç öyle bir etki yapmadı. Bu ilacı kullanırken hamur işi tuzlu acı tüketmemek gerekiyor ve yemek sonrası bol suyla içmek daha iyi. Günde 3 litre su içmeniz gerekiyor ki ödemi atabilin.
Dr değerlerimiz için ne dedi bir sorun olsa müdahale eder merak etmeyin benim erken çatlaması diye opudan birkaç gün önce ilaç başlamışlardı gerek görürse başlar sizde
Sonraki kontrolümde artmıştı değerim bir sonrakinde ise yine birazcık düşmüş ama doktor bişey demiyor. Ben de tekrar sormadım çünkü gelişimler güzel dedi ultrasonda. Ve evet dediğiniz iğneyi vurunuyordum zaten vermişti:) demekki olabilen bişey diye düşündüm :)
Sonraki kontrolümde artmıştı değerim bir sonrakinde ise yine birazcık düşmüş ama doktor bişey demiyor. Ben de tekrar sormadım çünkü gelişimler güzel dedi ultrasonda. Ve evet dediğiniz iğneyi vurunuyordum zaten vermişti:) demekki olabilen bişey diye düşündüm :)