1.5 yıldır istiyoruz ama olmuyor, rahmim kalp şeklindeymiş ve bunu gittiğim hiçinşallah canım uğurlu olacak ben inanıyorum
En büyük şansımız Ramazan ayı sonrası olması dualar geri çevirilmeyecek rabbimin izni ile
Canm rahminin kalp seklinde olmasi gebelige emgel degildir. Sadece hamile kaldktan snra iyi bir kontrol gerektirir. 2 yakın arkadasimin rahmi kalp seklindeydi ve evlenir evlenmez hamike kalip kız annesi oldular1.5 yıldır istiyoruz ama olmuyor, rahmim kalp şeklindeymiş ve bunu gittiğim hiç
Bir profesör söylemedi.
Canım benim Rabbim gonlune gore versin..inşallah bu sefer olur hep olumlu düşünSelam kızlarr. Biz dün itibari ile resmi olarak 3. Kez tüp bebeğe başladık. 2 tane de dondurulmus maceramız oldu. Yani aslında 5. Kez transfer olacağım. Bir önceki tedavimde dondurulmuslarla tutmustu. Ama sadece 1 hafta sürdü sevincim, sonra düştüdüşük sürecim biraz uzun sürdü. Dünde kontrole gittiğimizde dr um şu an rahmin hazır olduğunu söyledi ve zaman kaybetmeden 3. Tedavi iğnelerine başladık. Heyecanlıyım ve bu sefer çok plansız olduğu için de aslında daha umutluyum. O kadar planlı yaptık hepsi hüsrann, belki bu sefer tutar belli mi olur. Allah hepimizin dualarını kabul etsinn, bebişlerimize kavuşalımm.
1.5 yıldır istiyoruz ama olmuyor, rahmim kalp şeklindeymiş ve bunu gittiğim hiçinşallah canım uğurlu olacak ben inanıyorum
En büyük şansımız Ramazan ayı sonrası olması dualar geri çevirilmeyecek rabbimin izni ile
Canım 3. Deneme öncesi ve önceki tetkiklerin yapıldı mı yani hepsi rahim filmi bu zamana kadar çekilmiştir muhakkak ben 4. Deneme öncesi 2. Kez çektirdim ama keyfi idi benimkii hangi kliniktesinizKızlar doktor muayene etti beni bir sorun yok görünmüyor dedi ama bu 3.deneme olucak rahim filmi çektirebilirsiniz dediler bize bıraktı ne yapsak sizce,bi sorun görmedi
Hayırlı olsun inşallah en kalitelileri transfer olsun tutunsunBenimnde bugun yumurtalarim toplandi .8 tane yumurta varmis.yarin 1.gun diye sayiyolar.duruma gore 3.ya da 5.gun transfer yapcaklar.her sey cok normal gitti.benimki uzun protokol olarak yapildi.yani once yumurtalar baskilandi.
Kan tahlilini verdim bura saati ile 17:00da türkiye ile 1saat farkımız var alır almaz yazarım inşallah hayirlisini versin allahZahidem bugün kulağımız sende canım inşallah güzel haberler ver
ben 10 yıldır bekliyorum 3. Denemem ve hala umudum var rabbim var çünkü şakın düşünme öyle iki rahimli olup normal hamile kalan tanıdığım var daha 1.5 yıl çok yeni[/QUOTE]Ben 10
1.5 yıldır istiyoruz ama olmuyor, rahmim kalp şeklindeymiş ve bunu gittiğim hiç
Bir profesör söylemedi.
Sadece kan testi bide muayene etti bişey çıkmadı,başka var mıki?rahim filmi zor mu çektirmeli miyim? Adete az kaldıCanım 3. Deneme öncesi ve önceki tetkiklerin yapıldı mı yani hepsi rahim filmi bu zamana kadar çekilmiştir muhakkak ben 4. Deneme öncesi 2. Kez çektirdim ama keyfi idi benimkii hangi kliniktesiniz
arkadaşım 20 30 tane toplananların çoğu olgun olmuyor , ve benim arkadaşımın doktoru asla çok yumurta üretmek için tedavi yapmayacağım. az olsun ve sağlıklı olsun demişti. çok olması sağlıklı olmasını azaltıyor.Kızlar bugün kontrolüm vardı tedavinin 5.günü. Cumartesi muhtemelen opu olacağım. Doktor 5-6 yumurta yoplanır dedi. Ama 20-30 toplananları duyunca moralim bozuldu. Perşembe tekrar kontrole gideceğim inşallah
Yumurtanın çok olması çok ilaç veriliyor anlamına gelmiyor ki yumurta rezervi ve yaş önemli. Benim 31 yumurta toplandı 23 ü uyumlu çıktı 13 tane 5.gün embriyosu oldu 3 tane ne 6.gün embriyosu oldu. Toplam 16 tane sağlıklı oluştu. Bu sadece rakam Allah nasip edicek se 1 tane yumurtadan da nasip eder insalalh hepimizin olumlu sonuç verirarkadaşım 20 30 tane toplananların çoğu olgun olmuyor , ve benim arkadaşımın doktoru asla çok yumurta üretmek için tedavi yapmayacağım. az olsun ve sağlıklı olsun demişti. çok olması sağlıklı olmasını azaltıyor.
ben 10 yıldır bekliyorum 3. Denemem ve hala umudum var rabbim var çünkü şakın düşünme öyle iki rahimli olup normal hamile kalan tanıdığım var daha 1.5 yıl çok yeni
Canım 3. Denemeye gelmişsiniz kolay değil tüm tetkikleri yaptırıp deneyin bence yeniden tutmazsa hem maddi hem manevi kayıp çok zorSadece kan testi bide muayene etti bişey çıkmadı,başka var mıki?rahim filmi zor mu çektirmeli miyim? Adete az kaldı
Canım bende hep 16 18 toplandı ama 4 tane sağlıklı var düşün okadatdan bu kadar kaldı az olsun sağlıklı olsunKızlar bugün kontrolüm vardı tedavinin 5.günü. Cumartesi muhtemelen opu olacağım. Doktor 5-6 yumurta yoplanır dedi. Ama 20-30 toplananları duyunca moralim bozuldu. Perşembe tekrar kontrole gideceğim inşallah
Tatlım anlayamadım senin 3. denemen olacak ve de sana hiç hsg yapılmadımı(neti çok iyi takip edemiyorm yanlış anladıysam özürSadece kan testi bide muayene etti bişey çıkmadı,başka var mıki?rahim filmi zor mu çektirmeli miyim? Adete az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?