TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Benimnde bugun yumurtalarim toplandi .8 tane yumurta varmis.yarin 1.gun diye sayiyolar.duruma gore 3.ya da 5.gun transfer yapcaklar.her sey cok normal gitti.benimki uzun protokol olarak yapildi.yani once yumurtalar baskilandi.

inşallah canım uğurlu olacak ben inanıyorum
En büyük şansımız Ramazan ayı sonrası olması dualar geri çevirilmeyecek rabbimin izni ile
1.5 yıldır istiyoruz ama olmuyor, rahmim kalp şeklindeymiş ve bunu gittiğim hiç
Bir profesör söylemedi.[/QUOTE]
Canm rahminin kalp seklinde olmasi gebelige emgel degildir. Sadece hamile kaldktan snra iyi bir kontrol gerektirir. 2 yakın arkadasimin rahmi kalp seklindeydi ve evlenir evlenmez hamike kalip kız annesi oldular Allah sana da nasip etsin

Bir profesör söylemedi.
Canm rahminin kalp seklinde olmasi gebelige emgel degildir. Sadece hamile kaldktan snra iyi bir kontrol gerektirir. 2 yakın arkadasimin rahmi kalp seklindeydi ve evlenir evlenmez hamike kalip kız annesi oldular Allah sana da nasip etsin[/QUOTE]
amin arkadaşım, olmuyor valla nedeni ne bilmiyorum. ilk tüp bebeğimiz tutmadı , şimdi diğeri için vitamin vs kullanmaya başladık eşimle. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, zorlu bir süreç

Canım benim Rabbim gonlune gore versin..inşallah bu sefer olur hep olumlu düşün

Kızlar doktor muayene etti beni bir sorun yok görünmüyor dedi ama bu 3.deneme olucak rahim filmi çektirebilirsiniz dediler bize bıraktı ne yapsak sizce,bi sorun görmedi

Ben 10
inşallah canım uğurlu olacak ben inanıyorum
En büyük şansımız Ramazan ayı sonrası olması dualar geri çevirilmeyecek rabbimin izni ile
Bir profesör söylemedi.[/QUOTE]
ben 10 yıldır bekliyorum 3. Denemem ve hala umudum var rabbim var çünkü şakın düşünme öyle iki rahimli olup normal hamile kalan tanıdığım var daha 1.5 yıl çok yeni

Kızlar doktor muayene etti beni bir sorun yok görünmüyor dedi ama bu 3.deneme olucak rahim filmi çektirebilirsiniz dediler bize bıraktı ne yapsak sizce,bi sorun görmedi
Canım 3. Deneme öncesi ve önceki tetkiklerin yapıldı mı yani hepsi rahim filmi bu zamana kadar çekilmiştir muhakkak ben 4. Deneme öncesi 2. Kez çektirdim ama keyfi idi benimkii hangi kliniktesiniz

Ben 10

Bir profesör söylemedi.
ben 10 yıldır bekliyorum 3. Denemem ve hala umudum var rabbim var çünkü şakın düşünme öyle iki rahimli olup normal hamile kalan tanıdığım var daha 1.5 yıl çok yeni[/QUOTE]

Teşekkür ederim arkadaşım, Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin. seninde mi dondurulup transfer yapılacak yoksa taze transfer mi?
Doktorum histeroskopi sırasında rahmimi inşallah düzeltecek bakalım.

Canım 3. Deneme öncesi ve önceki tetkiklerin yapıldı mı yani hepsi rahim filmi bu zamana kadar çekilmiştir muhakkak ben 4. Deneme öncesi 2. Kez çektirdim ama keyfi idi benimkii hangi kliniktesiniz
Sadece kan testi bide muayene etti bişey çıkmadı,başka var mıki?rahim filmi zor mu çektirmeli miyim? Adete az kaldı

Kızlar bugün kontrolüm vardı tedavinin 5.günü. Cumartesi muhtemelen opu olacağım. Doktor 5-6 yumurta yoplanır dedi. Ama 20-30 toplananları duyunca moralim bozuldu. Perşembe tekrar kontrole gideceğim inşallah

Kızlar bugün kontrolüm vardı tedavinin 5.günü. Cumartesi muhtemelen opu olacağım. Doktor 5-6 yumurta yoplanır dedi. Ama 20-30 toplananları duyunca moralim bozuldu. Perşembe tekrar kontrole gideceğim inşallah
arkadaşım 20 30 tane toplananların çoğu olgun olmuyor , ve benim arkadaşımın doktoru asla çok yumurta üretmek için tedavi yapmayacağım. az olsun ve sağlıklı olsun demişti. çok olması sağlıklı olmasını azaltıyor.

Yumurtanın çok olması çok ilaç veriliyor anlamına gelmiyor ki yumurta rezervi ve yaş önemli. Benim 31 yumurta toplandı 23 ü uyumlu çıktı 13 tane 5.gün embriyosu oldu 3 tane ne 6.gün embriyosu oldu. Toplam 16 tane sağlıklı oluştu. Bu sadece rakam Allah nasip edicek se 1 tane yumurtadan da nasip eder insalalh hepimizin olumlu sonuç verir

ben 10 yıldır bekliyorum 3. Denemem ve hala umudum var rabbim var çünkü şakın düşünme öyle iki rahimli olup normal hamile kalan tanıdığım var daha 1.5 yıl çok yeni

Teşekkür ederim arkadaşım, Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin. seninde mi dondurulup transfer yapılacak yoksa taze transfer mi?
Doktorum histeroskopi sırasında rahmimi inşallah düzeltecek bakalım.[/QUOTE]
Evet canım dondutulmuş ngs yapıldı embriyolara
Histeroskopi yapılması iyi düzelir inşallah

Sadece kan testi bide muayene etti bişey çıkmadı,başka var mıki?rahim filmi zor mu çektirmeli miyim? Adete az kaldı
Canım 3. Denemeye gelmişsiniz kolay değil tüm tetkikleri yaptırıp deneyin bence yeniden tutmazsa hem maddi hem manevi kayıp çok zor
İlk deneme öncesi rahim filmi çekilmesi gerekirdi( kolay bir işlem) bir sürü testler var kromozom testleri embriyoların genetiğe gitmesi histeroskopi cd 56 gibi aklıma gelenler

Canım bende hep 16 18 toplandı ama 4 tane sağlıklı var düşün okadatdan bu kadar kaldı az olsun sağlıklı olsun
Çok çıkanlar genelde pco şu olanlar canım

Tatlım anlayamadım senin 3. denemen olacak ve de sana hiç hsg yapılmadımı(neti çok iyi takip edemiyorm yanlış anladıysam özür).Aslında tedaviye karar verildiğinde ilk yapılan hsg oluyor,yapılmıştır bence.Eğer yapılmadıysa bencede yaptır ama onda da bir tarih olayı vardı yanlış hatırlamıyorsam.Adetten sonra birkaç gün içinde yapıyorlarki olası bir tutunmaya zarar vermesinler diye.Genelde prosedürde 1. yada 2. negatif tüp bebek denemesi sonrası histereskopi yapılır.Bence doktorunla konuş canım bu durumu.Bu arada anestezi ile yapıldığında acı hiç duymuyorsun çünkü uyuyor oluyorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…