Bir şeyden korktukça üstüne gelir korkma.ben dün 2 tane aldırdım 1 tanede Cumartesi aldıracam 5 tl tanesi her gün azda olsa Ümit oluyor bana.ama eşin ne diyorsa sen onu yap canım o seni daha iyi TanırGörmüştüm canım benim bugün kısa süreli oldu.Baş ağrısı var biraz sersemlik. Ya eşim pazar yap dedi çıkmaz çok silik çıkar emin olmazsın dedi falan bende korkuyorum galiba iki gün daha umudum olsun diyorum sanırım.
Canım havuç suyu iç günlük 2 bardak ceviz ye bol bol ananas ye 1 dilim ananas suyu iç 1 bardak bir avuç kabak çekirdeği 1 bardak süt her sabah köy yumrtası haşlanmış bunlar tutunmayı kolaylaştırıyormuş canımSagol canim benim hayırlısı insallh..2tane transfer oldu bakalim kısmet..2ydi zaten hep oyle devam etti sukur
Ya orda yiyebilcem sadece kabak cekirdegi onu da duymuştum daha once..digerlerini hic sevmiyorum ya.. Bide yumurtayi seviyorum tabiCanım havuç suyu iç günlük 2 bardak ceviz ye bol bol ananas ye 1 dilim ananas suyu iç 1 bardak bir avuç kabak çekirdeği 1 bardak süt her sabah köy yumrtası haşlanmış bunlar tutunmayı kolaylaştırıyormuş canım
Canım valla bebeğini düşün ye hem tatları çok güzel :)Ya orda yiyebilcem sadece kabak cekirdegi onu da duymuştum daha once..digerlerini hic sevmiyorum ya.. Bide yumurtayi seviyorum tabi
Evet canım 1 dilim yazdım zaten :)Yalnız Ananas 1 dilim en fazla
Aminn canim inşallah ikimiz de ayni gunMerhaba arkadaslar benimde transferim bugun yapildi tek embriyo ..hayirlisi allah bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin
Sanmıyorum diyecektimYa kuzlar benim vajina alt tarafa şiddetli vuruyor sanki şeyim çıkacak afedersiniz ya eşim dr gidelimmi dedi ama kanamabişey yok dr gitsem ne diyecek birde 2 kere sağ yanıma sıçratırcasına batma oldu henüz 2. Gün bunlar hamilelik belirtisi olacağını sanmaktadır inşallah ters giden birşeyler yoktur
Bende dediğin gibi yapıyorum sanki tutarsan birşey olmayacak gibi.:)Ben ilk hamileliğimde bilmiyorken spor salonunda ağır spor yapıyordum öğrendiğimde herkes şaşmıştı nasıl düşmedi diye nasipse oluyor işte ama şimdi biliyoruz ya transfer falan insan korkuyor oturup kalkarken bile göbeğimi tutuyorum sımsıkı düşmesinler diye
Test tarihi ne hangi tarihi verdiler seninBen ilk hamileliğimde bilmiyorken spor salonunda ağır spor yapıyordum öğrendiğimde herkes şaşmıştı nasıl düşmedi diye nasipse oluyor işte ama şimdi biliyoruz ya transfer falan insan korkuyor oturup kalkarken bile göbeğimi tutuyorum sımsıkı düşmesinler diye
13 dedi ama pazara denk geliyor o zaman 14ünde gel dedi dr ben 11inde cuma günü bi kan vermeyi düşünüyorum tabi öncesinde dayanamayıp idrar testi yaparım sanırımTest tarihi ne hangi tarihi verdiler senin
Kendini bu kadar çok dinleme canım. Dinleniyorsan yanlış birşey yapmıyorsan korkma biraz yediklerine dikkat et kanaman falan olursa ara ama bence gerek yok.Ya kuzlar benim vajina alt tarafa şiddetli vuruyor sanki şeyim çıkacak afedersiniz ya eşim dr gidelimmi dedi ama kanamabişey yok dr gitsem ne diyecek birde 2 kere sağ yanıma sıçratırcasına batma oldu henüz 2. Gün bunlar hamilelik belirtisi olacağını sanmaktadır inşallah ters giden birşeyler yoktur
Banada 14 ü dendi ama 5. Gün embriyosu bende cuma yaparım herhalde13 dedi ama pazara denk geliyor o zaman 14ünde gel dedi dr ben 11inde cuma günü bi kan vermeyi düşünüyorum tabi öncesinde dayanamayıp idrar testi yaparım sanırım
Benim 3.gün embriyolarıBanada 14 ü dendi ama 5. Gün embriyosu bende cuma yaparım herhalde
Sanmıyorum diyecektim
Bir şeyden korktukça üstüne gelir korkma.ben dün 2 tane aldırdım 1 tanede Cumartesi aldıracam 5 tl tanesi her gün azda olsa Ümit oluyor bana.ama eşin ne diyorsa sen onu yap canım o seni daha iyi Tanır
İnşaalllah hayırlı olur canım ne zaman test gününKizlar bnm gbi bacak kirampi ceken yokmu yrn 10.gun olck krampim gun gectikce artio koku hassasiyeti ve ozel bolgede baskili agrim var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?