TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Aminn canim inşallah ikimiz de
Cok tesekkur ederim benim tek embriyo 3 gun 6 hucreli yumurta yetmezligine yuksek fsh gore bebegim tutunacak mi bilmiyorum ..allah hakkimizda hayirli olani versin bu benim 4 tedavim olacak 1 oglum var 3.5 yasinda ...

Cok tesekkur ederim benim tek embriyo 3 gun 6 hucreli yumurta yetmezligine yuksek fsh gore bebegim tutunacak mi bilmiyorum ..allah hakkimizda hayirli olani versin bu benim 4 tedavim olacak 1 oglum var 3.5 yasinda ...
Rabbim ol desin yeterki neden olmasın
Benimde kızım var 10 yaşında benimde 3. Tedavim ikinci için uğraşıyoruz

Günaydın hanımlar estrofem kullanmamın 9. Günü. Salı günü kontrolüm var bi aksilik olmazsa bu ay transfer olacak. Bende kaşık ağrıları başladı acaba bu durumu yaşayan var mı? Ne yapmak nelere dikkat etmek lazım transfer öncesi ? Birde beslenmenizde nelere dikkat ettiniz acaba ?

Canım ben günlük haşlanmış yumurta yedim .1 avuç ceviz yedim .1 avuç kabak çekirdeği .2 bardak havuç suyu .1 bardak ananas suyu .1 dilim ananas .1 avuç badem

Benimde estrofemde 10.günüm :) kasık ağrısı bende az ama göğüsler biraz acımaya başladı
Ben ananas suyu içiyorum, fındık, cevizz,badem hergün
Sabahları yumurta muhakkak olur, kahveyi bıraktım
Çayı da çok açık içiyorum ama onuda azalttım canım bende böyle :))))
Benim de kontrolüm pazartesi :)

Birde ıspanağı semizotu ile karıştırıp salata yapıyorum çiğden üstüne z. Yağı ceviz süper oluyor

Ay hevesim kaçtı ya ben mi saçmalıyorum.yoksa normalmi Düne göre koyulaşması

Canım çizgi var şükür koyulaşma da var sorun etme rahat ol hem daha erken şimdiden çift çizgiyi görmen bile süper tadını çıkar
Ayyy ne bilim ya eşimde azıcık daha koyu diyor bu gün ki test için.bekleyince 2. Çizgi daha belirgin mesela şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…