Aminn canim inşallah ikimiz de
Cok tesekkur ederim benim tek embriyo 3 gun 6 hucreli yumurta yetmezligine yuksek fsh gore bebegim tutunacak mi bilmiyorum ..allah hakkimizda hayirli olani versin bu benim 4 tedavim olacak 1 oglum var 3.5 yasinda ...Hayırlı olsun inşallah transferin . Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah . Benimde 9. Gün bugün transferin iki tane 5. Blastosist transferi oldu . Bakalım hayırlısı zor geçiyor günler ama sabırlı ol . Stres yapma dua et rabbim hayırlısını versin inşallah
Rabbim ol desin yeterki neden olmasınCok tesekkur ederim benim tek embriyo 3 gun 6 hucreli yumurta yetmezligine yuksek fsh gore bebegim tutunacak mi bilmiyorum ..allah hakkimizda hayirli olani versin bu benim 4 tedavim olacak 1 oglum var 3.5 yasinda ...
Canım koyulaşma var hayırlı olsun :)
Mashallah kacinci gun idrar testi yapmaya basladinKızlar Düne göre gazla koyulaşmamış mı?
Allah bagislasin cnmRabbim ol desin yeterki neden olmasın
Benimde kızım var 10 yaşında benimde 3. Tedavim ikinci için uğraşıyoruz
Canım ben günlük haşlanmış yumurta yedim .1 avuç ceviz yedim .1 avuç kabak çekirdeği .2 bardak havuç suyu .1 bardak ananas suyu .1 dilim ananas .1 avuç bademGünaydın hanımlarestrofem kullanmamın 9. Günü. Salı günü kontrolüm var bi aksilik olmazsa bu ay transfer olacak. Bende kaşık ağrıları başladı acaba bu durumu yaşayan var mı? Ne yapmak nelere dikkat etmek lazım transfer öncesi ? Birde beslenmenizde nelere dikkat ettiniz acaba ?
3 litre su canım su çok önemliCanım ben günlük haşlanmış yumurta yedim .1 avuç ceviz yedim .1 avuç kabak çekirdeği .2 bardak havuç suyu .1 bardak ananas suyu .1 dilim ananas .1 avuç badem
Benimde estrofemde 10.günüm :) kasık ağrısı bende az ama göğüsler biraz acımaya başladıGünaydın hanımlarestrofem kullanmamın 9. Günü. Salı günü kontrolüm var bi aksilik olmazsa bu ay transfer olacak. Bende kaşık ağrıları başladı acaba bu durumu yaşayan var mı? Ne yapmak nelere dikkat etmek lazım transfer öncesi ? Birde beslenmenizde nelere dikkat ettiniz acaba ?
Bence pembeliği gayet belliPardon ya yanlış yazmışım az koyulaşmış sanki moralim bozuldu
Benimde estrofemde 10.günüm :) kasık ağrısı bende az ama göğüsler biraz acımaya başladı
Ben ananas suyu içiyorum, fındık, cevizz,badem hergün
Sabahları yumurta muhakkak olur, kahveyi bıraktım
Çayı da çok açık içiyorum ama onuda azalttım canım bende böyle :))))
Benim de kontrolüm pazartesi :)
Transfer günü MÜ saymazsak 7. Gün başladımMashallah kacinci gun idrar testi yapmaya basladin
Evet canım .bu gün transferin 7.günüBence pembeliği gayet belli
İlk idrarlamı yaptın
Pardon ya transfer Hariç 6. GünMashallah kacinci gun idrar testi yapmaya basladin
Canım çizgi var şükür koyulaşma da var sorun etme rahat ol hem daha erken şimdiden çift çizgiyi görmen bile süper tadını çıkarAy hevesim kaçtı ya ben mi saçmalıyorum.yoksa normalmi Düne göre koyulaşması
Ayyy ne bilim ya eşimde azıcık daha koyu diyor bu gün ki test için.bekleyince 2. Çizgi daha belirgin mesela şuanCanım çizgi var şükür koyulaşma da var sorun etme rahat ol hem daha erken şimdiden çift çizgiyi görmen bile süper tadını çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?