TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

benim bugün aşağıya vuran sancılarım oluyor belimde arada sızlama var inşallah hayra alamettir bir de tatlı yerken midem bulandı çok ümitlenmekte istemiyorum

Kızlar transferden sonra hemen yataga alindiniz mı yoksa transfer oldugunuz yerde kaldiniz mi Yarim saat flan..bide kizlar transfer sonra idrar yaparken biraz ikindim bisey olur mu ya

Kızlar transferden sonra hemen yataga alindiniz mı yoksa transfer oldugunuz yerde kaldiniz mi Yarim saat flan..bide kizlar transfer sonra idrar yaparken biraz ikindim bisey olur mu ya
Ben yürüyerek yatağa gittim 20 dk yattım

benim bugün aşağıya vuran sancılarım oluyor belimde arada sızlama var inşallah hayra alamettir bir de tatlı yerken midem bulandı çok ümitlenmekte istemiyorum
Tamam işte dün ki Yazımı oku özel bölgemin alttarafına vuran ağrı var diye yazdım.koku hassasiyeti bende bu gün sabah başladı.yanında göz kararmasıda oldu ...inşaallah tuttu senin kide canım .sen hani Cumartesi yapacaktın testi

Merhaba bende daha önce histeroscopi çekildim ama eder düzensizliği falan. Yaptığını hatırlamıyorum

Transferin hayırlı olsun canım inşallah olumlu sonuç alırız
Beni hemen yatağa aldılar kaldırmadan aşırı sıkışıktım sürgü verdiler 1 saat yattım sonra kalktım wc gittim sonrada yola çıktık 45dk lık
Sanırım bu işler nasip kısmet kimisi bakıyorum 12 gün boyunca yatmış tutmamış kimisi de hiç yatmamış işine geri dönmüş ama tutmuş

Kızlar kendinizi çok dinlemeyin . Ayrıca yatmanın iş yapmanın hiç etkisi Yok . Ben kızıma hamile kalınca kanamalarım sürekli devam edince yamak zorundaydım . Zaten düşük riski hep oldu . Sonraki gebeliğimde ise transferden eve gelince kızımın hizmeti çok hareketli saklambaç bile oynadık . 8. Günü transferin hiç hasta olmayan kızım gastro oldu öğün kanama oldu bende 4 gün hastanede yattık kusmadık pislenmedik çamaşır kalmıyordu yıka as sil kıyamet iş yapıyordum . Test yapmak bile istemedim negatiftir diye . Ama pozitif çıktı . Önemli olan embriyonun kalitesi . Yaptığımız işler falan değil tutacaksa tututyor zaten . Rahat olun oluruna bırakın dua edin . Sıkıntının istersin rahim üzerinde çok etkisi var

Sagol canim benim hayırlısı insallh..2tane transfer oldu bakalim kısmet..2ydi zaten hep oyle devam etti sukur

Ben ilk hamileliğimde bilmiyorken spor salonunda ağır spor yapıyordum öğrendiğimde herkes şaşmıştı nasıl düşmedi diye nasipse oluyor işte ama şimdi biliyoruz ya transfer falan insan korkuyor oturup kalkarken bile göbeğimi tutuyorum sımsıkı düşmesinler diye

Görmüştüm canım benim bugün kısa süreli oldu.Baş ağrısı var biraz sersemlik. Ya eşim pazar yap dedi çıkmaz çok silik çıkar emin olmazsın dedi falan bende korkuyorum galiba iki gün daha umudum olsun diyorum sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…