- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
evet 6. gün çıkar benim yarın altı oluyor ama eşim izin vermiyor test yapmamaCanım 6. Gün
Aynen canm yaşaması önemli. RABBIM. HERSEYIN HAYIRLISINI VERSINKuzum şükür çizgi var valla önemli olan o Rabbim sağlıklı devam ettirir inşallah
Valla ne desem bilmiyorum. Göğüslerim şişti ve çok aciyo. Embriyonun olduğu olduğu taraf agriyo ara ara igne gibi batıyor. Baska bisiy olmadı. Bide kokuya cok hassasimTebrikler canım
Belirtin oldumu
Amiinnnn cümlemizinkini İNŞALLAHTebrik ederim allah tamamına erdirsin
Canim msji yeni gordum..amin..hoc belirti olmadi bende..hatta son 2 gun jelimi bile kullanmamayi dusundum tutmadi diye..Allah'ım hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin canım.sende belirti olmuşmuydu?
Canım sonuç ne olduCanim msji yeni gordum..amin..hoc belirti olmadi bende..hatta son 2 gun jelimi bile kullanmamayi dusundum tutmadi diye..
Kızlar transferden sonra hemen yataga alindiniz mı yoksa transfer oldugunuz yerde kaldiniz mi Yarim saat flan..bide kizlar transfer sonra idrar yaparken biraz ikindim bisey olur mu ya
Ben yürüyerek yatağa gittim 20 dk yattımKızlar transferden sonra hemen yataga alindiniz mı yoksa transfer oldugunuz yerde kaldiniz mi Yarim saat flan..bide kizlar transfer sonra idrar yaparken biraz ikindim bisey olur mu ya
Maşallah kızlar pozitiflerimizin sayısı artıyor. İnşallah daha da artar. Darısı başımıza diyelim. Mesajları görünce eminim herkes seviniyordur.
Kızlar bu arada bişey sormak istiyorum. Benim cumartesi günü histereskopim var. Olanlar var mı acaba içimizde? Histereskopi den ne kadar süre sonra adet oldunuz? Ben 2 kere olmama rağmen unuttum. Hatırlayanlar söylerse sevinirim çünkü memlekete gideceğim ve adetimi hesaplayamıyorum. Malum bir sonraki adetimde transfer olacak ve ben bu belirsizlikle nasıl memlekete gideceğim bilmiyorum. İnşallah bayrama denk gelmez ya.
Tamam işte dün ki Yazımı oku özel bölgemin alttarafına vuran ağrı var diye yazdım.koku hassasiyeti bende bu gün sabah başladı.yanında göz kararmasıda oldu ...inşaallah tuttu senin kide canım .sen hani Cumartesi yapacaktın testibenim bugün aşağıya vuran sancılarım oluyor belimde arada sızlama var inşallah hayra alamettir bir de tatlı yerken midem bulandı çok ümitlenmekte istemiyorum
benim bugün aşağıya vuran sancılarım oluyor belimde arada sızlama var inşallah hayra alamettir bir de tatlı yerken midem bulandı çok ümitlenmekte istemiyorum
Merhaba bende daha önce histeroscopi çekildim ama eder düzensizliği falan. Yaptığını hatırlamıyorumMaşallah kızlar pozitiflerimizin sayısı artıyor. İnşallah daha da artar. Darısı başımıza diyelim. Mesajları görünce eminim herkes seviniyordur.
Kızlar bu arada bişey sormak istiyorum. Benim cumartesi günü histereskopim var. Olanlar var mı acaba içimizde? Histereskopi den ne kadar süre sonra adet oldunuz? Ben 2 kere olmama rağmen unuttum. Hatırlayanlar söylerse sevinirim çünkü memlekete gideceğim ve adetimi hesaplayamıyorum. Malum bir sonraki adetimde transfer olacak ve ben bu belirsizlikle nasıl memlekete gideceğim bilmiyorum. İnşallah bayrama denk gelmez ya.
Transferin hayırlı olsun canım inşallah olumlu sonuç alırızKızlar transferden sonra hemen yataga alindiniz mı yoksa transfer oldugunuz yerde kaldiniz mi Yarim saat flan..bide kizlar transfer sonra idrar yaparken biraz ikindim bisey olur mu ya
Inşaallah hayırlara vesile olur canımBu aşağıya vuran sancı gibi o bendede oluyor ama benim henüz 2.gün
Sagol canim benim hayırlısı insallh..2tane transfer oldu bakalim kısmet..2ydi zaten hep oyle devam etti sukurTransferin hayırlı olsun canım inşallah olumlu sonuç alırız
Beni hemen yatağa aldılar kaldırmadan aşırı sıkışıktım sürgü verdiler 1 saat yattım sonra kalktım wc gittim sonrada yola çıktık 45dk lık
Sanırım bu işler nasip kısmet kimisi bakıyorum 12 gün boyunca yatmış tutmamış kimisi de hiç yatmamış işine geri dönmüş ama tutmuş
Tamam işte dün ki Yazımı oku özel bölgemin alttarafına vuran ağrı var diye yazdım.koku hassasiyeti bende bu gün sabah başladı.yanında göz kararmasıda oldu ...inşaallah tuttu senin kide canım .sen hani Cumartesi yapacaktın testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?