Yok canım bugün test yapmadım
Benimki de dondurulmus embriyo. Desteklemek için yaptılar beta hcg yı.Canım benim ki dondurulmuş ve 5.gün çatlatma iğnesi yapılmadı.çatlatma iğnesi yumurta toplamadan önce Yapılıyor dü sanırım yani tazelerde dimi
Hayırlı olsun canm arkadaşım. Bende bi yarin kan vercem bakalım. Sali gününü bekleyemeyecegim. ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN. DOKTOR BAKTIMI SONUCUNAKızlar bugün kan testi yaptırdım değerim 60 çıkmış normal test tarihine 4 gün varDadli kun fe yekunn K Kimyon16
Aradım doktoru kuzum 2 gün sonra tekrar et ama hamilesin tebrik ederim dedi hadi sen de ver canım benim :)Hayırlı olsun canm arkadaşım. Bende bi yarin kan vercem bakalım. Sali gününü bekleyemeyecegim. ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN. DOKTOR BAKTIMI SONUCUNA
5. Gün transferi bugün 9.gun olduSenin kaçıncı gün transferin ve bu gün kaçıncı günün canım
Ben yarın gidicem hastaneye sabahtan kan veririm. Sali bida veririm nolcak sanki. Bakalim benim deger kac çıkıcak :)Aradım doktoru kuzum 2 gün sonra tekrar et ama hamilesin tebrik ederim dedi hadi sen de ver canım benim :)
Seninki benden koyu tatlım 200 çıkar sanırım :)Ben yarın gidicem hastaneye sabahtan kan veririm. Sali bida veririm nolcak sanki. Bakalim benim deger kac çıkıcak :)
hayırlı olsun canım benimKızlar bugün kan testi yaptırdım değerim 60 çıkmış normal test tarihine 4 gün varDadli kun fe yekunn K Kimyon16
Sağ ol kuzum darısı hepimize kat kat artar inşallah yarın sen de ver kan :)Ha
hayırlı olsun canım benim
Seninki normal gebelik testiydi canm bn de dun normal gebelil testi yaptım silik çıktıSeninki benden koyu tatlım 200 çıkar sanırım :)
Kuzum şükür çizgi var valla önemli olan o Rabbim sağlıklı devam ettirir inşallahBu testler
Tebrikler canımBu testler
Tebrik ederim allah tamamına erdirsinBu testler
Canım 6. Günsizin transferin kaçıncı günü test yaptınız
olmaz ayın 7 sini bekleyecekmişiz eşim öyle diyo :)Sağ ol kuzum darısı hepimize kat kat artar inşallah yarın sen de ver kan :)
Tedavi yöntemleri farklı oluyor demekki canımBenimki de dondurulmus embriyo. Desteklemek için yaptılar beta hcg yı.
Ben opu dan 5 gün sonra adet olmuştum. Gecikme olmadı aksine erken geldi benim. Adetimin 17. günü tekrar adet olmuş oldum. İlk kez böyle bişey oldu tabi opu dan dolayı.Arkadaşlarım bana bi yardım , OPU sonrası adet ne zaman olurum ben hala şiş her yerim . sizler kaçıncı günde oldunuz en çok ne kadar gecikir
?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?