TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Arkadaşlarım bana bi yardım , OPU sonrası adet ne zaman olurum ben hala şiş her yerim . sizler kaçıncı günde oldunuz en çok ne kadar gecikir
?
Ben opu dan 5 gün sonra adet olmuştum. Gecikme olmadı aksine erken geldi benim. Adetimin 17. günü tekrar adet olmuş oldum. İlk kez böyle bişey oldu tabi opu dan dolayı.

Maşallah kızlar pozitiflerimizin sayısı artıyor. İnşallah daha da artar. Darısı başımıza diyelim. Mesajları görünce eminim herkes seviniyordur.

Kızlar bu arada bişey sormak istiyorum. Benim cumartesi günü histereskopim var. Olanlar var mı acaba içimizde? Histereskopi den ne kadar süre sonra adet oldunuz? Ben 2 kere olmama rağmen unuttum. Hatırlayanlar söylerse sevinirim çünkü memlekete gideceğim ve adetimi hesaplayamıyorum. Malum bir sonraki adetimde transfer olacak ve ben bu belirsizlikle nasıl memlekete gideceğim bilmiyorum. İnşallah bayrama denk gelmez ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…