TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Belki tutunma ağrısıdır canım

Canım burda yazdım ya sabah test yapmayacaktım ama gözüm karardı ve mide bulantısı oldu kahvaltı sofrasında eşim kalk sen test yap dedi.ayyy inşaallah sende hamilesidir

Canım burda yazdım ya sabah test yapmayacaktım ama gözüm karardı ve mide bulantısı oldu kahvaltı sofrasında eşim kalk sen test yap dedi.ayyy inşaallah sende hamilesidir

Ay öyle demiştin dimi.yaa. Aynı günde başlamış demek valla hala içim karışıyor bir bardak çayı zor içtim öğlenden sonra başladı benim o tatlıyı yiyip bulandıktan sonra yoktu akşam yemekte yine oldu hala karışıyor acaba stresten mi diyorum off inşallah öyledir ya zaten sabahtan beri halsizlikte var

Ay öyle demiştin dimi.yaa. Aynı günde başlamış demek valla hala içim karışıyor bir bardak çayı zor içtim öğlenden sonra başladı benim o tatlıyı yiyip bulandıktan sonra yoktu akşam yemekte yine oldu hala karışıyor acaba stresten mi diyorum off inşallah öyledir ya zaten sabahtan beri halsizlikte var

Gelsin Bebişler dolsun göbişler ya bir mucize olsada hepimiz bir hamile kalsak

Merhaba arkadaslar benimde transferim bugun yapildi tek embriyo ..hayirlisi allah bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin
Hayırlı olsun inşallah transferin . Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah . Benimde 9. Gün bugün transferin iki tane 5. Blastosist transferi oldu . Bakalım hayırlısı zor geçiyor günler ama sabırlı ol . Stres yapma dua et rabbim hayırlısını versin inşallah

Gelsin Bebişler dolsun göbişler ya bir mucize olsada hepimiz bir hamile kalsak

İnşallah canım ya. şu an sabah ezanı okundu uyandım dua ettim Rabbim kabul eder inşallah. Allah bekleyişlerimi.hayra çıkarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…