Belki tutunma ağrısıdır canımYa kuzlar benim vajina alt tarafa şiddetli vuruyor sanki şeyim çıkacak afedersiniz ya eşim dr gidelimmi dedi ama kanamabişey yok dr gitsem ne diyecek birde 2 kere sağ yanıma sıçratırcasına batma oldu henüz 2. Gün bunlar hamilelik belirtisi olacağını sanmaktadır inşallah ters giden birşeyler yoktur
Canım burda yazdım ya sabah test yapmayacaktım ama gözüm karardı ve mide bulantısı oldu kahvaltı sofrasında eşim kalk sen test yap dedi.ayyy inşaallah sende hamilesidirCanım sende mide bulantısı var mı ben bugün kötüyüm ya. Gündüz biraz pasta yiyeyim dedim bulandı sonra akşam yemeğinde de yedim bulandı çıkarmıyorum ama bulantı geliyor çıkaracak gibiyim sürekli akşamda kardeşim çalıştığı yerden tatlı getirmiş görmek bile istemiyorum çok erken değil mi.ya bugün başladı başka da bişey yok bir kere işte aşağıya sancı girdi.
Canım burda yazdım ya sabah test yapmayacaktım ama gözüm karardı ve mide bulantısı oldu kahvaltı sofrasında eşim kalk sen test yap dedi.ayyy inşaallah sende hamilesidir
Canım burda yazdım ya sabah test yapmayacaktım ama gözüm karardı ve mide bulantısı oldu kahvaltı sofrasında eşim kalk sen test yap dedi.ayyy inşaallah sende hamilesidir
Gelsin Bebişler dolsun göbişlerAy öyle demiştin dimi.yaa. Aynı günde başlamış demek valla hala içim karışıyor bir bardak çayı zor içtim öğlenden sonra başladı benim o tatlıyı yiyip bulandıktan sonra yoktu akşam yemekte yine oldu hala karışıyor acaba stresten mi diyorum off inşallah öyledir ya zaten sabahtan beri halsizlikte var
Hayırlı olsun inşallah transferin . Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah . Benimde 9. Gün bugün transferin iki tane 5. Blastosist transferi oldu . Bakalım hayırlısı zor geçiyor günler ama sabırlı ol . Stres yapma dua et rabbim hayırlısını versin inşallahMerhaba arkadaslar benimde transferim bugun yapildi tek embriyo ..hayirlisi allah bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin
Gelsin Bebişler dolsun göbişlerya bir mucize olsada hepimiz bir hamile kalsak
Amin canımİnşallah canım ya. şu an sabah ezanı okundu uyandım dua ettim Rabbim kabul eder inşallah. Allah bekleyişlerimi.hayra çıkarsın.
Normalde pazar gunu hemsire pazartesine yazmis ama bn pazar yaparim cnku tam 12.gun oluo. Dun 9bckta uyuya kalmisim bu ara bi uyku hali anlatamam...İnşaalllah hayırlı olur canım ne zaman test günün
Amin inşallahGelsin Bebişler dolsun göbişlerya bir mucize olsada hepimiz bir hamile kalsak
Cnm ayni durum bndede var sabah test yaptinmi cnm yine idrar testi..Kızlar dünden beri sabah erkenden kalkıyorum yA
Canımmmmm test yapmadın daha değilmi gününü bekliyorsun seni takip ediyorum aklımdasın :))))Normalde pazar gunu hemsire pazartesine yazmis ama bn pazar yaparim cnku tam 12.gun oluo. Dun 9bckta uyuya kalmisim bu ara bi uyku hali anlatamam...
Cnmmm bnmmm cokkk saol eksik olma...Canımmmmm test yapmadın daha değilmi gününü bekliyorsun seni takip ediyorum aklımdasın :))))
Masallahhhhhh cnmmm gozunaydinnn darisi bizeeeee evett koyulasmissss...Kızlar Düne göre gazla koyulaşmamış mı?
Kesinlikle evet tebrik ederim kucağınada almak nasip olur inşallahKızlar Düne göre gazla koyulaşmamış mı?
Koyulaşmış bencedeKızlar Düne göre gazla koyulaşmamış mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?