- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Çok teşekkğr ederim canım bende yumurta yiyorum her sabah . Abur cuburu bıraktım kafein tüketmiyorum . Sabırsızlık varCanım ben günlük haşlanmış yumurta yedim .1 avuç ceviz yedim .1 avuç kabak çekirdeği .2 bardak havuç suyu .1 bardak ananas suyu .1 dilim ananas .1 avuç badem
Oo bir gün farkla demekki .. bizi ne bekliyo acaba kontrolde, transferimiz ne zaman olur kafamda deli sorularBenimde estrofemde 10.günüm :) kasık ağrısı bende az ama göğüsler biraz acımaya başladı
Ben ananas suyu içiyorum, fındık, cevizz,badem hergün
Sabahları yumurta muhakkak olur, kahveyi bıraktım
Çayı da çok açık içiyorum ama onuda azalttım canım bende böyle :))))
Benim de kontrolüm pazartesi :)
Canım bekleyiş daha çok strese sokuyor o sebepten ben erken yapmayı tercih ettimcanım dün yeri belli gibiydi sadece bu sefer çizgi görünür hal almış zaten hcg yeni salgılanıyor olmasa hiçbişey olmazdı. İşte erken test yapmaya başlayınca böyle stres oluyor koyulaşmadı diye zaten birden artmaya başlıyor ileriki günlerde koyu olacak ben pazar yapıcam varsa kesin çıkar olmadıysa çıkmaz heyecanım çok zor sabrediyorum ama bekleyeceğim
Harikaaaaaa degerin cnmmmm kacinci gun kan testi bu cnm?
Süper ötesi kuzum hayırlı olsun çift embiryo mu transfer olmuştu kuzum :)
Süper ötesi kuzum hayırlı olsun çift embiryo mu transfer olmuştu kuzum :)
8. Gunum bugun benim. Ikiz olma ihtimali gercekten yuksekmiki yaHarikaaaaaa degerin cnmmmm kacinci gun kan testi bu cnm?
Hayir canm. Tek yumurta ikizi olurmus. Embriyo kendi icinde bölünmüş olabilir dedi. Dun sen kann veridiginde transferin kacinci gunuyduSüper ötesi kuzum hayırlı olsun çift embiryo mu transfer olmuştu kuzum :)
Canım bekleyiş daha çok strese sokuyor o sebepten ben erken yapmayı tercih ettim
Canım belim hafif ağrıyor midem az bulanıyor göz kararmam var ama Düne göre daha az hepsiPeki ne durumdasın göğüslerin acıyor mu ne gibi şeyler var benim içim hala kötü bulanmıyo karışıyor. Göğüs sancıları kesildi ama biraz büyümüş küçük benim o yüzden hemen belli oluyor bi.sol göğsüm en baştan acıyordu gecede çok sancı girdi o kadar
Benim 3 gün bugün sağ gögsümün ucu ve alt tarafı çok sızlıyor çekiliyor ovalıyorum 10 dk geçmiyor.sizinkide böyle birşey mi?Peki ne durumdasın göğüslerin acıyor mu ne gibi şeyler var benim içim hala kötü bulanmıyo karışıyor. Göğüs sancıları kesildi ama biraz büyümüş küçük benim o yüzden hemen belli oluyor bi.sol göğsüm en baştan acıyordu gecede çok sancı girdi o kadar
Çok sevindim hayırlı uğurlu olsun. Darısı bizlere.transfer günü hariç kaçıncı gün
amiinn canm İNŞALLAH. 8. GUN TRASNFERDEN SONRAKI EK EMBRİYO.Çok sevindim hayırlı uğurlu olsun. Darısı bizlere.transfer günü hariç kaçıncı gün
Tebrik ederim cok guzel bir haber
Canım belim hafif ağrıyor midem az bulanıyor göz kararmam var ama Düne göre daha az hepsi
Canım belim hafif ağrıyor midem az bulanıyor göz kararmam var ama Düne göre daha az hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?