TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

canım dün yeri belli gibiydi sadece bu sefer çizgi görünür hal almış zaten hcg yeni salgılanıyor olmasa hiçbişey olmazdı. İşte erken test yapmaya başlayınca böyle stres oluyor koyulaşmadı diye zaten birden artmaya başlıyor ileriki günlerde koyu olacak ben pazar yapıcam varsa kesin çıkar olmadıysa çıkmaz heyecanım çok zor sabrediyorum ama bekleyeceğim

Canım ben günlük haşlanmış yumurta yedim .1 avuç ceviz yedim .1 avuç kabak çekirdeği .2 bardak havuç suyu .1 bardak ananas suyu .1 dilim ananas .1 avuç badem
Çok teşekkğr ederim canım bende yumurta yiyorum her sabah . Abur cuburu bıraktım kafein tüketmiyorum . Sabırsızlık var

Oo bir gün farkla demekki .. bizi ne bekliyo acaba kontrolde, transferimiz ne zaman olur kafamda deli sorular kafeini bende bıraktım açık limonlu çay içiyorum , beslenmeme dikkat ediyorum bakalım

Canım bekleyiş daha çok strese sokuyor o sebepten ben erken yapmayı tercih ettim

Canım bekleyiş daha çok strese sokuyor o sebepten ben erken yapmayı tercih ettim

Peki ne durumdasın göğüslerin acıyor mu ne gibi şeyler var benim içim hala kötü bulanmıyo karışıyor. Göğüs sancıları kesildi ama biraz büyümüş küçük benim o yüzden hemen belli oluyor bi.sol göğsüm en baştan acıyordu gecede çok sancı girdi o kadar

Canım belim hafif ağrıyor midem az bulanıyor göz kararmam var ama Düne göre daha az hepsi

Benim 3 gün bugün sağ gögsümün ucu ve alt tarafı çok sızlıyor çekiliyor ovalıyorum 10 dk geçmiyor.sizinkide böyle birşey mi?

Kızlar bugün 8. Günüm
Ve koyu kahve lekelenmem oldu
Korkuyorum
Böyle olan varmı
Moralim bozuldu
Gerçi baktım koyu kahve ve siyah tutunma belirtisiymiş
Kırmızımsı iyi değilmiş ama korkuyorum
Bana bişeyler söyleyin ne olur

Canım belim hafif ağrıyor midem az bulanıyor göz kararmam var ama Düne göre daha az hepsi

aynı canım arada belime batma gibi var 1 hafta oldu annem banyo yaptırmadı koltukaltlarımı yıkadım hep bugün saçımı yıkadı annem az eğildim sanki daha ağrıdı. İnşallah bende hayırlı haber alırım da beraber gider hamileliğimiz bak yarın öbür gün daha da koyulaşacak senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…